Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • Mülakat alan arkadaşlarımı öncelikle tebrik ediyor güzel geçmesini diliyorum. Bazı arkadaşlarımız case nosu 13.000lerde olanlarda mail aldilar Bende ceac ' kontrol ettiğimde at nvc olarak görüyorum sanırım 1.haziranda ds260 formu doldurdugumuz için bize daha gelmedi. Ceac'in dışında kontrol sagliyacagimiz bir site varmi mülakat tarihleri için

  • ⭐⭐⭐

    @ismailbaril, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları

    Mülakat alan arkadaşlarımı öncelikle tebrik ediyor güzel geçmesini diliyorum. Bazı arkadaşlarımız case nosu 13.000lerde olanlarda mail aldilar Bende ceac ' kontrol ettiğimde at nvc olarak görüyorum sanırım 1.haziranda ds260 formu doldurdugumuz için bize daha gelmedi. Ceac'in dışında kontrol sagliyacagimiz bir site varmi mülakat tarihleri için

    dvprogram.state.gov


  • @gucarslan DV2022 özet tabloda
    Türkiyede 677 kazanan olduğu ve 639 ds260 formunu doldurup sürece dahil olduğu yazıyor.bu veriler siteye üye kişiler içinmi geçerli yoksa tüm kazananlar içinmi?

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    Tüberküloz geçmişi olan arkadaşların dikkatine!

    arkadaşlar,
    sağlık muayenesinde en çok sorun olan konu geçmişinizdeki tüberküloz hastalığıdır.
    eğer sizde veya sizinle birlikte muayeneye girecek aile üyelerinizin birinde bu hastalık geçmişi varsa mecburen balgam testi vermeniz gerekecektir.

    bu test, min 8 hafta sürmekte ve bu sürede sağlık raporunuz olmadığı için vizeniz basılmayacaktır.

    bu yüzden, bu hastalık geçmişine sahip arkadaşların sağlık muayenesini buna göre ayarlamalarını öneririm.
    eğer mülakat aldıysanız ve bu hastalık geçmişine sahipseniz sağlık randevunuzu en erken tarihe alıp süreyi lehinize kullanın.

    sorunsuz mülakatlar dilerim.


  • @mha Her halükarda, muayeneden önceki 48 saat içerisinde alınmış negatif PCR test sonucu isteniyor.


  • Herkese Merhaba,

    Öncelikle mülakat alan tüm arkadaşların mutluluğunu yürekten paylaşmaktayız. Umarım hepsi vizelerini alıp hayallerinin peşinden koşmaya devam eder 🙂

    Benim bir konuda sizlerin görüşüne ihtiyacım var. Case numaram 23k seviyelerinde ve 13.500'e kadar mülakatlar verilmiş. Muhtemelen bizlerede 1-2 ay içerisinde mülakat veriliyor olacak. Ben green card hak sahibiyim ve şu anda birlikte olduğum bir kız arkadaşım var.
    Evlenip amerikaya beraber gitme kararı aldık ve mülakat tarihine kadar evlenirsek nasıl bir yol haritası bizleri bekliyor ? Nikah kıyıldıktan sonra hangi adımları izlemeliyiz ?

    Mülakat maili genelde 1 ay önceden gelmiş olacağı için sürecin uzunluğunu ve yapmamız gerekenleri bilmediğimizden bu evlilik sürecinin ne kadar erken başlaması lazım. Mesela mülakata beraber gittiğimizde DS-260 formunu doldurduğunda bekardın şimdi niye evlisin diye soracaklardır muhtemelen bu durumda izlenmesi gereken yol nedir ? Kız arkadaşımın pasaportu var, aranan kriterlere uyuyor. Herhangi bir sağlık sorunu vs. yok.

    Şimdiden desteğiniz için teşekkürler...


  • Merhaba arkadaşlar, sağlık kontrolünden önce PCR testi yaptırdığımız zaman pozitif çıkarsak süreç ne oluyor peki? Henüz deneyimleyen yoktur ancak böyle bir durumla karşılaşmak olası. Bu durumda mülakat tarihimizi kaçırmış oluyoruz, tekrar ne zaman mülakata girebileceğiz? Daha önce asemptomatik covid geçirmiş biri olarak ister istemez endişendim düşününce.



  • @ilko Aklımdaki soru sorulmuş, bundan ben de inceden inceye kaygı duymuyor değilim 🙂


  • Hesapta gösterilmesi gereken parayı mülakattan ne kadar süre önce hesaba atmamız gerekiyor?

  • ⭐⭐⭐

    @ilko, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları

    Merhaba arkadaşlar, sağlık kontrolünden önce PCR testi yaptırdığımız zaman pozitif çıkarsak süreç ne oluyor peki? Henüz deneyimleyen yoktur ancak böyle bir durumla karşılaşmak olası. Bu durumda mülakat tarihimizi kaçırmış oluyoruz, tekrar ne zaman mülakata girebileceğiz? Daha önce asemptomatik covid geçirmiş biri olarak ister istemez endişendim düşününce.

    Sağlık muayenesine girmeden de mülakata girebilirsiniz. Sağlık raporunuzu vermeden mülakata girerseniz vizeniz onaylansa bile raporu alıp konsolosluğa ulaştırana kadar vizeniz basılmaz.


  • @smartcells evet konsoloslukta test sonucu görmek istemiyorlarsa bir yöntem olabilir ama bu durumda pozitifken mülakata gitmiş oluruz ki doğru olmaz . Öğrenmek istediğim eğer randevuya gidemezsek tekrar mülakat almak için bütün dosya numaralarının mülakatlarını almasını mı beklememiz gerekir?

  • ⭐⭐⭐

    @ilko, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları

    @smartcells evet konsoloslukta test sonucu görmek istemiyorlarsa bir yöntem olabilir ama bu durumda pozitifken mülakata gitmiş oluruz ki doğru olmaz . Öğrenmek istediğim eğer randevuya gidemezsek tekrar mülakat almak için bütün dosya numaralarının mülakatlarını almasını mı beklememiz gerekir?

    Mülakata gitmeyenin/gidemeyenin mülakat hakkı yanmaz. Tekrar re-schedule talep edebilrsiniz. Bu talebi konsolsoluğun ne zaman karşılayacağını bilemeyiz.


  • @gucarslan 0 olmadan yazıcak olabilirmiyiz? Çünkü hemen altında gösterdiği örnekte numaranın başına ANK yazmışlar o şekilde yazınca 0 a yer kalmıyor..? sistem izin vermiyor


  • teşekkürler @smartcells , umarım kimse bu gibi olumsuzluklar yaşamaz 🙂

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @mahir-tunç sadece o bizim kullandığımız excel dosyasını bilip, siteye üye olanların doldurdukları için geçerli tabi.
    dışarıda kaç kişi var net olarak bilmesek de, bir o kadar da dışarıda olduğunu biliyoruz.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @caganpaker mümkün olan en erken sürede.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @ahmet-aydın-0 hangi ekran için söylüyorsunuz bunu?


  • Arkadaşlar unganalardan randevu alıyorumda pasaport yeniledim ben ilk başvurduğum pasaportun bilgisini mi girmem gerekiyor yoksa yeni aldığım pasaportu mu vize basılacak pasaportum yeni aldığım.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @beyc yeni pasaport bilgilerinizle almalısınız.


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

153
Çevrimiçi

40.9k
Kullanıcı

4.4k
Konu

425.7k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum