F2A ve F2B Vize Süreçleri (Green Card sahiplerinin eş ve çocukları)
-
@Esra-Esra, içinde söyledi: F2A ve F2B Vize Surecleri (Green Card sahiplerinin es ve cocuklari)
Bir sorum daha var. Adli sicil kaydını sisteme İngilizce ve ıslak imzalı mı yüklediniz? @hulyaek @hulyaek @Ali-Veli-Ahmet Bizimkilerden onu da istemişler tercümana gideceğiz dediler. Dedim boşuna para vermeyin sen Türk vatandaşısın zaten İngilizce ise de hazırı var sistemde.
e-devletten alinan "arsiv kayitli adli sicil kaydi" yeterli...
-
@Mertcan-Yigit, içinde söyledi: F2A ve F2B Vize Surecleri (Green Card sahiplerinin es ve cocuklari)
Merhaba benim de bu gün görüşmem vardı 22 ekim adli sicil kaydı ve nufüs kayıt örneğini ceac yüklemem gerektiğini söylediler bir daha gelmenize gerek olmadığını ama ben 3 veya 4 gün öncesinden avukatım yüklemişti ama tekrar Mı yüklemek lazım acaba
avukatinizin yukledigine emin misiniz? emin olduktan sonra konsolosluga haber verebilirsiniz.
dogru belgeleri yuklediginize emin olun.
-
@mervetk, içinde söyledi: F2A ve F2B Vize Surecleri (Green Card sahiplerinin es ve cocuklari)
Merhaba bugün görüşmemiz vardı eşimin geliri yeterliydi ama bi yan destekci istediler biraz morelimiz bozuldu çok fazla tanıdığımızda yok yan destekci nasıl olcak form doldurması gerekiyor mu ne gibi sorumluluklar alıcak ? Çok acil cevaplarınızı bekliyorum

su basligi takip edebilirsiniz:
-
@horoz tebrikler, hayirli olsun.
-
@Sefa-Koçakoğlu, içinde söyledi: F2A ve F2B Vize Surecleri (Green Card sahiplerinin es ve cocuklari)
merhaba gelirim yeterli olmasına rağmen eşimden yan destekci istemişler bu yan destekci sorumlulukları neler sıkıntılı bir durum mu ? Tanıdıklara sorucam cekiniyorum tam şartları neler bilen var mı ?
su basligi inceleyebilirsiniz:
sponsorunuz, 10 yil boyunca (veya siz ABD vatandasi olana kadar); eger devletten bazi maddi yardimlari alirsaniz bu yardimlardan sorumlu oluyor...
-
@nargiz94 çok tebrik ederim. Kendime olmuş kadar sevindim
Belki daha önce de sorulmuştur ama farklı yaptığınız herhangi bir şey var mıydı? Yoksa tamamen dosyanın hangi merkeze aktarıldığı ile ilgili mi? -
@wanderer Teşekkür ederiz) Yok farklı birşey yapmadıq buradan bilgilenerek yaptık başvurunu kendimiz) Dediğiniz gibi aktarıldığı merkeze bağlı galiba tam olarak
-
@Ali-Veli-Ahmet süreç kaç ay sürdü alibey hayırlı olsun bı arada
-
@49leon teşekkür ederim süreç 2 yıl 3 ay gibi sürdü. Covid olmasa bence daha kısa olabilirdi süreç.
-
@crazycells acaba yan destekçinin geliri minimum ne kadar olmalı bir kıstas var mı? Yıllığı 12 bin dolar olan yan destekçi olabilir mi?
-
@mervetk, içinde söyledi: F2A ve F2B Vize Surecleri (Green Card sahiplerinin es ve cocuklari)
@crazycells acaba yan destekçinin geliri minimum ne kadar olmalı bir kıstas var mı? Yıllığı 12 bin dolar olan yan destekçi olabilir mi?
maalesef oyle olmuyor... joint sponsorun geliri tek basina hem kendisine, hem de sizlere yetecek miktarda olmali...
su basligi inceleyebilirsiniz:
-
Pasaportum Konsolosluktaydı bugün Congratulations maili geldi pasaport bana ulaşınca deneyimlerimi paylaşacağım.
-
Arkadaşlar bugün mülakata katıldık. Sadece fotoğraflar nüfus kayıt örneği resim ve pasaportları aldılar. Mülakatta yemin ettim ve evliliğimizle ilgili hiç soru sormadılar. Sadece eşimin işini ve nerede yaşadığını sordu. Daha sonra w2 veya güncel maaş belgesinin eksik olduğunu, vizeyi vereceklerini ancak önce bu belgeleri sisteme yükleyip onlara mail atmamı söylediler. Eşim danışman olarak başladı işe ve Almanyaya bağlı bir şirkette çalışıyor. Aylık geliri sadece 500 Euro görünüyor. Bu bizim canımızı sıktı baya. Acaba bir sorun yaratırlar mı ?
-
Arkadaşlar bugün mülakata katıldık. Sadece fotoğraflar nüfus kayıt örneği resim ve pasaportları aldılar. Mülakatta yemin ettim ve evliliğimizle ilgili hiç soru sormadılar. Sadece eşimin işini ve nerede yaşadığını sordu. Daha sonra w2 veya güncel maaş belgesinin eksik olduğunu, vizeyi vereceklerini ancak önce bu belgeleri sisteme yükleyip onlara mail atmamı söylediler. Eşim danışman olarak başladı işe ve Almanyaya bağlı bir şirkette çalışıyor. Aylık geliri sadece 500 Euro görünüyor. Bu bizim canımızı sıktı baya. Acaba bir sorun yaratırlar mı ?
-
@kubra94 hayırlı olsun kübra hanım sanmıyorum bir sorun olmaz evrakları güncel olmayan bir çok arkadaştan istediler ek evrak yüklenmesini tabi maaş olayı konusunda bir fikrim yok o aşamaya gelmedik biz henüz bilen arkadaşlar cevap vereceklerdir. Ama biraz zaman kaybı olur en fazla vizenizi alırsınız sonuç itibariyle.
-
Kasim ayina gorusme tarihi alan var midir. Sanirim bu hafta icinde aciklanacak.
-
Merakla beklemedeyiz. 10 dakikada bir mail refresh ediyorum.
-
@nevermore obsesife bağladım bekliyorum merakla. @senes in dediği gibiyim ben de. Sürekli kontrol ediyorum mail kutusunu.
-
@senes Sizin de başvurunuz benden önce DQ tarihiniz benden sonra. Bakalım ne ile karşılaşacağız bu ay?
-
Evet, sizin alamamaniza sasirmistim zaten gecen ay. Bu gun gorururuz umarim interview email’lerini.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
30
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum