Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

[Arşiv] DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları

• @koc2022 Evet oraya taşıdım, vatandaşlığım olduğu için kabul ettiler.

• @Not_Born_Yesterday Vatandaşlığım olduğu için kabul ettiler.

• @clubhasankara Çok teşekkür ederim ben de oradan yapıyordum da adres olarak orada bi adresiniz var mıydı? Orada sadece birkaç gün konaklayacağım çünkü herhangi bi adresim bulunmuyor.
    Diplomanın kopyasının aslı gibidirine gerek yok o zaman.

• Sofia'dan da olumsuz cevap geldi;

Hello,

Thank you for your e-mail. Currently, we are not authorized to process cases of applicants who are not Bulgarian citizens or permanent residents of Bulgaria. Unfortunately, we cannot accept additional cases for processing because of our limited scheduling capacity.

Sincerely,

Immigrant Visa Unit
    U.S. Embassy
    Sofia, Bulgaria

• @gucarslan Yani DV2024'e devam diyorsunuz

• ⭐⭐⭐

@koc2022, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları

@gucarslan Yani DV2024'e devam diyorsunuz

Ankara bir sürpriz yapıp da mülakat dağıtmazsa eğer evet görünen köy uzakta değildir. :) Elinizde başka imkanlar yoksa , yeni başvuruyu bekleyeceğiz. O da eğer çıkarsa tabi.

• @Programmer Evet maalesef diğer imkanların hiç biri DV kadar kolay değil, indeed'de eleman arayan firmaların yüzde doksanı ABD'de çalışma izni istiyor, çoğunun sponsor olma gibi bir niyeti yok..

• @gucarslan Tesekkurler.

Bu konuyla ilgili fazla soru soruyorum, kusura bakmayın. Bu saatten sonra açılan bir davanın başarılı olma ihtimalini neden düşük görüyorsunuz? Eylül ayına yaklaşıyor olmamız mı problem sizce?

• @batosemo Evet, resmi adresim Finlandiya. Sofia Sizden neler istiyor bilmiyorum. Ama ben butun evralarimin orjinalini ve fotokopisini, yeminli tercumelerini ve fotokopisini, yani butun evraklarimin hem orjinalini hem fotokopisini göturdum. KCC nin ilk mailinde de öyle yaziyordu.

• Bu ileti silindi!

• Mülakat alamayan case sayıları, EU için şu sayının içine girmek büyük şans

AF At NVC : 15581
    EU At NVC : 8164
    AS At NVC : 5745
    SA At NVC : 698
    OC At NVC : 615
    NA At NVC : 3

• @gamefry bunun Türkiye için mülakat alamayan case sayıları versiyonunu görebilir miyiz acaba ?

• @Stiff Türkiye için ayrıca zor maalesef ama 1274 case var Ankara’dan mülakat alamamış. EU ve AS karışık.

• @gamefry kazanan case sayısı bu civarlarda değil miydi ? Bu sayı çok gerçekçi gelmedi bana. Kaynak nedir acaba ?

• E devletten nüfus kayıt örneği alırken kişiyi mi seçmeliyiz yoksa aileyi mi? Evli falan değilim çocuğum da yok.

Ds-260 onay belgesini getirin diyorlar da bu 15 sayfalık bir sürü çıktı var ondan mı bahsediliyor?

• @Stiff Kaynak açılan dava hocam. Ankara’nın sıralaması sadece EU olarak yapılmamış. Ankara davaya gönderdikleri cevapta mülakatı çok verdim vs. demek için EU ve AS’leri karışık sıraya sokmuşlar.

Yani bir AS sizden önde olabilir. Eğer AS için yeterli vize vardıysa, o kişi mülakat aldı ve siz almadınız.

Tabi sizin de başka bir gönderide yazdığınız gibi sıranın bir önemi yok. Son dağıtılan mülakatlarda sıra karışıktı. Burada önem verdiğim, cevap olarak 1274 case kaldı demeleri.

• @clubhasankara Size bir sorum daha olacak. Aşılar ile alakalı. Benim aşı kartımda aşı gözükmüyor da sayfada 10 tane aşı yapılması gerektiği yazıyor. Siz aşı işini nasıl hallettiniz. 10 tane aşıyı aynı anda yapamazlar diye düşünüyorum.

• Merhaba @gucarslan bi sorum olacak size , ais kaydını oluşturdum ancak ilgili sayfa çıktısı almak isterken ekran dondu ve sayfa yenilediğimde ekran gitti çıktı alamadım. Sonradan ilgili çıktıyı alma şansım var mıdır ? Giriş yaptığımda aynı sayfaya ulaşamadım

• @xbens, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhaba @gucarslan bi sorum olacak size , ais kaydını oluşturdum ancak ilgili sayfa çıktısı almak isterken ekran dondu ve sayfa yenilediğimde ekran gitti çıktı alamadım. Sonradan ilgili çıktıyı alma şansım var mıdır ? Giriş yaptığımda aynı sayfaya ulaşamadım

AIS kaydı için bahsettiğiniz sonuç sayfasının birebir aynısı e-posta olarak mailinize geliyor. Onu çıktı alabilirsiniz.

• @eynar Immigrant Visa - Register for Courier confirmation başlıklı bir mail değil mi ? Mail içeriğinde başvuran bilgileri ve kurye seçim bilgileri var

Benzer Başlıklar

• 33 Oy
    11k İleti
    783k Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu başlık arşivlenmiştir. DV süreciyle ilgili aşamalar için Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci kategorisindeki en güncel Green Card lotosu aşamaları başlığını kullanmalısınız.
  • 6 Oy
    316 İleti
    20k Bakış
    S
    Ds 260 senedini sefirliye nece aparmalıyam.Notebookda yoxsa telefonda
  • 17 Oy
    8k İleti
    915k Bakış
    gucarslanG
    diğer dava başlığında temyizi kaybetmemiz sonrası avukatların buna itiraz ettiklerini belirtmiştim. dün gece itibariyle bu itiraz da sonuçlandı ve dediğim gibi yine reddedildi. https://x.com/curtismorrison/status/1831075587966083557?t=A0Z7e9KSjFBwv3lAQrNEJg&s=19 https://x.com/ckuck/status/1831088793719386528?t=mofilSQi4woVMCb9mIaGkg&s=19 https://x.com/NicoletteGlazer/status/1831036452630925367?t=bkTNiustKzXM8rRQ-3zy7w&s=19 bu, DV2020 ve DV2021 sürecinin artık tamamen sonlandığı anlamına geliyor ve avukatlar da artık bu konu için hiçbir adım atmayacaklarını resmi olarak bildidiler. her ne kadar da umut güzel bir şey olsa da, sonuçlarının kestirilebildiği noktalarda artık çok fazla zorlamanın gerekmediği de ortada. davaya katılan, katılmayan herkese verdiği emek ve gösterdiği sabır için tekrar teşekkür ediyorum. inanınıyorum ki bizleri, daha güzel ve mutlu edecek farklı şeyler bekliyor. sevgiyle kalın.. *iş bu başlık, sürecin tamamen sonlanması sebebiyle artık ileti yazmaya kapatılmıştır.
  • 5 Oy
    280 İleti
    49k Bakış
    ATS16A
    @yusufeymen38, içinde söyledi: 🇺🇸 Vize Bulteni - Aktif(Current) Olan ve Mulakat Tarihi Verilecek Dosya(Case) Numaralari Benim numaramda aktif oldu, durumunuzda değişiklik oldu esc sayfasını kontrol edin mail geldi, ayrıca mülakat tarihi ve mülakat yapılacak konsolosluğun adının yazdığı mail de geldi, sağlık raporu için molnar klinik ile iletişime me geçmem gerekli, konsolosluktan mülakatınızı onaylayın mail i mi gelecek ( bu kısmı tam bilmiyorum ) böyle bir mailin mi gelmesini beklemem gerekiyor YARDIMCI OLABİLİRMİSİNİZ..? @yusufeymen38 https://yesilkartforum.com/forum/post/525096 https://yesilkartforum.com/forum/post/501371 Viyana konsolosluktan mülakatınız öncesi sağlık kontrolüne katılıp katılmamanız hususunda email ile gelecek talimatları takip edin, DV2025 Mülakat Deneyimleri ve DV2026 Mülakat Deneyimleri başlıklarındaki Viyana mülakat deneyimlerini okuyarak ne yapacaklarınızı ve sürecinizi planlayabilirsiniz.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

26

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k