Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • @faysal Yanlış anlamadıysam fotoğrafı Photo Tool'a yüklediniz ve bu uyarıyı aldınız. Program mevcut orijinal fotoğrafınızı 600x600 olacak şekilde kesmek/düzenlemek için kullanılıyor. Sizin programa yüklemeye çalıştığınız fotoğraf zaten 600x600 olduğu için size uyarı olarak "fotoğrafınızın kesilmeye/düzenlenmeye ihtiyacı olmadığı" söyleniyor.

  • ⭐⭐

    @Erkan-Can-KÖSE, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

    @faysal Yanlış anlamadıysam fotoğrafı Photo Tool'a yüklediniz ve bu uyarıyı aldınız. Program mevcut orijinal fotoğrafınızı 600x600 olacak şekilde kesmek/düzenlemek için kullanılıyor. Sizin programa yüklemeye çalıştığınız fotoğraf zaten 600x600 olduğu için size uyarı olarak "fotoğrafınızın kesilmeye/düzenlenmeye ihtiyacı olmadığı" söyleniyor.

    bencede @faysal 'ın fotoğrafı uygundur


  • @ali-yılmaz DS-260 doldurdugunuza göre pasaportunuz vardır. Pasaportta doğum yerinde yazan bilgiyi girebilirsiniz.


  • @gariban 6 ay içerisinde giriş yapma şarti, sağlık raporu alındıktan sonra başlıyor

  • ⭐⭐

    @datanist aynen sağlık raporu alındıktan sonra ki rapoor mülakattan bir kaç gün önce alındığına göre mülakattan da yaklaşık 6 aylık süreye tekabül eder gibime geliyor, yanlışsam düzeltin

  • ⭐⭐

    @Doğukan-Gürsoy-0, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

    Merhaba iyi forumlar greencard kazandıktan sonra kız arkadaşımla evlenmeyi ve amerikaya birlikte gitmeyi düşünüyoruz sizce ds260 formunu doldurmadan önce mi yoksa doldurduktan sonra mı evlenmeliyiz forumda yeniyim ve nereye yazacağımı bilemediğim için buraya yazdım eğer yanlış yaptıysam yanıtlamanız yeterli şimdiden çok teşekkür ederim

    Olur da size çıkarsa ds260 formunu göndermeden önce evlenmeniz daha iyi olur. Sonra da evlenebilirsiniz ama formu tekrar açtırmak zorunda kalırsınız ve süreciniz uzayabilir. ds260 formunu göndermeden evlenmek en mantıklısı.


  • @uzaysan İlginiz ve cevabınız için çok teşekkür ederim

  • ⭐⭐

    @den1905, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

    diyelim ki bize çıktı 🙂 herşey yolunda giderse tahmini ne zaman USA ya gideriz ?

    En erken: Numaranız düşük. İlk mülakat alan kişilerden birisiniz ve vize elinize ulaşır ulaşmaz uçak bileti alıp gittiniz. Tarih 2022 Kasım.

    En geç: Numaranız vize almaya yetecek kadar küçük ama yine de büyük bir numara. En geç randevuyu siz aldınız. Randevu tarihi 2023 Eylül. 6 aylık sağlık raporu süresinin sonunda gitmeye karar verdiniz. Gidiş tarihi Mart 2024 olur.

    Yani en erken Kasım 2022. En geç Mart 2024.

  • ⭐⭐

    @gariban, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

    @datanist aynen sağlık raporu alındıktan sonra ki rapoor mülakattan bir kaç gün önce alındığına göre mülakattan da yaklaşık 6 aylık süreye tekabül eder gibime geliyor, yanlışsam düzeltin

    Rapor zaten en erken mülakat tarihinden 1 ay önce alınıyor diye biliyorum. Mülakat tarihine daha 1 aydan dazla varsa rapor vermiyorlar. Bu hesapla mülakat sonrası en az 5 ay süreniz kalıyor.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @uzaysan lütfen ama lütfen bazı bilgileri BİLMEDEN araştırmadan YAZMAYINIZ

  • ⭐⭐

    @ayvalik10, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

    @uzaysan lütfen ama lütfen bazı bilgileri BİLMEDEN araştırmadan YAZMAYINIZ

    Yanlış olanı yazın ki herkes (ben dahil) bilgilensin. Büyük harflerle yazınca kafamıza girmiyor.

  • ⭐⭐⭐

    @anesthetic, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

    geçen sene çıkmayınca kendi kendime küsüp bir daha başvuru yapmam diyordum.
    son anda yine başvuru yaptım.
    hadi hayırlısı olsun...

    @anesthetic hahaha ben de 4 aylık küsüyorum 😒 çıkmayınca ama sonra devam hayallere. Kanımıza girdi bir kere yapacak birşey yok 😁


  • @uzaysan @ayvalik10 sağlık raporu randevusu mülakat tarihine göre alınıyor olduğundan, mülakat ile sağlık raporu randevusu arasındaki süre herkes için farklı olabilir. Buradaki en önemli noktanın, sağlık raporundan sonraki 6 ay içerisinde ABD ye giriş yapma şarti olduğunu düşünüyorum.


  • Arkadaşlar başvurduğum evrakta resmimin etrafında 1 pixellik sadece 1 pixellik bir beyaz alan var tüm kenarlar boyunca. Bir sorun yaratır mı?

  • ⭐⭐

    @Erkan-Can-KÖSE, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

    @Erkand Hocam valla bu başvurular açılmadan 3 hafta önce Kanada düşünüyordum, daha önce de böyle yurt dışında yaşama isteğim vardı. Kanada İELTS istediği için uğraşmak istemedim ve bir anda aklıma Amerika geldi. Araştırırken GC olayını öğrendim. Baktım tam bilgim olmadığı için başvuruyu kaçırmışım dedim üzüldüm. Sonra biraz daha araştırayım seneye başvururum diyordum kendi kendime, bir baktım aslında bu senenin başvuruları başlamamış aslında. Kendimi şanslı hissettim ve ilk defa başvurmuş oldum. Umarım önümüzdeki şu 6 ay da hemen geçer de vizeye kavuşuruz.

    Ben 5 yıldır greencardı araştırıyordum videolarını izliyordum yeşil kart forumla tanıştım üye olmadan bakınıyordum greencard'a başvurmaya cesaret ettiğimde buraya da kaydoldum hep aklımda Amerika vardı ne Kanada ne Almanya bana Amerika kadar cazip gelmiyordu ilk senem bu senem umarım Tek seferde alırız ve yolumuzu çizeriz. Bol şans


  • @uzaysan hocam sen takılma @ayvalik10 a, nezaketten bihaber, anladığım kadarıyla yazmak için her şeye yazıyor.


  • Kendimden nefret ediyorum ya nefret ediyorum. Bu yıl evlendim ve şansımız 2 katına çıktı diye seviniyordum ama 2 yıldır çok dikkatli yaptığım başvuruyu az önce yaparken nasıl Kasım ayını 10.ay olarak yazarım ya pasaport geçerlilik tarihinde nasıl yaparım bunu kendimden nefret ediyorum. Eşimin başvurusunda fark ettim ya. Ve kendi başvurumda eş bilgilerinde eşimin doğum gününü 29 Eylül yerine 25 Eylül yazdım. Benim başvurum herhalde iptal olacaktır değil mi çıksa da? 😔😔 Çok üzgünüm ya çok 😔


  • @Erkand sağolasın hocam inşallah bunun için gönülden uğraşan herkes için öncelikle hayırlısı olur diyorum, şans diliyorum.

  • Yasaklı

    Geçen sene forumda 2-3 kişi ile tartıştım hepsiyle arayı bulduk. Kimisi aslında haklı olduğumu kimisi de nezaketsizliğimden değil de bazı konulara tepkisiz kalmak tepki vermemekten daha kötü olduğu için bu tartışmalara girdiğim açıklamasının ardından hak verdiler.

    Onlarla arkadaş olduk ama arada hiç alakası olmayan sadece laf olsun diye araya girenlerin hepsi beni engellemiş heralde forumun yarısını göremiyorum.

    Sayfa sonuna tek tıkla gidemiyorum. Arada göremediğim yorum olduğu için sayfa sonuna atmıyor. Allah belanızı vermesin 😂😂😂

  • Yasaklı

    Bu ileti silindi!

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

73
Çevrimiçi

41.0k
Kullanıcı

4.4k
Konu

426.3k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum