Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Green Card çekilişini kaçıncı başvurunuzda ve kaç yaşındayken kazandınız?

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
256 143 28.7k 96

Benzer Başlıklar

• Green Card Talihlileri Hangi Zaman Aralığında Başvuru Yaptı?

Kilitli Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    4
    -1 Oy
    4 İleti
    246 Bakış
    crazycellsC
    @serhanbey, içinde söyledi: Green Card Talihlileri Hangi Zaman Aralığında Başvuru Yaptı? Ben ilk defa başvuru yaptım. Başvuruların kapanmasina yaklaşık son 1 hafta kala başvuru yapmıştım. Başvuru yapılan günün önemi var tarzında şeyler okudum. Ilk haftasi yap vesaire gibi. Talihliler hangi zaman araliginda başvuru yaptı? Basvuru yapilan gunun veya saatin hicbir onemi yok, cekilis tamamen rastgele sekilde yapilmaktadir. Talihlilerin rastgele secilmediginin tespit edildigi 2012 yilinda cekilis sonuclari ayni gun iptal edilip, daha sonra yeni bir talihli listesi belirlenmistir ve vizeler yeni talihli listesine gore verilmistir. Bu baslik gercek disi bilgilerin dogru olabilecegi izlenimini yaratacagindan basligi kilitliyorum.
  • green card çekilişini kazanıp gitmek istemeyenler

Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    6
    1 Oy
    6 İleti
    2k Bakış
    M
    @ayvalik10, içinde söyledi: green card çekilişini kazanıp gitmek istemeyenler @mosoko 50 gün sonra açıklanacak sen 6 ay öncesi yapılan tartışma da kaldın. Gaza bas arka da kalma Ben sorduğu soruya cevap verdim. Muhatapım siz değilsiniz ve gaza gelmeyin fazla 😊
  • Green Card Dışı Katılabiliceğimiz Çekiliş Veya Başvuru!!!!!!1

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    10
    1 Oy
    10 İleti
    699 Bakış
    MySeaM
    Bugun okudum, Japonya 5 yillik contract ile belli yetenek kategorilerinde isci aliyormus. https://www.nippon.com/en/in-depth/d00515/japan’s-immigration-policies-put-to-the-test.html
  • Evlilik ile turkiyeden green card başvuru

Kilitli Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik green card evlilik abd mulakat uscis
    2
    -5 Oy
    2 İleti
    943 Bakış
    crazycellsC
    @akonwerty, içinde söyledi: Evlilik ile turkiyeden green card başvuru amerika vatandasi eşimle Türkiye'de evlendik şuan kendisi Amerika'ya döndü Türkiye'de green carda başvuru prosedüru nasıl işliyor neler sunmaliyiz mulakat da ? https://yesilkartforum.com/forum/topic/297/ir1-cr1-sureci-ve-mulakat-deneyimleri-abd-vatandasi-ile-evlenip-turkiye-de-green-card-almak
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

21

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k