Anlaşıldı, yanıtnız için teşekkür ederim.
-
-
Merhabalar,
Su anda Amerika’dayiz. Ben F2, esim de F1 statusunde. Esimin pasaportu suresi bitecegi icin degisti. Yeni pasaportta soyismi degisikligi oldu. Bu durumu okula bildirdik ve yeni soyisimle birlikte I-20’yi guncelleyip gonderdiler imzalamamiz icin.
Bu asamada biz kendimiz USCIS’e bu durumu bildirmeli miyiz? Yoksa zaten onu okul mu yapacak? -
@exclusive yeniden cektirin, fotografla oynamadan, arka zemini degistirmeden ham fotograf versin size.
-
-
@crazycells hocam aylardır bu sorunun cevabını arıyorum lütfen, lise sondayım mülakat tarihine kadar mezun olup diplomamı alırım, başvuruda lise mezunu seçmem doğru olur mu yoksa ds260’ta mı seçmeliyim (19)
-
-
Girne doğumluyum, e-devletten alacagim doğum belgem de girne kktc olarak yazıyor ama mülakatta benden ekstra bir belge talep ederler mi ? KKTC konsolosluğuna sordum, vatandaş olmadığınız için buradan belge alamazsınız minvalinde bir cevap aldım. Yine de hastaneden doğum raporu gibi bir şey almalı mıyım ?
-
Teşekkür ederim bunu dikkate alıp deneyeceğim 🙏
-
Arkadaşlar Mersin, Adana, ve Osmaniye şehirlerinde green card için fotoğraf çekilip kazanan arkadaşlar var mı? Varsa hangi fotoğrafçılarda çekildiniz Green Card için?
-
@deebee Anladım. Açıklamanız için çok teşekkür ederim. Yüreğime su serptiniz. Hem de sayenizde yeni bir bilgi edinmiş oldum.
-
@gucarslan evet kanıtlayabiliyorum işyeri yazısı sgk dökümü maaş bordrosu vs. Cok tesekkur ederim cvbınız için
-
@Kağan-Alp kolye sizinse sorun olmaz.
-
@Selim-Aksoy Maalesef
-
Değerli arkadaşlar,
Başvuru süreci ile ilgili tüm bilgi, yöntem ve kullandığımız taktikleri forumda herkese açık bir şekilde paylaşmış olmamız, ve her ne kadar başvuru yapanlardan belirlenmiş kâr amacı gütmeyen kuruluşlara cüzi bir miktar bağış yapmalarını istesek de, Türkiye'deki kötüleşen ekonomik şartlar nedeniyle bu süreçten kaçınmayı tercih etmemiz sonucunda, Yeşilkart Forum başvuru servisini yavaş yavaş sonlandırma kararı aldık.
Bu yıl başvuru yapacaklara tavsiyemiz, forumda geçen yıl yayınladığımız başvuru videosunu izleyerek formu nasıl dolduracaklarını iyice öğrenmeleri:
Videoda bahsedilen yöntemleri kullanarak başarılı bir şekilde başvurunuzu yapabilir, yine de aklınıza takılan soruları forumdaki uygun başlıklarda sormaya devam edebilirsiniz.
Daha önce yalnızca forumun başvuru servisini kullanmış olan ve bu yıl da bizim aracılığımızla başvuru yapmayı planlayan kişiler için, onları yarı yolda bırakmamak adına bu sene de bağış karşılığında başvurularını yapacağız. Bu kişilere özel olarak detaylı bilgileri e-posta aracılığıyla ilettim.
Bugüne kadar bu servisi kullanmış ve Türkiye'deki kâr amacı gütmeyen kuruluşlara bağışta bulunmuş herkese ayrıca teşekkür ederim.
Başvuru yapacak herkese bol şanslar!
-
@crazycells tamamdır bilgilendirmeniz için çok teşekkür ederim
-
@Özlem-Toraman, içinde söyledi: Greencard başvurusu yaş ve lise diploması
Merhabalar 2025 kazananıyım fakat lise diplomam sorumlu dersim olduğundan suan yok ama haziranda mezun olacagım hazirandan öncede mülakat maili gelcek mulakata diplomasz gitmek durumundaym bu sorun yaratır mı
Mulakat tarihi alin ama mulakata katilmayin, daha once diplomanizi alacaginiz tarihe gore konsolosluktan yeni bir mulakat tarihi isteyin. Surec 30 Eylul'de bitecegi icin vize almaya firsatiniz olacak.
-
Çok teşekkürler hocam..
-
Dv-2023 talihlisi, tahminen ne zaman ABD'ye gidebilir?
-
Dv-2023 talihlisi, sizce tahminen ne zaman ABD'ye gidebilir? Gidiş için en kısa ve en uzun zaman tahminen nedir? O zamana kadar kendimi hazırlamak istiyorum. Ayrıca banka hesabında parayı Dv-2023 için ne zaman göstermek gerekir?
-
@seyyahiazim, içinde söyledi: Dv-2023 talihlisi, tahminen ne zaman ABD'ye gidebilir?
Dv-2023 talihlisi, sizce tahminen ne zaman ABD'ye gidebilir? Gidiş için en kısa ve en uzun zaman tahminen nedir? O zamana kadar kendimi hazırlamak istiyorum. Ayrıca banka hesabında parayı Dv-2023 için ne zaman göstermek gerekir?
Henuz DV-2023 icin takvim hazirlamadik ama su DV-2022 takvimi size yardimci olacaktir:

Yillari +1 olarak dusunmeniz yeterli...
-
Mülakat tarihini ben mi belirliyorum yoksa çıkan sıraya göre elçilik mi? Örneğin; 1 ekim 2021 ile 30 eylül 2022 arasında hangi gün mülakatın gerçekleşeceğini tahmin etmem mümkün mü? İlginiz için teşekkür ediyorum, sağ olun.
-
Hedef 2023!!! Benim de içime doğuyor 2023 de çıkacak bana
-
@seyyahiazim, içinde söyledi: Dv-2023 talihlisi, tahminen ne zaman ABD'ye gidebilir?
Mülakat tarihini ben mi belirliyorum yoksa çıkan sıraya göre elçilik mi? Örneğin; 1 ekim 2021 ile 30 eylül 2022 arasında hangi gün mülakatın gerçekleşeceğini tahmin etmem mümkün mü? İlginiz için teşekkür ediyorum, sağ olun.
CASE NUMBER'a göre size mülakat tarihi veriliyor
-
@Batuhan-X @seyyahiazim case number'inizin aktif olma durumuna göre siz belirliyorsunuz.
-
Dosya numaraniza gore tahmin edebilirsiniz, su basliktaki ilk iletinin 3 nolu bolumunu okuyabilirsiniz:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/3422/dv2021-2021-green-card-lotosu-asamalari
-
@crazycells öncelikle destekleriniz için çok teşekkürler, benim şöyle bir sorunum var; mayısta askere gitmem gerekiyor, tecilimi uzatamıyorum.
8 mayısta gc çıkarsa ne yapmam lazım, askerdeyken konsolosluk görüşmelerini kaçırmaktan korkuyorum, gitmezsem gc sürecimde sorun çıkar mı?
case number tahminlerine göre kons. görüşmesi hesaplamaya çalıştım, kafam karıştı iyice. eğer gc çıkarsa ve askere gitmezsem işlemlerde sorun çıkar mı diye de korkuyorum.
bu konuda beni aydınlatırsanız çok sevinirim. -
@emre-c-kara kafan karıştığı belli. çünkü mülakatlar ekim ayında başlıyor. ayrıca senin askerlik 6 ay değil mi ondan mülakatlara yetişirsin önce senin case numara kaç gelecek görmeden bu kadar bunalıma girme ondan hiçbir şeyi kafana takma
-
@emre-c-kara kardeşim ben yeni geldim sayılır inan askerde bu işlemleri çok daha kolay yaparsın zman çok
Zaten 1 ay sonra eline akıllı telini alıyon git gel bir an önce -
@emre-c-kara Şuan bu konuları düşünmeniz için çok erken. Birincisi ortada çıkmış bir sonuç yok yani kazanan değilsiniz. İkincisi kazanan olsanız bile Case Number belki yüksek çıkacak ve mülakata çağırılmayacaksınız. Üçüncüsü bu iki ihtimal de ortadan kalkar, hem kazanıp hem de mülakata çağırılırsanız o süreçten sonra iki eliniz kanda da olsa o mülakata gidersiniz merak etmeyin.
-
Her zaman söylüyorum; heyecanınızı anlamakla beraber bunları düşünmenin hem yersiz, hem de çok erken olduğunu düşünüyorum. Bunları yaşayacağımı bilseydim kazandığım gece sevinmezdim. Ben de kazanınca iş bitiyor sanıyordum, yanılmışım. Asıl olay kazandıktan sonrasıymış. Umarım size çıkar ve sorunsuz gidebilirsiniz.
-
Konsolosluk vize onayı verdikten sonra vize ne kadar sürede elimize ulaşıyor?
Vize elimize ulaşır ulaşmaz uçak bileti alıp gidebiliyor muyuz?Dv2023 sonuçları açıklandı diyelim, ds260 formu başvuruları ne zaman açılıyor?
-
@e2k, içinde söyledi: Dv-2023 talihlisi, tahminen ne zaman ABD'ye gidebilir?
Konsolosluk vize onayı verdikten sonra vize ne kadar sürede elimize ulaşıyor?
Vize elimize ulaşır ulaşmaz uçak bileti alıp gidebiliyor muyuz?Dv2023 sonuçları açıklandı diyelim, ds260 formu başvuruları ne zaman açılıyor?
1-) ortalama 1 hafta
2-) evet
3-) 7-8 mayısta site çöküyor genelde. Düzgün çalıştığı anda başvurabilirsiniz -
@batuhannulusoyy 16 binli casenumber şansı sizce nedir
-
@FKÇ8076 ocaktan önce bekleme çünkü ocak ayına kadar kaplumbağa olur sonra arap atı oluyor konsolosluk
-
Kilitlendi
gucarslan
-
ilgili sorularınız için lütfen aşağıdaki başlığı kullanın;
https://yesilkartforum.com/forum/topic/5335/dv2023-2023-green-card-lotosu-aşamaları
Benzer Başlıklar
142
60.6k
Kullanıcı
5.1k
Konu
533.2k