Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

[Arşiv] DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları


  • @gulyc KCC'ye email göndermeniz bir fayda sağlamaz, çünkü dosyasınız artık onlarda değil. Ankara veya başka bir yere transfer talebinde bulunmanız gerekiyor. Kabul ederler mi ya da etmezler mi denemeden bilemezsiniz :) umarım olumlu sonuç alırsınız.


  • Zaten ikamet ettiğimiz bölge belli niye aaa Hindistan'a veriliyor ki çok kısa bir süre vermişler


  • @gulyc eğer maddi bir sorununuz yoksa bence gitmeyi zorlayın. Sizin yerinizde olmak yüzlerce insan var. :) Hayırlı olsun mülakatınız.


  • Saglik muayenesi orda mi yaptirilmak zorunda? Yoksa burda yaptirip orada kabul edilir mi?


  • @Stiff tesekkur ederiz ama Hindistan a vize almak zorundayiz bu islem ne kadar surer bilmiyorum mulakata yetisir mi? Umarim sistemde bir yanlislik olmustur , Ankara olarak duzeltilir.


  • @Oscar giden arkadaşlar aynı gün vizeyi aldılar. Akşam uçağa bindiler. Sorun olmaz vize işi. Maliyeti de Güney Amerika'ya giden arkadaşlardan çok daha az diyebilirim.


  • @Oscar Sağlık muayenesini Hindistan'da yaptırmanız gerekiyor. Aşağıdaki linkte yer alan bilgileri okursanız sizin için faydalı olur ve sağlık muayenesi icin yetkili kurumun detayları da orada yazıyor.

    https://travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/Supplements/Supplements_by_Post/BMB-Mumbai.html

    Edit: Mülakat yeriniz Mumbai olarak gözüküyor diye tahmin ediyorum.


  • @gulyc siz ne yapmayı düşünüyorsunuz? Hindistan a gitmek için vize gerekiyor. Orda muayane olmamız lazım. Zaman yok . Sanki imkansızı istemişler gibi.
    Bizim gibi MUMBAI den mülakat alan arkadaşlar var mı???


  • Nasıl yani arkadaşlar Hindistan ile hiç iletişime geçmeyip mülakat talep etmediğiniz halde Hindistan’dan mülakat maili mi aldınız


  • @Stiff bizim forumdanmıydı giden arkadaşlar?


  • @Not_Born_Yesterday evet aynen


  • @datanist bu nasıl oldu sayın @datanist ,sizin bilginiz varmı ,yoksa o bölümü benmi kaçırmışım🙂 ,talep edimemesine rağmen başka ülkeden mülaket verilmesi.


  • @b2cberrak Transfer talebi olanlar dışında olmayanlar için de mülakat verildi. Daha önceden böyle bir durum olduğunu hatırlamıyorum. Açıkçası mülakat alan arkadaşlar için de sürpriz oldu.


  • @datanist teşekkür ederim cevabınız için ,evet ilk defa duyuyoruz.neyse hayırlısı olsun ,imkanı olan arkadaşlar gider yaparlar mülakatlarını alırlar vizelerini umarım,imkani olmayanlarda zorlar genede alırlar vizelerini umarim😊


  • İmkanımız olsa bile süre yetersiz. Hindistan'a vize alınacak ve orada sağlık kontrolü yapılacak. Benim önümde 9 iş günü var bunu nasıl yapabilirim.
    Bana vize verilmek istense Ankara ' dan verilirdi. Komşu ülkelerden olsa anlarım. Talebimiz olmamasına rağmen Hindistan'a verilmesi bizi düşündürüyor.
    Dün gece den beri uyumadım ve yetişebilir miyim diye hesaplıyorum malesef imkansız.


  • @datanist çok saçma değil mi bu olay hukuki bir dayanağı olması lazım adamı dünyanın bir ucuna görüşmeye zorlamak, ikincisi 27 binlerde alamayanlar mesela her yere mail attık olumsuz döndüler vb yazılarını okumustum o isimler mesela hindistana mail atıp olumsuz yanıt aldıysa gariptir ki adamlar bir şekilde istese verebiliyormus üstelik dosyasını tasımak istemeyene veya tasıtmayana.


  • @baran-bozdogan Ankara' nin mulakat vermedigi bir ortamda, size mulakat veren bir konsolosluk oldugunda kimsenin bunu hukuki acidan sorgulayacagini sanmiyorum. Eminim ki burada bircok kisi bunu dusunmeden mulakat icin hazirliklara baslardi.

    Bu arada dosyasini tasimaya calisanlar mulakat aldilar. Bunun yaninda talep etmeyenlere mulakat verdiler ki bence guzel bir gelisme.

  • ⭐⭐⭐

    Hindistan’dan mülakat alanlar maddi durumları da el veriyorsa bence gitmeli. Hindistana gitmek için vize gerekli ve bu vizenin onaylanıp basılması ortalama 7 gün sürüyormuş. Bence denenebilir bi yol. Transfer talebi olmadan kafalarına göre ordan mülakat verilmesi de cok tuhaf bi durum.


  • @baran-bozdogan Evet soranlardan biri de benim. Temmuz sonu gibi email göndermiştim Hindistandaki konsolosluğa. Otomatik cevap geldi sadece. Başka bir cevap alamadım. Mülakat alamadım.

    Boşuna çabalıyor gibiyim.


  • Mülakat maili gelen ve imkanı olan gidip şansını denemeli diye düşünüyorum. Garip bir olay ama olsun vize alabilmeye değer.


Benzer Başlıklar

  • 33 Oy
    5k İleti
    606k Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu başlık arşivlenmiştir. DV süreciyle ilgili mülakat deneyimleri için Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci kategorisindeki en güncel mülakat deneyimleri başlığını kullanmalısınız.
  • 43 Oy
    7k İleti
    565k Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu başlık arşivlenmiştir. DV süreciyle ilgili aşamalar için Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci kategorisindeki en güncel Green Card lotosu aşamaları başlığını kullanmalısınız. Ayrıca DV2020 ve DV2021 süreçleriyle ilgili devam eden mahkemelerle ilgili soru ve yorumlara şu başlıkta devam edebilirsiniz: Başkanlık Kararnamelerinin Çeşitlilik Vizesi (DV) Sürecine Etkileri
  • 15 Oy
    4k İleti
    500k Bakış
    S
    Merhaba, Arkadasim Dv Lottery talihlisi ve siralamasi 19 binde. Amerika’da ikamet ediyor. Avukatla beraber bu islemi yurutuyormus. Su anki guncel asamasinda parmak izini verdi ve mulakat tarihi icin bekliyor. i-485 status of adjustmant icin parmak izini vermis, Sistem su anda ‘fingerprint was taken’ da. Merak ettigimiz sorulardan birisi su anda Amerika’da yasayipta Dv Lottery’den Green Card kazanmis olan guncel birisi var mi varsa hangi asamada ve sirasi gelen varsa eger mulakatina katilip onay alan birisi var mi? Hic tanidigi birisi yok bu durumu yasayan burada o yuzden eger dv lottery kazanip ta bu yil onay alan birisi varsa bizi bilgilendirebilir mi? Yorumlariniz ve yonlendirmeleriniz icin tesekkur ederiz.
  • ABD Yolunda Evlilik

    Sabitlendi Taşındı Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler k1 vizesi cr1 vizesi ir1 vizesi evlilik green card
    2k
    3 Oy
    2k İleti
    200k Bakış
    T
    Merhabalar, Şu an F1 statusunde doktora yapıyorum, Amerikali eşimle yakın zaman evlendik, nüfus kayit örneğimde medeni durum bekar olarak geciyor, başvuru paketinde bu belge isteniyor fakat konsoloslukta evliligi tescil ettirip medeni durum güncellenmiş haliyle mi bu belgeyi eklemeliyim yoksa evlilik öncesinde alinan nufus kayit ornegi yeterli olur mu ? Tesekkur ederim.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

37

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

535.3k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum