Amerika'da Yaşayanlardan Yaşam Maliyeti Örnekleri
-
Milwaukee, Wisconsin'da yaşayan bize bir maliyet örneği çıkarabilecek arkadaşlar varmıdır?
-
@vartorian bu soruya ben visconsin sayfasında yazmıştım
https://www.expatistan.com/cost-of-living/comparison/green-bay-wisconsin/milwaukee
-
Eve bugun posta yolu ile gelen haftalik market fiyatlari ve restaurant kuponlarindan bazi ornekler:
Acme, Zingo's, Food Lion, ShopRite ve Arby's

-
@mysea, içinde söyledi: Amerika'da Yaşayanlardan Yaşam Maliyeti Örnekleri
Eve bugun posta yolu ile gelen haftalik market fiyatlari ve restaurant kuponlarindan bazi ornekler:
Acme, Zingo's, Food Lion, ShopRite ve Burger King

Hayır ağlamiyorum gozume toz kacti 😐
-
Ya şu market kupon işleri nasıl oluyor? Müsait olan birisi anlatırsa sevinirim. Teşekkürler
-
@denizci10 bu adresi gitmeden takip et amerikanın altına üstüne getiriyorlar
-
@ayvalik10 takip ediyorum hocam. hatta telegram daki kanalını da takip ediyorum. sadece bildirimler kapalı şu an. uçağa binmeden bildirimleri de açacağım... :face_with_tears_of_joy:
-
İstanbul'da Medium boy 30'lu yumurta 50 lira olmuş. (Organik veya gezen tavuk yumurtası değil)
-
Asagidaki restaurant menusu Ankara'da bir pizza restaurantina ait. Bir arkadas gondermis bana.
http://www.doublezero.com.tr/menu
Buradaki de ayni restaurantin ABD fiyatlari:
-
Bu arada kiyaslama amaciyla belirteyim, Turkiye'deki bircok pizzacida satilan normal buyuklukteki bir pizza, yaklasik ABD'deki medium pizza buyuklugunde. Hatta belki yerine gore biraz daha kucuk de olabilir.
-
Türkiye de hem pahalı hem de kullandıkları malzeme kötü oluyor. Örneğin yurtdışında satılan algida dondurması ile türkiye'deki aynı malzeme değil.
-
@orhan-cabarov yurtdışında süt kullanıyorlar bizde ise rengi beyaz olan bir sıvı ama ne sıvısı?
-
@ayvalik10 Valla dondurmada yurtdışında ne kullanıyorlar bilmiyorum ama market alışverişlerine çıktığımda incelediğim paketli gıdaların çoğunun içeriği iyi degil. Bence bu konuda Türkiye, daha doğrusu Avrupa daha iyi durumda.
-
Algidanın çoğu ürününde dondurma yazmaz (%90) soğuk buz yazar.
Yani dondurma satıyoruz iddaları yok :) -
Merhaba arkadaslar, biz de nisan ayinda yolcuyuz insallah. Henuz sehre karar veremedık bır turlu. Tek kriterimiz Turkıyeye akrtarmasız ucmak. Ikı kucuk bebegımız var. Maxç 2700 dolar kırası olan bolgeler arıyoruz. Bıraz arastırdım hala arastırıyorum ama cok yorum oldugundan arada kayboldum. Belkı sızlerden tavsıyeler olur dıye dusundum.sımdıden cok tesekkurler
-
@kubra94
günaydın ilk önce aşağıdaki linkten direk istanbuldan aktarmasız uçuşlara bir göz atıyorsun daha sonra hangi bölgeye karar verdiysen ondan sonra ikinci ve üçüncü linkten de filter kısmından max price kısmına 2700 dolar yazıp apartman seçeneklerini görebiliyorsun. -
kansas city için masrafların en güncel listesi
-
https://www.instagram.com/reel/CZbfTxghwxO/?utm_medium=copy_link
Bir öğrencinin bir haftalık mutfak masrafı... toplam maliyet en sonda...
-
Merak ettiğim bir şey var, orada sadece kendi arabasıyla paket dağıtan, amazon deposunda dört çalışanlar bile gerçekten rahatça geçinebiliyor mu? Aylık 4.000 - 6.000 dolar arası kazancın neredeyse vasıfsız işlerle yapılıp kazanılması durumu gerçek mi acaba? Bu hesaba bakınca meslek icra edenler daha da fazla kazanıyor ve normal yaşam standartlarını çok rahat idame ettirebiliyorlar sanıyorum? Hep sorduğum şey kendi kendime tüm bunlar gerçek mi?
-
@tbone Türkiye de aylık çalışırsın amerikada saatlik ücret var fazla mesai yaparsan saatlik ücret daha artıyor indeed glassdoor bu sitelere girip saatlik ücretlere bakıp hesaplamayı yapabilirsin
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
24
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum