Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • @braveheart-34 Greencard kazanan sayısı paylaşılıyor. Aşağıdaki linkte görebilirsin.

    https://yesilkartforum.com/forum/topic/4402/sayılarla-dv2022/21?page=2

    DS-260 gonderimine göre mülakat verilmesi bu 2022 dönemi için yapıldı. Ilk 3000 içerisinde DS-260 formunu geç gönderip mülakat alanlar var, çünkü mart ayı için cut-off sayısı 13.000 di. Yani 13.000 uzeri mülakata gidemiyordu ve bundan dolayı CN sirasina gore mülakat verdiler. Örneğin, Ankara 300 dosya istedi KCC'den ve KCC nin elinde 13000 e kadar sadece 250 onaylı dosya var. Bu durumda kalan 50 dosyayi CN sirasina gore gonderdi.


  • @braveheart-34 merhaba sizin varsayımınıza göre ben çoktan mülakat almış olmalıydım ama işte ds-260 formu geç gönderenlerden olduğum için arada kaynamışta olabilir bu sene pandemiden önceki seneler gibi işlemiyor kcc anlaşılan hep beraber bekleyip göreceğiz..


  • @braveheart-34, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları

    @datanist Merhaba.Son bir kaç yıldır galiba yanlış olmasın ama forumlarda vs okudugum kadarıyla GreenCard talihli sayısı vs paylaşılmıyor.Ben kabaca vir varsayım yaptım farazi bi şekilde 2000 kadar olabildiğini düşünüyorum dedim.Bunun dışında söylemeye calıstıgım şey varsayım uzerınden devam edecegm 2000 sayısı baz alındıgında kiminin yuksek case number kiminin düşük bu bir şans olarak görülürken gecen yıllarda neden bu yıl case numbera göre gidilmedi veyahut ben mi yanlış biliyorum KCC ye ds260 formunu şlk gönderenler mi önce cagrıldı gecmış yıllarda.Bir de su var hadi diyelim ki KCCye ds260 formunu ilk gönderenlere erken mulakat tarihi verildi peki neden ilk 3000 case number içerisinde ds260 formunu baya baya gec gonderen ınsanlara mulakat tarıhı verıldı boyle bır sacmalık olur mu yanı hangı standarda gore sen mulakat verıyosun bunun bı acıklaması olması ya case numbera gore olur ya da dosya gonderım tarıhı olur fakat dedıgım gıbı ılk 3000 cok kafa karıstırıcı.Bence bunun uzerıne ayrı bır dava hemen acılmalı ve desteklenmelı.

    Yanlış olmasın deyince yanlış bir şey doğruya mı dönüşüyor acaba?

    Arkadaş net rakamı yazmış. 2022 için 2526 kişi. Forumda 2 saatlik arama ile beyin fırtınası yapmaya çalıştığınız ve belli ki cevabını bulamadığınız tüm sorularla ilgili cevaplara ulaşabilirsiniz.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @braveheart-34 sanırım yanlış anladınız bu durumu;

    Son bir kaç yıldır galiba yanlış olmasın ama forumlarda vs okudugum kadarıyla GreenCard talihli sayısı vs paylaşılmıyor.

    talihli sayılar her sene paylaşılır. bunu bu başlıkta detaylıca anlattık..


  • @Muhammed-Ali-Kaplan, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları

    @braveheart-34 merhaba sizin varsayımınıza göre ben çoktan mülakat almış olmalıydım ama işte ds-260 formu geç gönderenlerden olduğum için arada kaynamışta olabilir bu sene pandemiden önceki seneler gibi işlemiyor kcc anlaşılan hep beraber bekleyip göreceğiz..

    Onaylılardan sonra 3000'e kadar tüm rakamlar değil 28xx'e kadar gelmişti sıralı mülakat. Sizinki yalnızca 2800'den düşükse sıra dışı bir durum söz konusu olabilir.


  • @bestfriendny Avrupa cn'lerinin tamamı current oldu. Bunu https://travel.state.gov/content/travel/en/legal/visa-law0/visa-bulletin.html bu adresten görebilirsiniz. Current olmak demek, sıranız geldiğinde mülakat maili almaya hazırsınız demek. Herhangi bir onay maili falan gelmiyor. Sadece sıranız geldiğinde mülakat maili geliyor. Sıranın ne şekilde ilerleyeceğine ise KCC karar veriyor. 1. Sayfanın 1. iletisinde excel listesi var. Onu incelerseniz sıranın nasıl ilerlediği konusunda bilgi sahibi olursunuz. Sorduğunuz onay maili dediğiniz ise, kişiler durumlarını mail atıp KCC'ye soruyor. Bu mail gelen bilgi cevap maili...


  • Merhabalar form durumunu sormak için mail atmıştım böyle bir geri dönüş geldi. Forumda bu cevabı alan başka birileri var mı? Sanırsam onaylanmış söylenene göre ama ilk defa böyle bir cevap görüyorum.

    Thank you for your inquiry.

    Records indicate you have submitted a complete and valid DS-260 application for each family member, and you have provided all required documentation to the Kentucky Consular Center. Interviews are scheduled numerically based on case numbers that have completed processing. Please refer to the visa bulletin at https://travel.state.gov to locate the current numbers being processed. This bulletin is updated after the 15th day of each month. Once an interview date has been scheduled, you will receive notification via email to check dvprogram.state.gov.


  • @Burak-Çalışkan Selam, dosyanızı daha sonra açtırıp yeniden submit ettiniz mi? İlginç bir cevap gerçekten.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @Burak-Çalışkan bu dosyanızın onaylandığına dair mail.
    şuan mülakat bekleyeceksiniz..


  • Teşekkürler ilk defa böyle bir mail gördüm sorayım dedim,her şey için sağolun @gucarslan

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @Burak-Çalışkan bu cevap DV2022 sürecinde çok fazla görülmedi haklısınız.
    daha çok geçen yıl gördüğümüz bir cevaptı ama onay maili bu.


  • Merhaba dosyamın durumunu sormak istiyorum nasıl bir mail ve nereye göndermeliyim yanlışlıklada dosyamı açtırmak istemiyorum bazı arkadaşların başına bu durum gelmiş


  • @Kenan-Horasan [email protected] adresine "interview?" yazıp gönderseniz bile yeterli oluyor. Muhtemelen onay maili alacaksınız.

    Başlığa case number yazın. Mail içeriğinde de Case Number, doğum tarihi ve ad soyad bilgisi olmalı.


  • @datanist Bunu öğrendiğim iyi oldu çok teşekkür ederim.Sanırım forumda biraz daha fazladan mesai harcamam gerekiyor.


  • @Muhammed-Ali-Kaplan Evet malesef en çok da bu surecte umutlanan bızler olduk case number dusuk olanlar fakat bu yıl zannedersem bı degısıklık yapılmıs gıden arkadasları tebrık edıyorum yolları acık olsun her sey nasıp bızler de yıkılacak umutlarımızı tekrardan ınsa etmenın bır yolunu bulacaz artık ismden ayrıldım arsayı sattım gıdecegım kalacagım her yerı her seyı arastıırdım fakat boyle gıderse bı enkaza donuscem dıye korkuyorum.Hayırlısı olsun mevla gorelım neyler neylerse eyi eyler. 🙂


  • @gucarslan Evet .Sanırım yanlış anladım.Teşekkür ederim aydınlattıgınız için.


  • @eynar Yanlış olmasın === Anadolu insanın toplum içinde durumun kesinliğinin net olmadıgını karşı tarafa lanse etmek için kullandıgı bir kültürel demeçtir beyefendi. Kılı kırk yarmaya gerek yok bu forumda kimlerin hhangi sorulara yanıt bulmaya çalıstıgını kımlerın ne kadar vakıt geçırdıgını nelerle vakıt geçırdıgını yaptıgı beyın fırtınalarının neler oldugunu sız bılemezsınız.Ortada bı yanlıs varsa erdemlı bi şekilde o yanlısı duzeltmeye odaklanmalıyız.


  • @braveheart-34 biz burada yatıp kalkıyoruz 😀
    Merak etmeyin, size sıra gelir Eylül'e kadar.


  • @yesilturk Yani umarım gerçekten herkese sıranın gelmesi.Bu durumda bencilliğin gerginlik çıkarmanın bir anlamı yok nasip bekleyip görücez.


  • @The-inception Siz excel listesinde kayıtlı mısınız acaba? Adınızı göremedim. Eğer yoksa ekletin lütfen sürecinizi takip etmek kolay olur. Bu sayılar bizlere de referans oluyor.


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

115
Çevrimiçi

40.1k
Kullanıcı

4.3k
Konu

419.9k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum