Kentucky Consular Center (KCC)
-
Emeğinize sağlık çok bilgilendirici olmuş.
-
@gucarslan elinize saglik.
-
Emeğinize sağlık çok net ve açıklayıcı olmuş.
-
@gucarslan muhteşem bir kaynak olmuş, ellerinize ve emeklerinize sağlık.
-
Konu için tekrar teşekkürler. Benim durumum şu şekilde belki ilerideki arkadaşlara faydası olur yok göstermesi açısından. Ben 4 senedir Rusya'da ikâmet ediyorum green card başvuru formunda Türk vatandaşı olduğum için Türkiye kotasından kazandım. Fakat ikamet yerim şuan Moskova olduğu için kazanadığımı gösteren sayfada Türkiye mülakat yeri Moskova yazıyor. Süreci burdaki konsolosluk kapali olduğu için Ankara'ya taşımak istiyorum yukarıda taşımak istediğiniz ülkede yaşıyor olmanız diye belirtilmiş yada yasal oturum. Bu koşullarda ben Türkiye de yaşamadığım için mülakat yerimi değiştiremiyor muyum? Ds 260 formunda mülakat yerini Ankara olarak işaretledim
-
@Fıratsky, içinde söyledi: Kentucky Consular Center (KCC)
Konu için tekrar teşekkürler. Benim durumum şu şekilde belki ilerideki arkadaşlara faydası olur yok göstermesi açısından. Ben 4 senedir Rusya'da ikâmet ediyorum green card başvuru formunda Türk vatandaşı olduğum için Türkiye kotasından kazandım. Fakat ikamet yerim şuan Moskova olduğu için kazanadığımı gösteren sayfada Türkiye mülakat yeri Moskova yazıyor. Süreci burdaki konsolosluk kapali olduğu için Ankara'ya taşımak istiyorum yukarıda taşımak istediğiniz ülkede yaşıyor olmanız diye belirtilmiş yada yasal oturum. Bu koşullarda ben Türkiye de yaşamadığım için mülakat yerimi değiştiremiyor muyum? Ds 260 formunda mülakat yerini Ankara olarak işaretledim
TC vatandasiysaniz sorun yasamamaniz lazim. Sonucta vatandasi oldugunuz ulkeye dilediginiz zaman, sorunsuzca girebilirsiniz.
-
@crazycells, içinde söyledi: Kentucky Consular Center (KCC)
@Fıratsky, içinde söyledi: Kentucky Consular Center (KCC)
TC vatandasiysaniz sorun yasamamaniz lazim. Sonucta vatandasi oldugunuz ulkeye dilediginiz zaman, sorunsuzca girebilirsiniz.
Teşekkür ederim umarım ama bu, süreci, deneyimleyeceğiz
-
@gucarslan çok teşekür ederim başkanım
-
Çok aydınlatıcı bilgiler emeğinize sağlık
-
Merhabalar,kcc hangi belgeleri istiyor acaba?,iyi günler.
-
@Cycraft sorduğun soru hangi vize türü için acaba eğer green kart içinse ozaman aşağıdaki linkten öğrenebilirsin. Belgelerden önce green kart için konuşuyorum önce DS260 bir form dolduracaksın ondan sonra ds260 doldurduğun bilgilerin ispat etmek için de evrak göndereceksin.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/4298/dv2022-2022-green-card-lotosu-aşamaları?page=1 -
@Cycraft, içinde söyledi: Kentucky Consular Center (KCC)
Merhabalar,kcc hangi belgeleri istiyor acaba?,iyi günler.
Alttaki konunun ilk iletisine bakınız.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/4299/dv2022-mülakat-deneyimleri?page=1 -
Dosya transferi hakkında bir sorum var.
Örneğin mülakat konumu Ankara olan birisi evrak onayı aldıktan sonra, mülakat konumunu Berlin'e taşırsa ve KCC'ye gönderdiği onaylamış evraklarda Türkçe olanlar varsa yeniden evrakları İngilizce olarak göndermesi talep ediliyor mu?
-
@brock evrak onayı olan bir dosyanın dosya transferi yapılmışsa artık kcc'ye evrak göndermesine gerek yoktur. mülakata gireceği ülkenin dilinde ya da ingilizce evrakları mülakata götürmesi yeterlidir.
-
@gucarslan teşekkürler
-
@brock, içinde söyledi: Kentucky Consular Center (KCC)
Dosya transferi hakkında bir sorum var.
Örneğin mülakat konumu Ankara olan birisi evrak onayı aldıktan sonra, mülakat konumunu Berlin'e taşırsa ve KCC'ye gönderdiği onaylamış evraklarda Türkçe olanlar varsa yeniden evrakları İngilizce olarak göndermesi talep ediliyor mu?
Normalde evrak onayi mulakat tarihi verilmeden hemen once gerceklesiyor, son yillarda yasanan gecikmeler olagan durumlar degil. Ayrica dediginiz sekilde mulakat degisikligi yapabilmek icin Almanya'ya tasinmis ve DS-260 formundaki adresinizi guncellemis olmaniz lazim, bilginize.
Yani sizin dediginiz durumda KCC, dosyanin Ankara'ya gonderilecek dosyalar arasina alindigi icin artik mulakat yeri degisikligi yapamayacagini soyleyebilir. Boyle bir durumda iki konsoloslukla konusup dosyanizin transferini istemeniz gerekiyor.
-
Merhabalar, DS 260 formunu açtırmak için Kentucky ye nasıl bir mail atmam gerekiyor. ve konu kısmına ne yazmam gerekiyor?
-
@Aeroexpres, içinde söyledi: Kentucky Consular Center (KCC)
Merhabalar, DS 260 formunu açtırmak için Kentucky ye nasıl bir mail atmam gerekiyor. ve konu kısmına ne yazmam gerekiyor?
Buradan gerekli bütün bilgileri öğrenebilirsiniz:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/4443/kentucky-consular-center-kcc -
S smartcells bu başlıktan bahsetti
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
K kapıpencere bu başlıktan bahsetti
-
-
dosyamız onaylıysa, taşımak istediğimiz konsolosluğa mı, yoksa bulunduğu konsolosluğa mı mail atmamız gerekiyor? yada fark edermi?
-
@Ege35, içinde söyledi: Kentucky Consular Center (KCC)
dosyamız onaylıysa, taşımak istediğimiz konsolosluğa mı, yoksa bulunduğu konsolosluğa mı mail atmamız gerekiyor? yada fark edermi?
Mülakat için dosyanız bir konsolosluğa transfer edilmediği sürece başka yere taşımak KCC'nin sorumluluğunda, orayla iletişim kurmalısınız.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
22
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum