[Arşiv] DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@Kenan-Horasan [email protected] adresine "interview?" yazıp gönderseniz bile yeterli oluyor. Muhtemelen onay maili alacaksınız.
Başlığa case number yazın. Mail içeriğinde de Case Number, doğum tarihi ve ad soyad bilgisi olmalı.
-
@datanist Bunu öğrendiğim iyi oldu çok teşekkür ederim.Sanırım forumda biraz daha fazladan mesai harcamam gerekiyor.
-
@Muhammed-Ali-Kaplan Evet malesef en çok da bu surecte umutlanan bızler olduk case number dusuk olanlar fakat bu yıl zannedersem bı degısıklık yapılmıs gıden arkadasları tebrık edıyorum yolları acık olsun her sey nasıp bızler de yıkılacak umutlarımızı tekrardan ınsa etmenın bır yolunu bulacaz artık ismden ayrıldım arsayı sattım gıdecegım kalacagım her yerı her seyı arastıırdım fakat boyle gıderse bı enkaza donuscem dıye korkuyorum.Hayırlısı olsun mevla gorelım neyler neylerse eyi eyler. :)
-
@gucarslan Evet .Sanırım yanlış anladım.Teşekkür ederim aydınlattıgınız için.
-
@eynar Yanlış olmasın === Anadolu insanın toplum içinde durumun kesinliğinin net olmadıgını karşı tarafa lanse etmek için kullandıgı bir kültürel demeçtir beyefendi. Kılı kırk yarmaya gerek yok bu forumda kimlerin hhangi sorulara yanıt bulmaya çalıstıgını kımlerın ne kadar vakıt geçırdıgını nelerle vakıt geçırdıgını yaptıgı beyın fırtınalarının neler oldugunu sız bılemezsınız.Ortada bı yanlıs varsa erdemlı bi şekilde o yanlısı duzeltmeye odaklanmalıyız.
-
@braveheart-34 biz burada yatıp kalkıyoruz 😀
Merak etmeyin, size sıra gelir Eylül'e kadar. -
@yesilturk Yani umarım gerçekten herkese sıranın gelmesi.Bu durumda bencilliğin gerginlik çıkarmanın bir anlamı yok nasip bekleyip görücez.
-
@The-inception Siz excel listesinde kayıtlı mısınız acaba? Adınızı göremedim. Eğer yoksa ekletin lütfen sürecinizi takip etmek kolay olur. Bu sayılar bizlere de referans oluyor.
-
@Muhammed-Ali-Kaplan Üstat sizin CN-29xx'dü değil mi?
-
@bestfriendny Siz sürecinizi bizde ki gibi imzanıza taşıyın lütfen. Ona göre yardımcı olunması kolay olur.
-
@bestfriendny Tam olarak nasıl yardımcı olabileceğimi bilemiyorum.Lise mülakatlarla ilgili herhangi bir gelişme oldugunda sürekli yenilenip en güncel bilgileri veriyor.Kimlerin dosyası okundu kimlerin dosyası onaylandı kımlerın ıptal oldugu vs her turlu bılgıler var.
-
@Onder Evet.
-
D datanist bu başlıktan bahsetti
-
merhabalar,aklıma bir soru takıldı ,daha önceki sorularımda belirtdiğim gibi şuan yurtdışındayım ve mülakata türkyede girmeye karar kılmıştım şuanki planım mülakat maili gelene kadar kanadada beklemek mail geldikden sonra yapabildiğim en hızlı şeklide uçağa atlayıp ankara gelmek fakat bu durum acaba mümkün mü ?
1-mülakat maili geldiğinde türkiyede mi olmam gerekiyor?
2-Genel olarak mülakat maili ile mülakat tarihi arasında bir ay oluyor ,mesela mülakata 2-3 hafta kala türkiyeye gelsem gerekli işlemleri(muayne vs.) halletmem için yeterli süre olur mu? işlemler genel olarak ne kadar sürüyor?
teşekkürler.. -
@muratcan merhaba,
şuan güncel mülakat yeriniz neresi, ankara mı?
eğer öyleyse;1- hayır gerek yok, kanada'da olabilirsiniz.
2- evet gelebilirsiniz, sadece sağlık muayenesi için müsaitlik durumu bulma konusunda dikkatli olun. mülakat maili alırsanız aynı an sağlık muayenesi için randevu alın.bol şans.
-
@muratcan Mülakata kadar Kanadada beklemek isteme sebebinizin tekrardan suan bulundugunuz ülkeye geri dönememe gibi bir endişe kaygı taşıyor olmanızdan kaynaklanıyor zannedersem. Durum bu şekilde ise ben de sizin düşündüğünüz gibi mülakat tarihim kesinleştikten sonra Türkiyeye dönerdim :) Çünkü dediğiniz gibi mail aldıktan 1 ay sonra konsolosluk gorusmenız oluyor genellıkle fakat saglık muayenelerı falan önceden yapma gibi bir zorunlulugunuz vs var mıdır bilmiyorum ama gene de kesinleştikten sonra alıp biletinizi gelin bence.
-
Merhaba bir şeyi merak ediyorum DS-260 doldurduğumuz sitede at NVC ve at KCC olarak gözükmenin ne farkı var acaba ya da mülakat maili bize gönderilmiş olduğunda orda ne olarak gözüküyoruz ? @gucarslan @smartcells @crazycells
-
@ggulduk at KCC görmedim hiç, at NVC demek KCC'de demek anlamındaydı.
In Transit oluyor diye biliyorum. Size mail geldikten bir süre sonra In Transit olması gerek.
-
@ggulduk hiçbir farkı yok, ikisi de aynı.
buradaki iletide detaylıca anlatmıştım; -
DV2022 grubundan arkadaşlarımızın azmi ve desteği ile ABDPOST YouTube kanalında yayınlanan ve DV2022 sürecinin sıkıntılarını, ankara konsolosluğu'nun tutumu ve mülakatlarda takındığı tavrı anlattığımız röportaj yayınlandı!
özellikle SaveDiversityVisa'nin aşağıdaki tweetine destek vererek ankara'ya sesimizi duyurmaya davet ediyoruz sizleri!
bu süreci en yüksek mülakat sayısıyla tamamlamak sizlerin elinde. son düzlükte var gücünüzle mücadele edin!
-
@gucarslan forumdaşlarımızın katkısı ve yeşilkartforum ve savediversityvisa yı zikretmeleri çok güzel olmuş tebrik ederim 👏 uzun zaman sonra youtube ortamına güncel ve doğru bilgilerin olduğu bir video yüklenmiş, darısı forumun YouTube kanalına artık,.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
31
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum