@cadiber, içinde söyledi: USCIS Immigrant Fee Ödeme (ekran görüntüleriyle)
@crazycells tekrar merhaba : ) öncelikle dediğiniz gibi ismi posta kutusuna ekledik. Ben bugün ss kartının durumunu sormak için verdiğim adresteki yerel ssa ofisini aradım, nihayet birine ulaşabildim. Konuştuğum kişi benim adıma herhangi bir kart oluşturulmadığını ve tekrar başvuru yapmam gerektiğini, mail ile gerekli belgeleri gönderdikten sonra randevu oluşturacaklarını söylediler. Randevuyu da daha ileri bir tarihe verebileceklerini söylediler. Buraya geleli henüz 21 gün olmadığı için kartın oluşturulmamış olma ihtimali var mı? 3 hafta süreyi beklemeden başvuru yapmak mantıklı mı? Bize bu durumun sorun yaratma sebebi kiralayacağımız ev için illa tüm ailenin ss numaralarını istiyor olmaları.
evet, eger posta ile gonderin dedilerse gonderin... pek cok yerdeki SSA gorevlileri 21 gun gecmeden yeni basvuruyu yaptirmiyor...
Basvurunun hala yapilmamis olma ihtimali var, ama zaten sizin postaniz ulastiginda eger adiniza bir basvuru varsa ikincisi vermeyecekler, dolayisiyla telaslanmanizi gerektiren bir durum yok.