ABD’ye Kaç dolar ile gittiniz
-
600 dolar ile geldim. Havaalaninda 1 paket sigaraya 19 dolar verdim 581 dolarcık kaldı.
-
@jamel86, içinde söyledi: ABD’ye Kaç dolar ile gittiniz
600 dolar ile geldim. Havaalaninda 1 paket sigaraya 19 dolar verdim 581 dolarcık kaldı.
Ilk geldigimizde Miami'de bir otele yerlestik. Ilk aksam sigara bitti. Otelin lobby de kucuk bir bufe vardi, oradan 1 paket sigaraya $10 odedim. Ertesi gun disarida gas station da ayni sigarayi $4.50 satiyorlardi. Hatta karton olarak alirsan (10 paket), $40 idi. 😄
-
Green card çıktığı takdirde çok fazla bir para göstermeden işimizi hazırlayıp gidebilir miyiz?
Şu an anda TL olarak o kadar fazla bir imkanım yok 3-4 bin dolar civarı var fakat sadece bu miktarla gitmenin zor olduğunu biliyorum işimi orda kesinleştirdikten sonra bu miktardaki bir parayla gidebilir miyiz
Şimdiden teşekkürler -
-
@ömer-faruk, içinde söyledi: ABD’ye Kaç dolar ile gittiniz
Green card çıktığı takdirde çok fazla bir para göstermeden işimizi hazırlayıp gidebilir miyiz?
Şu an anda TL olarak o kadar fazla bir imkanım yok 3-4 bin dolar civarı var fakat sadece bu miktarla gitmenin zor olduğunu biliyorum işimi orda kesinleştirdikten sonra bu miktardaki bir parayla gidebilir miyiz
Şimdiden teşekkürlerEger isinizi hazirlarsaniz ve ne kadar kazanacaginizi da gosteren is teklifi mektubu ile mulakata katilirsaniz, bu belge de maddi kaynaklariniza eklenecektir.
-
Bekarım yani genel olarak da üstün körü bilgiler edinmiştim fakat daha bilgili insanlardan yardım almak istedim. Teşekkürler
-
yaklaşık 3000 bin dolar ile san franciscoya geldim, yanımda getirdiğim para halen duruyor, dokunmadım bile :) geldiğimin 2. günü işe girip çalışmaya başladım
-
@sahmeran işini gelmeden ayarlamıştın herhalde, yada bi tanıdığının yanında başladın çalışmaya, değilmi
-
Gunumuz sartlarinda, abd de isini ayarlamamis ev kiralayip arac alip ve temel ihtiyaclarini halledebilmek adina en az 10.000 dolar texas eyaleti icin 2 kisilik bir aile icin anca yeter.
-
Selam arkadaşlar, 2021 yılında federal saatlik çalışma ücreti 7.25$ dolar.Tabi bu ücret temel ücret seviyesi, eyaletlere göre değişiyor.Aşağıdaki adreste eyaletlere göre saatlik ücret bilgisi gösteriliyor.Geçmiş yıllarda ki ücretler bilgisi de yıl yıl yer alıyor.
Bknz: https://www.dol.gov/agencies/whd/minimum-wage/state
Bknz: https://www.dol.gov/agencies/whd/state/minimum-wage/historyGelelim cebimizde kaç para olması gerektiğine, tabi bunun cevabı kişinin şartlarına ve ihtiyaçlarına bağlı.
Green kart için istenebilecek 15K$ dolar kişinin ortalama 1 yıllık geçim ücretidir.Şöyle ki;
1 saatlik 7.25$
1 haftalık 7.25x45saat= 326.25$
1 aylık 326.25x4hafta=1305$
1 yıllık 1305x12ay =15660$ -
@gümüşyaka bu fiyatlar texas için geçerli değil mi?
-
@ezgilera İmzanızdan anladığım kadarı ile iki sene üst üste Green Card tahlihlisi misiniz? Başlık ile alakasız ancak çok merak ettim.
-
@şahan-küçükbingöl, içinde söyledi: ABD’ye Kaç dolar ile gittiniz
@ezgilera İmzanızdan anladığım kadarı ile iki sene üst üste Green Card tahlihlisi misiniz? Başlık ile alakasız ancak çok merak ettim.
Proflimde de yazdığı gibi, evet :)
-
@sahmeran Konsolosluk 3000 Dolara vize verdi mi? Verdiyse ne gibi şartlar sağladınız acaba?
-
@şahan-küçükbingöl 3000 dolara verdiyse bile vizeyi amerika da tanıdığı vardır işini evini arabasını her şeyini ayarlamıştır öyle olabilir diğer yoldan imkansız yani
-
@Şahan-Küçükbingöl sen hala bu kişinin 3.000 dolar ile gittiğine inandın ya daha ne diyeyim sana al bakalım mülakat deneyimini okursan bu konuda çok bilgiliyim yazdığın cümleyi artık silersin.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/3423/dv2021-mulakat-deneyimleri/2021?_=1642840775184
@Sabri-FT haklısın imkansızdır.
-
@ayvalik10 Genelde yazdığınızı gördüğüm her cümlede agresiflik görüyorum pek çok yerde denk geldim biraz sakin yaşamanızı tavsiye ederim ruhsal anlamda kendinizi çok yıpratırsınız bu sonrasında bedeninize de olumsuz sonuçlar çıkarabilir. Öncelikle 3000 dolara vize alması olası bir durum sonrasında cümlenin ne yazdığımı okudunuz mu? Anladınız mı? Anlayabildiniz mi? ''Verdiyse ne gibi şartlar sağladınız acaba?'' Burada 3000 dolara vize aldıysa bazı şartları yerine getirmiş olması gerektiğini ve bunların neler olduğunu sormuş bulunuyorum örneklendiricek olursam; Mülakat süresinde bireysel tercümansız akıcı ve kendi seviyesini ( B2 / C1 ) belirtecek bir konuşma gerçekleştirmesi , gitmeden önce iş ayarlaması ve eğer mümkünse ilk gittiği sürede işlerini raya oturtana kadar minimum para ödeyeceği veya ödemeyeceği tanıdığının bir evinin olması , gideceği eyaletin neresi olduğu - North Dakota bölgesine bu saydıklarım ile 3000 dolar ile rahatlıkla vize alabileceği kanaatindeyim bunun yanı sıra Cali de LA bölgesinde ise tüm bu şartları sağlayıp yine de 3000 dolara vize alamama şansı mevcut maddi yeterliliği sağlamaması koşulu ile. Son olarak sayın @ayvalik10 tekrardan sakin olmanızı ve en azından forumdaki kişiler ile konuşma içerisinde iken gardınızı indirmenizi tavsiye ederim.
-
@toronaga biraz konuyu hortlatmış gibi olacağım ama en mantıklı durum bu gibi duruyor. Üzerinden yıllar geçmiş olsada bilgilendirme için teşekkürler.
-
4000 dolar ve elimde yazılımcı bileziği ile gelmiştim.
-
@Henry-bloor Merhaba, peki iş bulmakta zorlandınız mı, front end alanında iş bulabilir miyiz?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
25
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum