Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • Brit Simon facebooktan şöyle bir açıklama yaptı ;
    "I have been undecided about posting this. Part of me wants to wait for official corroboration, part of me says people need to know what is going on. Over the last few days there have been a number of reports that people are being told that DV-2017 visas are exhausted. Iranians have been told that from Abu Dhabi embassy, an OC region selectee who had to reschedule his appointment was told that, and now two separate AoS cases have been told the same thing."

    Sizce vize bitme durumu olabilir mi?

    Britsimonun sitesinde ki konu; http://britsimonsays.com/dv-2017-visas-running/

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    umarim dogru degildir, hele de AP sonucu bekleyen arkadaslar varken...

    maalesef aylik gocmen vize raporlari cok geriden geldiginden bugune kadar kac vize verildigini goremiyoruz:
    https://travel.state.gov/content/visas/en/law-and-policy/statistics/immigrant-visas/monthly-immigrant-visa-issuances.html

    Ayrica bu yil pek cok acidan anormal bir yil idi...
    ikinci bir cekilis sonucu aciklandi, multi-year report'larda 2017 icin ongorulen sayilar yayimlanmadi, dosyalar tamamen bitmemesine ragmen tum sayilar aktif oldu, Trump yonetimi tarafindan konsolosluklara baski uygulandi vs. vs. vs.

    Bu yil cok fazla, normal yillarda yasanmayan olaylar yasandi. Soylediginiz ornekler dogruyu yansitiyorsa ekstra vize kalmamis olabilir ya da KCC islemleri yetistiremeyeceginden randevu vermiyor da olabilir. Surecin bitmesine ne yazikki 2 haftalik bir zaman kaldi. Cikarimlar yapmaktansa, resmi aciklama beklemek bence en uygun hareket olur.


  • Çok umut kalmadı daha önce çok nadir kalmış bu tarihe bu sene trump faktörü var


  • İyiyde -TR için konuşuyorum- zateb Mayıstan beri tüm numaralar aktif iken bu zamana nasıl kaldı ki görüşmeler, anlamak istediğim kişiler bilerek mi son döneme bırakmak istedi yoksa Mayıs'tan beri tüm numaralar aktif olsada ve Mayıs-Haziran gibi başvuru yapılsada KCC tarafından vize görüşmesi tarihi mi verilmedi?


  • Türkiyede bu durumuda olan var mı acaba? Bir de 2017 de EU bölgesinde en yüksek CN kaçtı bilen var mı?


  • Mayıs ayında tüm dosyaların current olması yerli yabancı tüm forumlarda vize bitme ihtimalini düşük görüyordu. Bu sene İran'ı ve 8 ülkenin greencard mülakatları askıya alınmıştı. Belki sonrada mülakat tarihi verilmeye başlandıysa bitme ihtimali var.
    Birde galiba bölge olarak değilde genelde 50 000 vize dolmasına bakıyor olabilirler. Türkiye olarak bakarsak en fazla 10-20 kişi geçen sene kazananı olduğunu farketmiş olup mülakat tarihi almıştır. Bu vize sayısını çok etkilemez.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @asilcenk sayin orhanvegs'in de dedigi gibi zaten mulakat zamani konsolosluga gidip normal bir surec yasayan herkes vizesini aldi. Orneklerdeki problem yasayan kisiler, mulakatlarini son aya erteleyenler, idari islemlere kalanlar ve numarasi yuksek olup AOS yapanlar (Iranlilarin problem yasamasi ulke kotasiyla ilgili de olabilir, genel vize kotasi ile de... bunu resmi veriler aciklaninca daha net gorebiliriz.)


  • @orhanvegs umarım düşündüğünüz gibi değildir. İnanın diğer siteye bile sadece sizin dosyanın son durumunu öğrenmek için arada giriyorum. Hatta eşim bile arada soruyor orhanvegs'ın apsi sonuçlandı mı diye.

    Son ana kadar hep beraber bekleyelim derim. Bu lafı çok kullanmam ama hepimiz için hayırlısı neyse o olsun.


  • iyi dilekleriniz için çok teşekkürler. Çok istediğim bir şey olduğundan doğal olarak üzülüyorum. Dediğiniz gibi her şeyin hayırlısı. Olumsuz olması durumunda da çabuk atlatırım sonuçta dünyanın sonu değil.
    crazycells 'in dediği gibi bu sene çok absürt oldu. Greencard çekilişlerinin diğer yıllarında olmayan birçok şey bu sene oldu.
    Trumpın göçmen karşıtı politikaları yüzünden çok umut kalmadı. AP dosyaları ile ilgilenenler baskı görüyor olabilir.


  • Bir yakinim 39bin kusurde... 40bin diyelim duz hesap... Bu haberlerden sonra ve aciklanan numaralara gore bakarsak tedirgin olmamak elde degil...

    orhanvegs umarim alirsiniz vizenizi...


  • 2018 ler için aralık ve ocak çok kritik eğer bu şekilde artarsa 30binden sonrası baya riskli. Bu seneki kalan APler içinde çok umutlu bir ortam gözükmüyor geçen senelere göre hayırlısı artık ...


  • @orhanvegs tecrübe budur nokta atış yapmışsınız üstad 8 ay öncesinden


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

38
Çevrimiçi

40.7k
Kullanıcı

4.4k
Konu

424.2k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum