Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Green Card çekilişini kaçıncı başvurunuzda ve kaç yaşındayken kazandınız?

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
256 143 28.7k 96

Benzer Başlıklar

• 2021 green card lottery basvuru formu

Kilitli Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    4
    -1 Oy
    4 İleti
    424 Bakış
    K
    @kirik Sorunuzu yeni başlık açmadan ilgili konular altında sormalısınız. https://yesilkartforum.com/forum/topic/222/ücretsiz-green-card-çekiliş-başvurusu-nasıl-yapılır Pasaportu nereden teslim aldığınız değil pasaportu hangi ülkenin size verdiği önemli burada. Türkiye pasaportu için tabii ki Türkiye yazmalısınız.
  • Baba green card kazansa ve gitmese

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    13
    -4 Oy
    13 İleti
    1k Bakış
    crazycellsC
    @KAYHAN, içinde söyledi: Baba green card kazansa ve gitmese @crazycells Gir çık yapması yeterli mi havaalanında inip birkaç saat sonra dönse? Gocmenlik kanunlari ve vizeleri, amacina uygun olmayan sekilde kullanilmamali. Eger ABD'de yasamak veya calismak gibi bir niyeti yoksa babaniz Green Card cekilisine basvurmamali, secilse bile surece devam etmemeli.
  • Green Card Çekilişi ve Boşanma Kararı

Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    28
    0 Oy
    28 İleti
    3k Bakış
    T
    Merhaba, DV-2025 çekilişine katılırken evliydim, ancak 24.01.2024 tarihinde resmi olarak boşandık, 04.10.2024 tarihinde çekilişi kazandığımı farkedip hemen kendi adıma DS-260 formumu doldurup imzaladım. Kendi formumu doldururken boşanmış olarak işaretleyip, güncel bilgiyi doğru bir şekilde verdim. Fakat eski eşim adına da ACCOMPANY olarak bir DS-260 form satırı hala görünmekte, bu durum bana mülakat tarihi verilmesinde olumsuz bir etki yapar mı acaba? Sizler ne düşünüyorsunuz merak ediyorum. Teşekkürler, [image: 1729603354528-yk-forum.jpg]
  • Green card 21 yaş Üstü Kardeş

Kilitli Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    11
    0 Oy
    11 İleti
    8k Bakış
    crazycellsC
    Arkadaslar yazmislar zaten, su konuyu inceledikten sonra sorularinizi ilgili konuda sormalisiniz: https://yesilkartforum.com/forum/topic/75/family-sponsored-green-card-aile-sponsorluguyla-green-card-almak
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

22

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k