Dv-2023 talihlisi, tahminen ne zaman ABD'ye gidebilir?
-
Dv-2023 talihlisi, sizce tahminen ne zaman ABD'ye gidebilir? Gidiş için en kısa ve en uzun zaman tahminen nedir? O zamana kadar kendimi hazırlamak istiyorum. Ayrıca banka hesabında parayı Dv-2023 için ne zaman göstermek gerekir?
-
@seyyahiazim, içinde söyledi: Dv-2023 talihlisi, tahminen ne zaman ABD'ye gidebilir?
Dv-2023 talihlisi, sizce tahminen ne zaman ABD'ye gidebilir? Gidiş için en kısa ve en uzun zaman tahminen nedir? O zamana kadar kendimi hazırlamak istiyorum. Ayrıca banka hesabında parayı Dv-2023 için ne zaman göstermek gerekir?
Henuz DV-2023 icin takvim hazirlamadik ama su DV-2022 takvimi size yardimci olacaktir:

Yillari +1 olarak dusunmeniz yeterli...
-
Mülakat tarihini ben mi belirliyorum yoksa çıkan sıraya göre elçilik mi? Örneğin; 1 ekim 2021 ile 30 eylül 2022 arasında hangi gün mülakatın gerçekleşeceğini tahmin etmem mümkün mü? İlginiz için teşekkür ediyorum, sağ olun.
-
Hedef 2023!!! Benim de içime doğuyor 2023 de çıkacak bana
-
@seyyahiazim, içinde söyledi: Dv-2023 talihlisi, tahminen ne zaman ABD'ye gidebilir?
Mülakat tarihini ben mi belirliyorum yoksa çıkan sıraya göre elçilik mi? Örneğin; 1 ekim 2021 ile 30 eylül 2022 arasında hangi gün mülakatın gerçekleşeceğini tahmin etmem mümkün mü? İlginiz için teşekkür ediyorum, sağ olun.
CASE NUMBER'a göre size mülakat tarihi veriliyor
-
@Batuhan-X @seyyahiazim case number'inizin aktif olma durumuna göre siz belirliyorsunuz.
-
Dosya numaraniza gore tahmin edebilirsiniz, su basliktaki ilk iletinin 3 nolu bolumunu okuyabilirsiniz:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/3422/dv2021-2021-green-card-lotosu-asamalari
-
@crazycells öncelikle destekleriniz için çok teşekkürler, benim şöyle bir sorunum var; mayısta askere gitmem gerekiyor, tecilimi uzatamıyorum.
8 mayısta gc çıkarsa ne yapmam lazım, askerdeyken konsolosluk görüşmelerini kaçırmaktan korkuyorum, gitmezsem gc sürecimde sorun çıkar mı?
case number tahminlerine göre kons. görüşmesi hesaplamaya çalıştım, kafam karıştı iyice. eğer gc çıkarsa ve askere gitmezsem işlemlerde sorun çıkar mı diye de korkuyorum.
bu konuda beni aydınlatırsanız çok sevinirim. -
@emre-c-kara kafan karıştığı belli. çünkü mülakatlar ekim ayında başlıyor. ayrıca senin askerlik 6 ay değil mi ondan mülakatlara yetişirsin önce senin case numara kaç gelecek görmeden bu kadar bunalıma girme ondan hiçbir şeyi kafana takma
-
@emre-c-kara kardeşim ben yeni geldim sayılır inan askerde bu işlemleri çok daha kolay yaparsın zman çok
Zaten 1 ay sonra eline akıllı telini alıyon git gel bir an önce -
@emre-c-kara Şuan bu konuları düşünmeniz için çok erken. Birincisi ortada çıkmış bir sonuç yok yani kazanan değilsiniz. İkincisi kazanan olsanız bile Case Number belki yüksek çıkacak ve mülakata çağırılmayacaksınız. Üçüncüsü bu iki ihtimal de ortadan kalkar, hem kazanıp hem de mülakata çağırılırsanız o süreçten sonra iki eliniz kanda da olsa o mülakata gidersiniz merak etmeyin.
-
Her zaman söylüyorum; heyecanınızı anlamakla beraber bunları düşünmenin hem yersiz, hem de çok erken olduğunu düşünüyorum. Bunları yaşayacağımı bilseydim kazandığım gece sevinmezdim. Ben de kazanınca iş bitiyor sanıyordum, yanılmışım. Asıl olay kazandıktan sonrasıymış. Umarım size çıkar ve sorunsuz gidebilirsiniz.
-
Konsolosluk vize onayı verdikten sonra vize ne kadar sürede elimize ulaşıyor?
Vize elimize ulaşır ulaşmaz uçak bileti alıp gidebiliyor muyuz?Dv2023 sonuçları açıklandı diyelim, ds260 formu başvuruları ne zaman açılıyor?
-
@e2k, içinde söyledi: Dv-2023 talihlisi, tahminen ne zaman ABD'ye gidebilir?
Konsolosluk vize onayı verdikten sonra vize ne kadar sürede elimize ulaşıyor?
Vize elimize ulaşır ulaşmaz uçak bileti alıp gidebiliyor muyuz?Dv2023 sonuçları açıklandı diyelim, ds260 formu başvuruları ne zaman açılıyor?
1-) ortalama 1 hafta
2-) evet
3-) 7-8 mayısta site çöküyor genelde. Düzgün çalıştığı anda başvurabilirsiniz -
@batuhannulusoyy 16 binli casenumber şansı sizce nedir
-
@FKÇ8076 ocaktan önce bekleme çünkü ocak ayına kadar kaplumbağa olur sonra arap atı oluyor konsolosluk
-
G gucarslan , bu başlığı kilitledi
-
ilgili sorularınız için lütfen aşağıdaki başlığı kullanın;
https://yesilkartforum.com/forum/topic/5335/dv2023-2023-green-card-lotosu-aşamaları
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
11
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum