@masterabi sorunuzu bu başlık altında sorarsanız daha hızlı cevap bulabileceğinizi düşünüyorum https://yesilkartforum.com/forum/topic/2939/fy2020-administrative-process-ap-durumu-i̇dari-i̇şlem/241
-
@xrainbow_ umut çok farklı birşey inanın insanlara duymak istediklerini söylediğinde herşeye inanıyorlar hatta leonardo dicaprio wall street bir filmi vardı güzel bir sahne vardı bunun en güzel örneği işim gereği bende finans işine bakıyorum sağdan soldan duydukları hisseleri duyup arayanlar oluyor o kadar inanmışlar ki adam birikimini basacak neye göre basacaksın diyorum çok saçma teknik veri olmayan bilgiler veriyor kazanacağına inanıyor ve kumar oynuyor sonuç %80 hüsranla %20 si sadece şansı iyi haber gidiyor
-
@Okyay-Deveci Merhabalar sorunuzu yanlış başlık altında soruyorsunuz
https://yesilkartforum.com/forum/topic/1424/f2a-ve-f2b-vize-süreçleri-green-card-sahiplerinin-eş-ve-çocukları/5862
buradan sorunuzu sorabilir daha önceki deneyimleri okuyabilirsiniz diğer sorularınız ve merak ettikleriniz için forumda yer alan arama moturunu da kullanabilirsiniz. -
@T-C-Kubilay-Dikici teksas'a gitmeyi düşünüyorum(tabi cıkarsa) baslangic için param var ve hazır iş kabulunu önlerine sunarsam kabul ederler diye düşünüyorum resmi bir sitede yazıyor
-
@TANER-KAPLAN Merhaba, sorularınızı aşağıdaki link ten sorabilir konu ile alakalı bilgilere bakabilirsiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/510/abd-vatandaşı-ile-amerika-da-evlenip-green-card-almak
-
Lütfen bilen biri cevaplarsa yardımcı olursa çok memnun oluruz
-
@seda80 15 Eylul sonrasi gelirleriniz.
-
@Refiks hayırlı olsun, tebrik ederim. çok iyi hazırlandığınız için çok rahat geçmiş mülakatınız.
iyi hazırlanıp gitmeniz ve öncesinde bunların kanıtlarla sunulmuş olması oldukça önemli.
tekrar tebrikler.. -
@aysegul cevaplarınız için teşekkürler peki 90 günü geçti hala gelmedi avukata sordum son yaşanan olaylardan dolayı diyor sanırım beklicez
-
Merhabalar; hala bu forum kullanılıyor mu bilmiyorum, ama yardım alabilirsem çok sevinirim... Çaresiz kaldım çünkü.
Nişanlımla umuyorum ki K-1 vizesi ile 2026 yılında evleneceğiz. Ben Türküm, o Amerikalı. Kendisi trans erkek, erkek olarak da yaşıyor, ancak yasal bilgileri hala kadın olarak gözüküyor. Ben kadın olduğum için evliliğimiz gay evliliğine giriyor tabi.
Amerika'da evlenmiş LGBT+ çiftler, ne tür yasal adımları takip etmeniz gerekti? Türkiye evliliğimizi yasal görmeyecek sonuçta. Soyadımı değiştirirsem Türkiye'de sıkıntı olur mu? Eğer devletten ölüm/dul maaşı alıyorsanız evliliğiniz ile kesildi mi? Dikkat edilmesi gereken yasal bir durum var mı?
Deneyimi olan herhangi birisi yazabilirse çok sevinirim. Stresten saçlarım döküldü, lütfen... -
Merhaba, biz de DS-260 da adres girmemiştik, sonrasında ise maalesef konsoloslukta da adres belirtmeyi atlamışız. Dün giriş yaparken polise adres bildirmek istiyoruz dediğimizde USCİS üzerinden yapman gerekiyor ben sadece stamp basıyorum gibi yönlendirdi.
Özetle aslında hiç bir yerde eski adresimiz yok, sadece bizim adımıza teslim alabilmesi için bir arkadaşımızın adresini vereceğiz.
Neden adres almadığını anlayamadım ama demin USCIS üzerinden Change of Address olarak ilgili adresi girdik, umarım doğrudur.
-
@Emre-Töre Bunun için yeni başlık açmamalısınız. Aşamalar başlığında sorularınızı sormalısınız. Ayrıca sürecinize hakim olmak, sürecinizi olumlu şekilde sonuçlandırmak istiyorsanız forumdaki bilgileri okumalısınız.
Ayrıca forumun arama özelliğini kullanmalısınız.Mesela, ustraveldocs kelimesini arama kutusuna yazabilirsiniz, hatta yazmalısınız. Benim profilimde de detaylı anlattığım bir yazı var. Bilginize. -
Arkadaşlar merhaba, IR1 vizesi için neredeyse iki yıldır bekliyoruz bugün randevu maili aldık 15 ocak için. Ben şu anda 10 haftalık hamileyim. Sağlık kontrolüne girdiğimde ilk trimester geçmiş olacak (12 hafta) ama ben hala bir karar aşamasındayım. Biz zaten çok bekledik eğer girmezsem doğumla birlikte sürecimiz çok uzayacak. Bu konuyu tecrübe etmiş arkadaşlardan önerileri duymak isterim. Sizce çok büyük bir risk midir?
Ve daha önce doktorundan belge alanlar nasıl bir belge aldıklarını paylaşabilir mi? Eğer doktor röntgen çektirebilir diye yazılı bir belge vermezse almıyorlar mı?
-
-
@gucarslan birde "şu ana kadar böyle bir durumdan vize alamayan olmadı, içiniz rahat olsun" dediniz sizin veya başka arkadaşlarımızdan böyle bir tecrübesi veya şahit olduğunuz bir vaka oldu mu?
-
-
Merhaba, bize verilen süreçte nikah işlemlerimiz , sağlık muayenemiz vs yetişmez ise nasıl bir yol izlemeliyiz
Mülakat tarihi mi ertelemeliyiz? Ertelersek ne gibi sorunlar olur mülakat tarihi verilmez ya da konsolosluk çok şaibeli mi yaklaşır Sağlık raporunu almadan diğer tüm belgeler hazır bi şekilde mülakata girip dosyayı daha sonra mı tamamlamalıyız -
Yorumlarınız için çok teşekkürler @ATS16 @smartcells
-
-
EU2026000067xx bugün güncelleme maili geldi ve 7 Kasım bugün annem yoğun bakıma alındı ne kadar kalacak belli değil mülakat erteleme talep etsem Şubat ayına kabul olur mu yoksa sıkıntı olur mu
DV2018 AP durumu
-
@crazycells bilmiyorum da onaylansa bile son dakikaya zaten vize de kalmamıştır artık
-
@emrenaz DV2018 AP durumu içinde söyledi:
@crazycells bilmiyorum da onaylansa bile son dakikaya zaten vize de kalmamıştır artık
henuz sure var. Vize numarasi olup olmadiklarini ancak bekleyerek gorecegiz. Gecen yil Eylul'un son haftasi AP'den cikip vize alan arkadaslar var.
-
@emrenaz pasaport değişti diye AP ye tekrar kalmazsınız. Orada yazan İdari Süreç işlemlerinizi yapıyoruz anlamındadır. Pasaportunuzu bildirmeseniz de olurdu.
-
@arnblt bilsem söylemezdim
@crazycells sizin bu pozitif yaklaşımınız bugünkü kötü ruh halimi düzelti
-
@emrenaz Gelisme var mi durumunuzda ?
-
@filth_grinder 30 eylüle kada süre oldugu, amerikadan sonuc gelince bana ulaşacaklarını yazdılar, saglık raporunu da almadım öylece kaldı
-
@emrenaz DV2018 AP durumu içinde söyledi:
glık raporunu da almadım
30 Eylul `e kadar sure var demeleri bir bakima olumlu olmus. Vizeler yetismeyecek kaygisinin uzerine su sermisler bir nebze.
-
@emrenaz Sağlık raporunu neden almadınız? Süresi geçtiği için, almanız gereken 2.rapordan bahsediyorsunuz sanırım? Elçilikten olumlu sonuç gelirse, öyle mi alacaksınız?
-
@entelman tam randevu almıştım böyle bir mesaj geldi hevesim kaçtı gitmedim. sonuç gelince giderim diye düşünüyorum
-
hala bi update yok arkadaşlar:/
-
@emrenaz vize sayisinda sikinti var anladigim kadariyla. Diger konuda bir arkadasa sayi limitinden dolayi suan icin vize veremiyoruz beklemede kalin seklinde bir mesaj gitmis

-
Bu ileti silindi! -
@filth_grinder @emrenaz Beklemede kalın diyorlarsa vardır bir bildikleri. 30 Eylül'e kadar zaman var daha. Umudunuzu koruyun.
-
2 yıldır süreci takip ediyoruz ama işin ucu kendimize dokunanca kafa donuyor :)) bu ap sürecine kalan arkadaslara doldurmaları gereken mail hemen mülakattan sonra mı geldi ? bana mail gelmedi apye kalmadigim anlamına mı gelir ? hafta sonlari apler issued oluyor mu yoksa pazartesini mi beklemeliyiz .
-
@yekta DV2018 AP durumu içinde söyledi:
2 yıldır süreci takip ediyoruz ama işin ucu kendimize dokunanca kafa donuyor :)) bu ap sürecine kalan arkadaslara doldurmaları gereken mail hemen mülakattan sonra mı geldi ? bana mail gelmedi apye kalmadigim anlamına mı gelir ? hafta sonlari apler issued oluyor mu yoksa pazartesini mi beklemeliyiz .
AP'ye kaldiginiz mi soylendi?
-
@crazycells yoo söylenmedi bişey . tebrikler vizeniz onaylandı dendi sadece
-
@yekta DV2018 AP durumu içinde söyledi:
@crazycells yoo söylenmedi bişey . tebrikler vizeniz onaylandı dendi sadece
ok, o durumda sadece pasaportu beklemelisiniz, sadece size verilen bilgiler uzerinden sonuc cikarabilirsiniz, size verilmeyen bilgiler uzerine kafa yormaniza gerek yok.
-
Son günlerde durumu AP'den issued'a dönüşen var mı?
-
emrenaz , herkes seniden güzel bir haber bekliyor galiba
Benzer Başlıklar
142
Çevrimiçi
60.6k
Kullanıcı
5.1k
Konu
533.2k
İleti
Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum