Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

[Arşiv] DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları

• @caganpaker Green Card'ın ulaşma süreci biraz değişken sanırım. Çok kısa sürede geldi diyenler de var, bekledim diyenler de olmuştu. Tekrar gir çık yapmanıza gerek yok. Forumda Turquoise Horizon Danışmanlık var, kendileri adres kiralama hizmeti veriyor.

• sonunda mülakatlar verilmeye başlandı.
    herkes için hayırlı olsun.

Dosya Numarasi: 2020EU4XXX
    DS-260 Gonderimi: 10/06/2021
    Saglik Muayenesi: 26/02/2022
    Vize Mulakati: 04/03/2022
    Vize Onayi: gg/aa/yyyy
    Pasaport Teslimi: gg/aa/yyyy
    ABD Ilk Giris: (ornek: Mayis 2020)

• Merhabalar,
    5 ay 2 gün sonra şöyle bir e mail aldim.

ALTINTEPE, SEHMUS:You have received this email notification to inform you that you have updates available at https://dvprogram.state.gov/ESC. Please log in using your confirmation number from your original application to complete further processing.

Baktığımda dosyanın Ankaraya geldiğini gördüm. Gelen arkadaşların gözü aydın. Darısı bekleyenlerin başına inşaallah.

• @goldenhill, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhabalar,
    5 ay 2 gün sonra şöyle bir e mail aldim.

ALTINTEPE, SEHMUS:You have received this email notification to inform you that you have updates available at https://dvprogram.state.gov/ESC. Please log in using your confirmation number from your original application to complete further processing.

Baktığımda dosyanın Ankaraya geldiğini gördüm. Gelen arkadaşların gözü aydın. Darısı bekleyenlerin başına inşaallah.

Hayırlı olsun. Mülakat gününüz hangi gün?

• pcr testi muayenede zorulumu,
    aşılı olup olmama durumu değiştiriyor mu bilen varmı?
    teşekkürler.

• @stiff Teşekkürler

• @smartcells şuan kesin mülakat sayısı 112 mı yoksa artış oldu mu acaba ?

• @smartcells çok teşekkür ediyorum. Yazmayı unutmuşum😊 7 Mart,saat 10:15

• Toplamda 130-150 adet vize bekleyen sayısı var TR vatandaşları için bu diğer ülkelerin Ankara'da mülakat yapmasıyla daha da artıyor bence güzel bir açılış oldu umarım herkes sorunsuz bir şekilde vizesini alır gider.

• ⭐⭐⭐⭐

@kitapsever, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları

@smartcells şuan kesin mülakat sayısı 112 mı yoksa artış oldu mu acaba ?

135 forum ve telegram grubundan
    10 kişi kadar da dışarıdan haber aldığımız var

Şu anda 150 civarında kesinleşmiş EU mülakatından haberimiz var.
    AS ve AF için tam sayıyı CEAC'tan dataları çekince göreceğiz

Ankara'nın dün EU+AS+AF toplam 300 civarında DV mülakatı verdiğini tahmin ediyoruz

• @smartcells bilginizi aktardığınız için teşekkür ederim🙏

• ⭐⭐⭐⭐

DV2022 süreci ile ilgili hazırladığımız ve günde 4-5 defa update edilen özet tablolardan sürece ait tüm bilgileri takip edebilirsiniz:
    Link >> DV2022 Özet Tablo

• Mülakat alan arkadaşlarımı öncelikle tebrik ediyor güzel geçmesini diliyorum. Bazı arkadaşlarımız case nosu 13.000lerde olanlarda mail aldilar Bende ceac ' kontrol ettiğimde at nvc olarak görüyorum sanırım 1.haziranda ds260 formu doldurdugumuz için bize daha gelmedi. Ceac'in dışında kontrol sagliyacagimiz bir site varmi mülakat tarihleri için

• ⭐⭐⭐⭐

@ismailbaril, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları

Mülakat alan arkadaşlarımı öncelikle tebrik ediyor güzel geçmesini diliyorum. Bazı arkadaşlarımız case nosu 13.000lerde olanlarda mail aldilar Bende ceac ' kontrol ettiğimde at nvc olarak görüyorum sanırım 1.haziranda ds260 formu doldurdugumuz için bize daha gelmedi. Ceac'in dışında kontrol sagliyacagimiz bir site varmi mülakat tarihleri için

dvprogram.state.gov

• @gucarslan DV2022 özet tabloda
    Türkiyede 677 kazanan olduğu ve 639 ds260 formunu doldurup sürece dahil olduğu yazıyor.bu veriler siteye üye kişiler içinmi geçerli yoksa tüm kazananlar içinmi?

• ⭐⭐⭐⭐⭐

Tüberküloz geçmişi olan arkadaşların dikkatine!

arkadaşlar,
    sağlık muayenesinde en çok sorun olan konu geçmişinizdeki tüberküloz hastalığıdır.
    eğer sizde veya sizinle birlikte muayeneye girecek aile üyelerinizin birinde bu hastalık geçmişi varsa mecburen balgam testi vermeniz gerekecektir.

bu test, min 8 hafta sürmekte ve bu sürede sağlık raporunuz olmadığı için vizeniz basılmayacaktır.

bu yüzden, bu hastalık geçmişine sahip arkadaşların sağlık muayenesini buna göre ayarlamalarını öneririm.
    eğer mülakat aldıysanız ve bu hastalık geçmişine sahipseniz sağlık randevunuzu en erken tarihe alıp süreyi lehinize kullanın.

sorunsuz mülakatlar dilerim.

• @mha Her halükarda, muayeneden önceki 48 saat içerisinde alınmış negatif PCR test sonucu isteniyor.

https://www.doctorun.com/tr/covid-19

• Herkese Merhaba,

Öncelikle mülakat alan tüm arkadaşların mutluluğunu yürekten paylaşmaktayız. Umarım hepsi vizelerini alıp hayallerinin peşinden koşmaya devam eder 🙂

Benim bir konuda sizlerin görüşüne ihtiyacım var. Case numaram 23k seviyelerinde ve 13.500'e kadar mülakatlar verilmiş. Muhtemelen bizlerede 1-2 ay içerisinde mülakat veriliyor olacak. Ben green card hak sahibiyim ve şu anda birlikte olduğum bir kız arkadaşım var.
    Evlenip amerikaya beraber gitme kararı aldık ve mülakat tarihine kadar evlenirsek nasıl bir yol haritası bizleri bekliyor ? Nikah kıyıldıktan sonra hangi adımları izlemeliyiz ?

Mülakat maili genelde 1 ay önceden gelmiş olacağı için sürecin uzunluğunu ve yapmamız gerekenleri bilmediğimizden bu evlilik sürecinin ne kadar erken başlaması lazım. Mesela mülakata beraber gittiğimizde DS-260 formunu doldurduğunda bekardın şimdi niye evlisin diye soracaklardır muhtemelen bu durumda izlenmesi gereken yol nedir ? Kız arkadaşımın pasaportu var, aranan kriterlere uyuyor. Herhangi bir sağlık sorunu vs. yok.

Şimdiden desteğiniz için teşekkürler...

• Merhaba arkadaşlar, sağlık kontrolünden önce PCR testi yaptırdığımız zaman pozitif çıkarsak süreç ne oluyor peki? Henüz deneyimleyen yoktur ancak böyle bir durumla karşılaşmak olası. Bu durumda mülakat tarihimizi kaçırmış oluyoruz, tekrar ne zaman mülakata girebileceğiz? Daha önce asemptomatik covid geçirmiş biri olarak ister istemez endişendim düşününce.

Benzer Başlıklar

• Green Card Konsolosluk Görüşmesine Başka Ülkede Girmek

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik green card 2023
    31
    0 Oy
    31 İleti
    5k Bakış
    ebuskayaaE
    Merhabalar, ben DV2024 talihlisiyim case num: 16XXX cogu ulkeye mail atmama ragmen olumlu bir geri donus almadim su ana kadar. Sizlerin onerebilecegi, vize gorusmesine cagirma ihtimali yuksek ulkeler var mi acaba ? Yardimci olursaniz sevinirim, tesekkurler.
  • [Arşiv] Sayılarla DV2022

Kilitli Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
    389
    4
    25 Oy
    389 İleti
    42k Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu başlık arşivlenmiştir. Bu konudaki soru ve yorumlarınıza şu başlıkta devam edebilirsiniz: Sayılarla Green Card Lotosu (Diversity Visa) Sürecine Bakış
  • 33 Oy
    5k İleti
    602k Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu başlık arşivlenmiştir. DV süreciyle ilgili mülakat deneyimleri için Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci kategorisindeki en güncel mülakat deneyimleri başlığını kullanmalısınız.
  • 11 Oy
    1k İleti
    205k Bakış
    P
    Herkese merhabalar, 2023 de greencardımı aldım fakat taşınmadım, tr de yaşıyorum. 2024 yılında re-entry permit sürecimi başlattım o da 2025 ekim ayı gibi 2 yıl olarak sonuçlandı. ben bu süre içerisinde 2025 eşimle türkiyede evlendim. Kendisi evlilikten önce turist vizesi almaya çalıştı ama ne yazık ki red yedi. Şu an hala türkiyede yaşıyor ve çalışıyoruz. fakat aile birleşimi ile ona da greencard aldırmak istiyorum böylelikle oraya taşınabiliriz fakat sanırım bunun için benim abd ye gidip yaşayıp çalışıp ona sponsor olmam gerekiyor. Bunu yapabiliriz ama burada bizim için en kritik olan şey süre. Şu an farklı ülkelerde aile birleşimi başvuru olan kişiler kaç yıl bekliyor acaba? Sanırım bunun kontrol edildiği tahmini başvuru süresi gibi bir site vardı ama onu bulamadığım için buraya sormak istedim. süre bizi çok korkutuyor ve bu yüzden cesaret edemiyoruz yıllarca ayrı yaşamaya
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

31

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k