@gucarslan teşekkür ederim
-
@mlsscu Hocam ne diyeceğimi bilemiyorum ya nereden tutsan elinde kalıyor öyle bir konu yani...
-
@codeko Merhaba. Asıl talihli olan anneniz ya da süreci takip eden sizseniz siz öncelikle sorularınıza cevap alabilmek için buradaki örnekte olduğu gibi imzanızı düzenleyin lütfen.
Excel tablosu için buradaki tabloda alt taraftaki beyaz alana bilgilerinizi ekleyin.
-
@Okyay-Deveci Merhabalar sorunuzu yanlış başlık altında soruyorsunuz
https://yesilkartforum.com/forum/topic/1424/f2a-ve-f2b-vize-süreçleri-green-card-sahiplerinin-eş-ve-çocukları/5862
buradan sorunuzu sorabilir daha önceki deneyimleri okuyabilirsiniz diğer sorularınız ve merak ettikleriniz için forumda yer alan arama moturunu da kullanabilirsiniz. -
@T-C-Kubilay-Dikici teksas'a gitmeyi düşünüyorum(tabi cıkarsa) baslangic için param var ve hazır iş kabulunu önlerine sunarsam kabul ederler diye düşünüyorum resmi bir sitede yazıyor
-
@TANER-KAPLAN Merhaba, sorularınızı aşağıdaki link ten sorabilir konu ile alakalı bilgilere bakabilirsiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/510/abd-vatandaşı-ile-amerika-da-evlenip-green-card-almak
-
@seda80 15 Eylul sonrasi gelirleriniz.
-
@Refiks hayırlı olsun, tebrik ederim. çok iyi hazırlandığınız için çok rahat geçmiş mülakatınız.
iyi hazırlanıp gitmeniz ve öncesinde bunların kanıtlarla sunulmuş olması oldukça önemli.
tekrar tebrikler.. -
@aysegul cevaplarınız için teşekkürler peki 90 günü geçti hala gelmedi avukata sordum son yaşanan olaylardan dolayı diyor sanırım beklicez
-
Merhabalar; hala bu forum kullanılıyor mu bilmiyorum, ama yardım alabilirsem çok sevinirim... Çaresiz kaldım çünkü.
Nişanlımla umuyorum ki K-1 vizesi ile 2026 yılında evleneceğiz. Ben Türküm, o Amerikalı. Kendisi trans erkek, erkek olarak da yaşıyor, ancak yasal bilgileri hala kadın olarak gözüküyor. Ben kadın olduğum için evliliğimiz gay evliliğine giriyor tabi.
Amerika'da evlenmiş LGBT+ çiftler, ne tür yasal adımları takip etmeniz gerekti? Türkiye evliliğimizi yasal görmeyecek sonuçta. Soyadımı değiştirirsem Türkiye'de sıkıntı olur mu? Eğer devletten ölüm/dul maaşı alıyorsanız evliliğiniz ile kesildi mi? Dikkat edilmesi gereken yasal bir durum var mı?
Deneyimi olan herhangi birisi yazabilirse çok sevinirim. Stresten saçlarım döküldü, lütfen... -
Merhaba, biz de DS-260 da adres girmemiştik, sonrasında ise maalesef konsoloslukta da adres belirtmeyi atlamışız. Dün giriş yaparken polise adres bildirmek istiyoruz dediğimizde USCİS üzerinden yapman gerekiyor ben sadece stamp basıyorum gibi yönlendirdi.
Özetle aslında hiç bir yerde eski adresimiz yok, sadece bizim adımıza teslim alabilmesi için bir arkadaşımızın adresini vereceğiz.
Neden adres almadığını anlayamadım ama demin USCIS üzerinden Change of Address olarak ilgili adresi girdik, umarım doğrudur.
-
@Emre-Töre Bunun için yeni başlık açmamalısınız. Aşamalar başlığında sorularınızı sormalısınız. Ayrıca sürecinize hakim olmak, sürecinizi olumlu şekilde sonuçlandırmak istiyorsanız forumdaki bilgileri okumalısınız.
Ayrıca forumun arama özelliğini kullanmalısınız.Mesela, ustraveldocs kelimesini arama kutusuna yazabilirsiniz, hatta yazmalısınız. Benim profilimde de detaylı anlattığım bir yazı var. Bilginize. -
Arkadaşlar merhaba, IR1 vizesi için neredeyse iki yıldır bekliyoruz bugün randevu maili aldık 15 ocak için. Ben şu anda 10 haftalık hamileyim. Sağlık kontrolüne girdiğimde ilk trimester geçmiş olacak (12 hafta) ama ben hala bir karar aşamasındayım. Biz zaten çok bekledik eğer girmezsem doğumla birlikte sürecimiz çok uzayacak. Bu konuyu tecrübe etmiş arkadaşlardan önerileri duymak isterim. Sizce çok büyük bir risk midir?
Ve daha önce doktorundan belge alanlar nasıl bir belge aldıklarını paylaşabilir mi? Eğer doktor röntgen çektirebilir diye yazılı bir belge vermezse almıyorlar mı?
-
-
@gucarslan birde "şu ana kadar böyle bir durumdan vize alamayan olmadı, içiniz rahat olsun" dediniz sizin veya başka arkadaşlarımızdan böyle bir tecrübesi veya şahit olduğunuz bir vaka oldu mu?
-
-
Merhaba, bize verilen süreçte nikah işlemlerimiz , sağlık muayenemiz vs yetişmez ise nasıl bir yol izlemeliyiz
Mülakat tarihi mi ertelemeliyiz? Ertelersek ne gibi sorunlar olur mülakat tarihi verilmez ya da konsolosluk çok şaibeli mi yaklaşır Sağlık raporunu almadan diğer tüm belgeler hazır bi şekilde mülakata girip dosyayı daha sonra mı tamamlamalıyız -
Yorumlarınız için çok teşekkürler @ATS16 @smartcells
-
-
EU2026000067xx bugün güncelleme maili geldi ve 7 Kasım bugün annem yoğun bakıma alındı ne kadar kalacak belli değil mülakat erteleme talep etsem Şubat ayına kabul olur mu yoksa sıkıntı olur mu
DV2023 Sohbet Odası
-
@uzaysan
aynen oyle ayni dusunuyoruz abi. ismail ayaz diye youtuber var izlemeni tavsiye ederim o bolgede yasiyor komik bir de hitabi var cok ironi yapiyor -
@greenHasanHuseyin, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@uzaysan
aynen oyle ayni dusunuyoruz abi. ismail ayaz diye youtuber var izlemeni tavsiye ederim o bolgede yasiyor komik bir de hitabi var cok ironi yapiyorİlk defa duydum bu youtuberi. Bakayım. Bir de imzada dv2024 yazıyor. 2023'e başvurmadın mu?
-
@uzaysan malesef lise diplomam yok bi sekilde almaya cabaliyorum hersey duzgun giderse 2024 basvurusuna kaldim abi ya
-
@uzaysan malesef lise diplomam yok bi sekilde almaya cabaliyorum hersey duzgun giderse 2024 basvurusuna kaldim abi ya
Anladım. Umarım başarırsın.
-
@uzaysan cok teskkur ederim umarim...
-
konsolosluk görevlisi birey olarak ülkenin ekonomik durumunu kendi insiyatifi ve insani duyguları ile ancak ele alirsa belki esnetebilir. yoksa bana göre de tamamen mevcut anlayış ve prosedürü aynen devam ettirirler.
-
30 yaş altı kişilerin ilkokulda yapmadıkları gençliğe hitabeyi ezberleme olayında geçen bütün tersanelere girilmiş cümlesi gerçek oluyor

-
@Cyber-Shot, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Boko haram tarafından kafasının kesilmesini göze alan birinin IT falan olma ihtimali yok işsiz güçsüz ve eğitimsiz biridir muhtemelen.
Şunu nasıl bana yazmadığınızı açıklar mısınız?
İsim vermeyince öyle mi oluyor?
Edit: Gelmiş bir aradaş sormuş ve ben de bildiğim için yardımcı olmak adına yorumladım.
Sen kimsin ne haddine ki 3 tür sırf canın istiyor diye bu şekilde sataşabiliyor ve sırf adımı etiketlemediğin için haklı olabiliyorsun.
Senin derdin ne arkadaşım.
-
Sayın @crazycells ,
Müsait bir zamanınızda 494. Sayfayı ve Amerika’ da orduya kayılmak başlığının son yorumlarını bir inceler misiniz rica etsem.
Bu arkadaşın bence listenizde olması bundan sonraki dönemde aynı üslubuna devam ettiği taktirde geçmiş yorumları hakkında bilginiz olması önemli olduğunu düşünüyorum.
-
@Ping-PONG Size yazmış olsaydım adınız etiketli olurdu. Sohbet odasında genel bir konu hakkında düşüncemi paylaştım sadece. Amerika'ya gitmek isteyen biri için freedom of speech ilkesinden çok hoşlanmıyorsunuz gibi geldi, üzücü.
-
@Cyber-Shot, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@Ping-PONG Size yazmış olsaydım adınız etiketli olurdu. Sohbet odasında genel bir konu hakkında düşüncemi paylaştım sadece. Amerika'ya gitmek isteyen biri için freedom of speech ilkesinden çok hoşlanmıyorsunuz gibi geldi, üzücü.
"Freedom of Speech" sizinle devlet arasindaki iliskiyi ilgilendirir, sizinle diger insanlar arasindaki iliskiyi degil. Devlete veya devlet gorevlilerine karsi istediginiz her seyi soyleyebilirsiniz, yazabilirsiniz, cizebilirsiniz... ama diger insanlarla konusurken boyle bir ozgurlugunuz yoktur, bilginize.
-
@crazycells Dediğinize maalesef katılmıyorum, first amendmentda geçen freedom of speech ilkesi sadece devlete karşı değil bireyler hakkında da düşüncelerini özgürce söylemeyi kapsar ve hatta buna bazı durumlarda "hate speech" bile dahildir. Bu hakkı, Amerikan devleti size garanti eder ama tabiki burası özel kendine ait kuralların olduğu bir topluluk olduğu için istediğiniz kuralı belirlemekte ve uygulamakta özgürsünüz. Başta belirttiğim gibi genel bir konu hakkında düşüncemi belirttim ve belirttiğim düşüncemin şahısla uzaktan yakından alakası yok olsaydı zaten ismini çekinmeden etiketlerdim.
-
@uzaysan, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@uzaysan
aynen oyle ayni dusunuyoruz abi. ismail ayaz diye youtuber var izlemeni tavsiye ederim o bolgede yasiyor komik bir de hitabi var cok ironi yapiyorİlk defa duydum bu youtuberi. Bakayım. Bir de imzada dv2024 yazıyor. 2023'e başvurmadın mu?
Amerikanin iki numarali ustasi Ismail Ayaz

