Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Dv-2023 talihlisi, tahminen ne zaman ABD'ye gidebilir?

Kilitli Greencard Loto Başvurusu Soruları
17 14 3.3k 11

Benzer Başlıklar

• Önceki ABD Vizesinin Green Card Çekiliş Başvurusuna Etkisi

Greencard Loto Başvurusu Soruları
    13
    0 Oy
    13 İleti
    766 Bakış
    caligirlC
    @crazycells çok teşekkürler
  • DV-2021 Başvuru tarihi açıklandı bol şanslar ❕❕❕

Taşındı Greencard Loto Başvurusu Soruları
    11
    1 Oy
    11 İleti
    892 Bakış
    crazycellsC
    @Nasahay, içinde söyledi: DV-2021 Başvuru tarihi açıklandı bol şanslar Selamlar. Eşim kapalı, fotoğraf çekme şartları nedir tam olarak? Su konuyu inceleyebilirsiniz: https://yesilkartforum.com/forum/topic/232/green-card-çekilişi-için-evde-nasıl-fotoğraf-çekilir
  • DV-2020 İçin Sorum Olacak

10
    0 Oy
    10 İleti
    743 Bakış
    Eski Kullanıcı 015E
    @tanti Amin, inşallah DV2020 size ve dedikodu başlığında arkamızdan dedikodu yapan tüm arkadaşlara uğurlu gelir. Yüzünüz güler, umutlarınız yeşerir. Sevgiler, Saygılar.
  • DV Çekiliş (Greencard Lotosu) Sonuçları Nasıl Kontrol Edilir?

68
    4 Oy
    68 İleti
    12k Bakış
    crazycellsC
    @faik-paşa, içinde söyledi: DV Çekiliş (Greencard Lotosu) Sonuçları Nasıl Kontrol Edilir? Merhaba.İstanbuldan yazıyorum.Hak kazandım ancak online dosya nomu girdiğimde hata veriyor. Kentuckyden gelen mailde ise tekrar dosya bilgilerimi gücellersem devam edebileceğim yazıyor. Hem dosyaya girenmiyorum hemde bilgi güncelleyemiyorum. Tavsiyenize ihityacım var Teşekkür ederim Saygılar Bilgilerinizi cekilise basvuru yaparken yanlis yazmissiniz, simdi o bilgileri kullanarak DS-260 formuna ulasmalisiniz. DS-260 formuna giris yaptiktan sonra bilgilerinizi duzeltebilirsiniz. Suradan: https://dvprogram.state.gov/ Sonuclari kontrol sayfasinda "Forgot Confirmation Number" a tiklayip bilgilerinizi teker teker test ederek hangi bilgilerle cekilise basvuru yaptiginizi bulmalisiniz.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

11

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k