Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

USCIS Immigrant Fee Ödeme (ekran görüntüleriyle)

Benzer Başlıklar

• USCIS I-765 yanıt süresi

Tüm Göçmen Kategorileri İlgilendiren İşlemler
    3
    1 Oy
    3 İleti
    534 Bakış
    T
    @TUNCAHM, içinde söyledi: USCIS I-765 yanıt süresi @TUNCAHM, içinde söyledi: USCIS I-765 yanıt süresi Merhabalar, Yakın zamanda USCIS'e I-765 formu gönderen var mı acaba? Ben 17 Ocakta gönderdim, geçen hafta belgelerin ulaştığı ile ilgili yazı geldi, baktım parayıda çekmişler. Sisteme giriyorum process time için 11 ay yazıyor. Bu süre gerçekçimi J1/J2 için, bilen var mı arkadaşlaar? Ben zaten 11 ay sonra dönüyorum Türkiye'ye. Genelde de 90 gün yazıyor internet de bazı sitelerde ama yine de sizlere sormak istedim. Kendi soruma kendim yanıt veriyorum :) Yanıt süresi bizde 27 gün oldu..
  • DACA statusunde biri ile evlenip Green Card almak

Taşındı Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler gocmen vize green card vize
    2
    0 Oy
    2 İleti
    463 Bakış
    crazycellsC
    @numan011, içinde söyledi: DACA statusunde biri ile evlenip Green Card almak Merhabalar,Amerikada yaşayan kızarkadaşımın DACA vizesi mevcut(bu sene vizesini sorunsuz yeniledi tekrardan)eğer kızarkadaşımla evlenirsem aile dayanaklı green card veya benzeri bir oturum izni alabilir miyim ve ne tür bir statüye sahip olurum? Bu konuda bana cevap verip bilgilendirirseniz çok mutlu olurum. Maalesef DACA statusundeki kisiler ne ABD vatandasi, ne de Green Card sahibi olarak sayilmiyor. O nedenle tahminimce DACA statusune sahip biriyle evlenmek size gocmenlik icin hicbir fayda saglamayacak. Ama emin olmak adina, sorunuzu bir de Muslu Hukuk Burosu'na sormanizi tavsiye ederim: https://yesilkartforum.com/forum/category/120/muslu-hukuk-bürosu-sorularınızı-cevaplıyor
  • Vatandaşlık Sertifikası Başvurusu (N-600)

Vatandaşlık Süreci ve İşlemleri us citizenship n-600 uscis
    15
    1
    4 Oy
    15 İleti
    2k Bakış
    saulgoodmanS
    @saulgoodman, içinde söyledi: Vatandaşlık Sertifikası Başvurusu (N-600) N-600 icin biyometrik randevusu tamamlandıktan ne kadar süre sonra sertifika çıkıyor? Deneyimi olan varsa paylaşabilir mi lütfen? Soru cevapsız kalmasın, 3 ay. :)
  • 1 Oy
    504 İleti
    44k Bakış
    E
    @apexcruel evet ayri hesap acip tamamladik. Ekleme kismi yoktu :(
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

19

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k