Green Card çekilişini kaçıncı başvurunuzda ve kaç yaşındayken kazandınız?
-
29 yaşında 2. Başvurumda çıkmıştı bana. Hiç beklemiyordum böyle bisey. Sanki gercek birsey degilmis gibi geliyordu :)
Bir de buraya gelirken evli ve çocuksuz gelmek bir tik avantajlı olabilir.
-
@denizci10 bildigim kadariyla e2 vizesi ile buraya gelen yatirimcilar Turkiye den yine e2 vizesiyle isci getirebiliyorlar. konunun detaylarini bilmiyorum.
-
@hasbelkader teşekkürler.
-
Dördüncü başvuru, 32 yaş.
Gidebilirsem 33'te gitmiş olacağım. Gönül isterdi ki; 20'li yaşlarda kazanmış olayım. Ancak forumda güzel büyüklerimiz var, her zaman teşvik edici yorumlar yapıyorlar. 20'li yaşlarda oraya gidip yerleşecek imkanım da olmayacaktı muhtemelen. Mantıken bakınca çıkabilecek en iyi yılda çıktı bana. Bir de şu süreç normale dönse harika olacak.
-
Konuyu hortlatayım.
2017'de ve 2020'de başvurmuştum. İkisinde de çıkmadı.
2017'de çok hevesliydim, 2020'de öylesine başvurmuştum.
Bu sene yeniden başvuracağım.
Bu sene çok motiveyim bakalım.
Evrene mesajlar yolluyorum.:) -
28 Yaşında 3. başvurumda kazandım. Çocukluktan beri "American Dream" ile yaşayıp ciddi anlamda kafayı 2016 da bozup gitmek istememle beraber bu zamana kısmetmiş diyorum. Hayırlısı ile vizemizi alıp mülakat deneyimi ve oradaki deneyimlerimizi buraya yazmayı planlıyorum.
-
Bu ileti silindi! -
7 kere başvurdum hepsi karavana :))
İlk seferde çıkan insanlar o kadar şanslılar ki. Onlar adına çok mutluyum. Bana ilk seferde çıksa şimdiye yerleşmiş düzenimi kurmuş belki de vatandaş olmaya yaklaşmıştım. Çıkmayınca orta doğuda sürünmeceye her sabah kalkınca dolar kaç oldu diye bakmaya devam.
-
@Chromium Ben de öyle düşünmüştüm. Beşinci başvuruda çıktı. Ne gidebildik ne de gerisini yapabildik. Mülakat bile alamadım. Yani bazen hayat sana istediğin gibi seçenekler sunmuyor.
-
@Programmer Sizin daha önceki mesajlarınızı görmüştüm gerçekten çok üzücü bir durum olmuş inşallah bir daha çıkar da mülakat alırsınız bu sefer.
-
@Chromium Bu güzel dileğiniz için çok teşekkür ederim. İnşallah siz de kazanırsınız.
-
@Programmer ilahi adalet varsa ki var. Kazanıp mülakat alamayanlara tekrar çıkar. Bikaç örneğini gördüm forumda
-
@enemy Ne diyeyim. İnşallah bana güzel temenni ve dileklerde bulunan sizlere de çıkar. Evet öyle örnekler var ve inşallah ben de onlardan biri olurum. Öncekinin olmaması ağır geldi gerçekten.
-
Merhabalar hep merak ettiğim bir konudur bu ilk başvuruşum ve 18 yaşındayım. Gözlemlediğim kadarıyla gençlere daha çok çıkıyor gibi gözüküyor bunun yazılı bir dayanağı var mı yoksa sadece şans mı ne düşünüyorsunuz?
Herkese Bol Şans!

-
İlk başvurumda, 35 yaşında kazandım; ancak dosya numaramdan dolayı gidebilecek miyim göreceğiz.
-
@ptcuye35 inşallah her şey istediğiniz gibi olur ve arkanızdan ben de 2025'te gelebilirim
-
36 yasına giricem 2007 den beri basvuruyorum veya 2008 tam emin degilim. Enerjim ve istegim pek kalmadı gibi , kendimi ölmüş gibi hissediyorum bikaç senedir hiçbirseye hevesim yok. türkiyeyi cok takıyordum kafaya onu da takmıyorum. Bal şeker verseler içemez oldum kırdılar kanadımı ucamaz oldum ister aglat ister öldür efendim modundayım.
-
one shot one goal
İlk ve tek başvurumuzda 33 yaşında kazandık. Önce sevindik sonra sıra ilerlemedi üzüldük ve bu fikirden tamamen vazgeçtik. Sonra hiç beklemezken 14 binlerde olan numaramızla mali yılın son ayı için mülakat randevusu aldık tekrar sevindik. Ve finalde tüm mali yılın son günü olacağını bilmeden, o tedirgin 6 Eylül günü, belki de en son basılan vizelerden biriyle Amerika’ya geldik. Nasıl bir araftı… Umut etmekle vazgeçmek, inanmakla inkar etmek arasında, bağırmak isteyipte sesinin çıkmadığı, uyanılamayan rüyalar gibiydi.
-
Merhabalar
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
22
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum