Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Green Card çekilişini kaçıncı başvurunuzda ve kaç yaşındayken kazandınız?

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
256 143 28.7k 96

Benzer Başlıklar

• 2021 green card lottery basvuru formu

Kilitli Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    4
    -1 Oy
    4 İleti
    424 Bakış
    K
    @kirik Sorunuzu yeni başlık açmadan ilgili konular altında sormalısınız. https://yesilkartforum.com/forum/topic/222/ücretsiz-green-card-çekiliş-başvurusu-nasıl-yapılır Pasaportu nereden teslim aldığınız değil pasaportu hangi ülkenin size verdiği önemli burada. Türkiye pasaportu için tabii ki Türkiye yazmalısınız.
  • Green Card Çekilişi ve Boşanma Kararı

Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    28
    0 Oy
    28 İleti
    3k Bakış
    T
    Merhaba, DV-2025 çekilişine katılırken evliydim, ancak 24.01.2024 tarihinde resmi olarak boşandık, 04.10.2024 tarihinde çekilişi kazandığımı farkedip hemen kendi adıma DS-260 formumu doldurup imzaladım. Kendi formumu doldururken boşanmış olarak işaretleyip, güncel bilgiyi doğru bir şekilde verdim. Fakat eski eşim adına da ACCOMPANY olarak bir DS-260 form satırı hala görünmekte, bu durum bana mülakat tarihi verilmesinde olumsuz bir etki yapar mı acaba? Sizler ne düşünüyorsunuz merak ediyorum. Teşekkürler, [image: 1729603354528-yk-forum.jpg]
  • green card cekilisine basvuru hakkinda

Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    7
    0 Oy
    7 İleti
    1k Bakış
    B
    @crazycells çok çok saol 2020 de mezun oluyorum görüşmeyi ona göre ayarlarım eğer çıkarsa
  • 1 Oy
    38 İleti
    17k Bakış
    yenihayaletadamY
    @ayvalik10 hoş buldum teşekkür ederim. evet o sıcaklığı hissettim herkes bir birine yardım için uğraşıyor ne güzel bir şey bu konu başlıklarına da dikkat ediyorum teşekkür ederim sağolun. burayı daha fazla meşgül etmeyelim :)
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

24

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k