Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Dv-2023 talihlisi, tahminen ne zaman ABD'ye gidebilir?

Kilitli Greencard Loto Başvurusu Soruları
17 14 3.3k 11

Benzer Başlıklar

• Dv Lottery İsim Yanlış Yazılmış!

Greencard Loto Başvurusu Soruları green card
    7
    0 Oy
    7 İleti
    403 Bakış
    Y
    @EzgiLera valla şu cevabı keşke önceden alsaydım içim rahatladı bir nebze de olsa aşırı komikmiş 🤣 çok teşekkür ederim.
  • Abd Vatandaşı Çocuğumuz ile DV Başvurusu Yapmak

Greencard Loto Başvurusu Soruları
    4
    0 Oy
    4 İleti
    227 Bakış
    crazycellsC
    @yenerelm, içinde söyledi: Abd Vatandaşı Çocuğumuz ile DV Başvurusu Yapmak @gucarslan ben bir soru ekleyebilir miyim? Başvuruda gerekmediğini duymuştum ve çekiliş katılım formunu hep öyle dolduruyordum. 3 çocuğumun 2si Amerikan vatandaşı ve DS260 formunda onları belirtilmesi gerekiyor değil mi? isterseniz belirtebilirsiniz, ama belirtmeseniz de bir problem olmaz. Ama ABD vatandasi olan cocuklariniz icin DS-260 formu dolduramazsiniz.
  • Yurtdışında Yaşarken DV Çekilişine Başvurmak

Greencard Loto Başvurusu Soruları
    21
    0 Oy
    21 İleti
    1k Bakış
    rockleeR
    @deebee Anladım. Açıklamanız için çok teşekkür ederim. Yüreğime su serptiniz. Hem de sayenizde yeni bir bilgi edinmiş oldum.
  • DV lottery 2020 photo tools kullanarak başvuru yapan var mı?

Taşındı Greencard Loto Başvurusu Soruları
    2
    0 Oy
    2 İleti
    1k Bakış
    crazycellsC
    @vr DV lottery 2020 photo tools kullanarak başvuru yapan var mı? içinde söyledi: DV lottery 2020 photo tools kullanarak crop'ladığımda resimin görüntü kalitesi azalıyor sanırım , bilen var mı ya da fotoğrafını çekip ,buradan croplayarak başvurup kazanan birileri var mı? Yardımcı olursanız sevinirim. :) sorunuzu ilgili konuda sorabilirsiniz: https://yesilkartforum.com/forum/topic/1455/dv2020-bekleme-odası/
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

46

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

535.0k