-
Ben seneye Chicago’da olduğumu düşünüyorum :))) Fazla kaptırdın demeyin ben gerçekleşecek şeylere çok inanırım. Sadece zaman gecikebilir ama bu ihtimali düşünmem bile

-
Herkese iyi akşamlar umarım herkes iyidir.
-
@Hopes1, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Ben seneye Chicago’da olduğumu düşünüyorum :))) Fazla kaptırdın demeyin ben gerçekleşecek şeylere çok inanırım. Sadece zaman gecikebilir ama bu ihtimali düşünmem bile

Dostum şu imzandaki you random been selected i düzelt gözünü seveyim. Gözüm takılıyor doğrusunu unutup aklımda kalıp olarak kalacak diye korkuyorum

-
@Ali-Ege-Can-0, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Herkese iyi akşamlar umarım herkes iyidir.
Sayaç 19 hafta gösteriyor. 7 yada 8 haftada geçer sanırım. Mayıstan ekime de 5 haftada falan gelmiştik.
-
@Ping-PONG, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@Hopes1, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

Dostum şu imzandaki you random been selected i düzelt gözünü seveyim. Gözüm takılıyor doğrusunu unutup aklımda kalıp olarak kalacak diye korkuyorum

Böyle dedin ya geçmiş olsun :)) Artık benim totemim bundan sonra bu :)))))
-
Witcher 2. sezon gelmiş. İlk sezonu tekrar bitirip ikinici sezona başlayacağım. İzlemeyen varsa izlesin güzel dizi.
-
@uzaysan, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Witcher 2. sezon gelmiş. İlk sezonu tekrar bitirip ikinici sezona başlayacağım. İzlemeyen varsa izlesin güzel dizi.
Sezonun son bölümünü tekrar izleyip başlayacağım bende.
Benzer Başlıklar
115
60.6k
Kullanıcı
5.1k
Konu
533.3k