DV-2020 İçin Sorum Olacak
-
merhaba beyler ben daha önce dv-2020 başvuru yaptım
diyelimki hak kazandım peki ondan sonra ne olacak hiç bir bilgim yok tamamen sıfır bilgi sahibiyim
biraz bilgi verirmisiniz
not: başvuru yaparken evli değildim ama şimdi evliyim buda sorun teşkil edermi
en önemlisi ben tekrardan başvurumu güncelleye bilirmiyim bu mümkünmüü
-
-
@yalta 100 dolar :) hocam ne gerek var para vermeye sadece soru sordum
-
@Constantin ben sorayım dedim belki kabul edersiniz :) Şaka bir yana süreç için aşağıdaki linkin ilk mesajını gözden geçiriniz. Devamını da vaktiniz varsa tarayınız içerisinde süreç hakkında her şeyi bulabilirsiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/524/dv2019-2019-green-card-lotosu-asamalari
-
@yalta DV-2020 İçin Sorum Olacak içinde söyledi:
Sayın @Constantin isterseniz 100$'a süreç hakkında bilgi verebilirim. Böylelikle forumu okumaya uğraşmanız gerekmez.
danışmanlardan neyimiz eksik :))))
-
@tanti Belki senin benim eksiğimiz vardır ama çoğu danışmanlık şirketi çalışanlarından daha bilgili arkadaşlarımız var forumda :)
-
@tanti Belki senin benim eksiğimiz vardır ama çoğu danışmanlık şirketi çalışanlarından daha bilgili arkadaşlarımız var forumda :)
Aynen öyle çoğu arkadaş bilgi sahibi ya da şöyle söylemek gerekir buradaki herkes hayal satmıyor hayali yaşıyor
-
@tanti Ailecek mülakatımıza kaldı 24 gün :) Heyecan gittikçe artıyor :) Daha ne kadar yaşanabilir ki :D
2020 talihlisi olacak arkadaşların bu heyecanlarını 100$ gibi komik bir rakama hemde hiç uğraşmadan gerçeğe dönüştürmeyi canı gönülden isteyebilirim :D :D :D -
@tanti Ailecek mülakatımıza kaldı 24 gün :) Heyecan gittikçe artıyor :) Daha ne kadar yaşanabilir ki :D
2020 talihlisi olacak arkadaşların bu heyecanlarını 100$ gibi komik bir rakama hemde hiç uğraşmadan gerçeğe dönüştürmeyi canı gönülden isteyebilirim :D :D :DÇoğu gitmiş azı kalmış. Şimdiden iyi yolculuklar darısı başımıza.
-
@tanti Amin, inşallah DV2020 size ve dedikodu başlığında arkamızdan dedikodu yapan tüm arkadaşlara :) uğurlu gelir. Yüzünüz güler, umutlarınız yeşerir. Sevgiler, Saygılar.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
37
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum