Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Green Card çekilişini kaçıncı başvurunuzda ve kaç yaşındayken kazandınız?

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
256 143 28.7k 96

Benzer Başlıklar

• green card çekilişini kazanıp gitmek istemeyenler

Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    6
    1 Oy
    6 İleti
    2k Bakış
    M
    @ayvalik10, içinde söyledi: green card çekilişini kazanıp gitmek istemeyenler @mosoko 50 gün sonra açıklanacak sen 6 ay öncesi yapılan tartışma da kaldın. Gaza bas arka da kalma Ben sorduğu soruya cevap verdim. Muhatapım siz değilsiniz ve gaza gelmeyin fazla 😊
  • Green Card Çekilişi ve Boşanma Kararı

Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    28
    0 Oy
    28 İleti
    3k Bakış
    T
    Merhaba, DV-2025 çekilişine katılırken evliydim, ancak 24.01.2024 tarihinde resmi olarak boşandık, 04.10.2024 tarihinde çekilişi kazandığımı farkedip hemen kendi adıma DS-260 formumu doldurup imzaladım. Kendi formumu doldururken boşanmış olarak işaretleyip, güncel bilgiyi doğru bir şekilde verdim. Fakat eski eşim adına da ACCOMPANY olarak bir DS-260 form satırı hala görünmekte, bu durum bana mülakat tarihi verilmesinde olumsuz bir etki yapar mı acaba? Sizler ne düşünüyorsunuz merak ediyorum. Teşekkürler, [image: 1729603354528-yk-forum.jpg]
  • 4 Oy
    83 İleti
    12k Bakış
    deep_blueD
    Bence de küçük bir miktar da olsa ücret alınmalı. Ayrıca pasaport şartı kalkmamalıydı. Eşit şart falan hikaye… Sen zaten ufak miktarları karşılıyamıyorsan, pasaport çıkarttıramıyorsan US’e nasıl gideceksin? Orada nasıl yaşayacaksın? Öylesine başvuranmı dersin, heyecan olsun diye başvuranmı dersin, çıkacakmı diye meraktan başvuranmı dersin… Çevremden o kadar çok duyuyorum/görüyorumki…
  • 1 Oy
    38 İleti
    17k Bakış
    yenihayaletadamY
    @ayvalik10 hoş buldum teşekkür ederim. evet o sıcaklığı hissettim herkes bir birine yardım için uğraşıyor ne güzel bir şey bu konu başlıklarına da dikkat ediyorum teşekkür ederim sağolun. burayı daha fazla meşgül etmeyelim :)
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

24

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k