Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

ABD’ye Kaç dolar ile gittiniz

Amerika Birleşik Devletleri'nde Yaşam
132 50 16.2k 40

Benzer Başlıklar

• ABD'deki Türk Telegram Grupları

Taşındı Amerika Birleşik Devletleri'nde Yaşam
    3
    0 Oy
    3 İleti
    10k Bakış
    P
    @Programmer Cok tesekkurler
  • GC kazandık diyelim ABD ye gitmeden iş nasıl bulunur

Kilitli Amerika Birleşik Devletleri'nde Yaşam
    4
    0 Oy
    4 İleti
    1k Bakış
    crazycellsC
    https://yesilkartforum.com/forum/category/6/amerika-birleşik-devletleri-nde-meslekler
  • Turist vizesiyle ABD'ye girip kaçak yaşamak

Kilitli Amerika Birleşik Devletleri'nde Yaşam
    28
    1 Oy
    28 İleti
    19k Bakış
    crazycellsC
    Ercan Bey zaten ettigi kufurlerle amacini belli etti sanirim. Forumda sinkafli kufur kesinlikle kabul edilebilir degil, o nedenle kendisi forumdan cikarilmistir. Bu konuyu sanirim her acidan kapatabiliriz. Zaten ABD'de yasal statuye sahip olmadan yasamak hic kimseye tavsiye ettigimiz ya da destekledigimiz bir fikir degil. Ozellikle Turkiye'de yasayan kisilere verilebilecek en iyi ornek su an Turkiye'de bulunan Suriyelilerdir sanirim, yasal olarak hukumet tarafindan alinmalarina ragmen cektikleri ve yasadiklari ortada... Bir de bunun hukumet tarafindan desteklenmeyen seklini dusunun. ABD hukuk ulkesi oldugundan, kacak olsaniz da bazi haklariniz kesinlikle oluyor, ama bu sizi yaniltmasin. Benim gorebildigim kadariyla insanlar kacak olarak ABD'de yasamis fakat daha sonra cok sansli bir sekilde ABD vatandasi ile evlilik yapip yasal statu kazanan kisilerden oldukca etkilenip, kacak yasamanin rahat oldugu fikrine kapiliyor. Oysa sizin gordugunuz, artik illegal statuye sahip olmayan ve cok sansli olan birisi.
  • yeni gelenlere destek mi köstek mi olmak lazım ?

Amerika Birleşik Devletleri'nde Yaşam
    88
    27 Oy
    88 İleti
    12k Bakış
    P
    @semavi Bey yıllar sonra konuyu hortlatmış gibi oluyorum, kusuruma bakmayın lütfen. Okuduğum tüm iletiler sonunda aklıma gelen bir hikayeyi sizinle paylaşmak istiyorum. Hintli bir adam suda bata çıka ilerlemeye çalışan bir akrep görür. Onu kurtarmaya karar verir, parmağını uzatır ama akrep sokar. Hintli, akrebi sudan kurtarmaya gene çalışır akrep onu tekrar sokar. Yanındaki kişi, Hintli'ye, "Vazgeç, görüyorsun akrebi" der. Hintli'nin cevab ise: "Sokmak akrebin doğasında vardır. Benim tabiatımda ise sevmek var. Niçin, sokmak akrebin doğasında var diye, tabiatımın gereği olan sevgiden vazgeçeyim?"
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

20

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k