Green Card ile gelip ev kiralama hakkında öneriler...
-
-
@yildirim84 Vize için kesinlikle geçici Airbnb adresini vermeyin. Kalıcı bir adres vermenizi öneririm. Tavsiye edildiği şekilde Turquoise Horizon hizmetinden yararlanmak veya sağlam bir adres bulmak daha uygun olur.
-
@keysnambır Teşekkürler inceliyorum
-
@knnrn, içinde söyledi: Green Card ile gelip ev kiralama hakkında öneriler...
Turquoise Horizon
sanırım Turquoise Horizon bu daha doğru olucak. cevabınız için ayrıca çok teşekkür ederim.
-
merhaba kucuk bir ev buldum kiralamayi dusunuyorum hic tecrubem yok simdi benden bi form doldurmami istedi emailden ve kimlik fotosunuda istiyor
-
@Manwe6265 ben daha karar vermedimki sadece bakmak icin mesaj attim
-
@Manwe6265, içinde söyledi: Green Card ile gelip ev kiralama hakkında öneriler...
@Manwe6265 ben daha karar vermedimki sadece bakmak icin mesaj attim
kiraci olmak icin basvuru yapmiyorsaniz bu tur bilgileri vermenize gerek yok.
-
@crazycells kiralamak istiyorum ama dolandirilma suphem var, ilandaki telefon numarasindan farkli bi numara mesaj atti, eyalet disindaymis gibi seyler soyledi,
-
@Manwe6265 evet aynen oyle dolandiriyorlar. Deposit de istiyorlar. Bence baska yerden bakin.
-
@Senay-Sirin ilandaki numara acmiyor telefonu
-
@Manwe6265, içinde söyledi: Green Card ile gelip ev kiralama hakkında öneriler...
@crazycells kiralamak istiyorum ama dolandirilma suphem var, ilandaki telefon numarasindan farkli bi numara mesaj atti, eyalet disindaymis gibi seyler soyledi,
sayin @Senay-Sirin 'e katiliyorum... bence de supheli bir durum. O nedenle farkli bir yer bulmanizi tavsiye ederim.
-
@crazycells valla sagolun bi de diyolar abd de tek basina zor :d boyle aile destegi varken abd daha guzel tesekkurler
-
@Manwe6265 tek başınıza iken apartment neden tutmuyorsunuz aşağıdaki linkten çok fazla detaylı kiralık yer bulabilirsiniz
-
Öncelikle Merhaba, bu sene ilk başvurumu yapacağım. Belki "Bu acelen ne?" diyeceksiniz haklısınız fakat bir şey yapmadan önce o konuda fazlasıyla bilgi edinmek her zaman çekici geliyor. En azından çıktığı takdirde ne yapacağımı biliyor oluyorum düşüncesindeyim. Forumda araştırdığım kadarıyla şuan kafama takılan bir şey var; Apartman dairesi kiralarken credit history ve mevcut iş bulunmaması nedeniyle ev tutamamak. Bazı eyaletlerde bu sorun daha çok öndeyken; bazı eyaletlerde çok sorun olmuyor gibi. Hangi eyaletler daha uygun olacaktır pek bilgim yok. Buna istinaden yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Şimdiden çok teşekkürler.
-
@trolosqlfod Eyalet bazında bir fark olduğunu sanmıyorum. Genelde tek şirkete ait büyük apartman kompleksleri yeni gelenlere karşı daha toleranslı oluyor. Yüksek depozito ödeyerek veya hesaptaki parayı göstererek ev tutanlar oldu. Şahıstan kiralama durumunda daha katı oluyor.
-
@knnrn Anladım, çok teşekkür ederim bilgi için. :smiling_face_with_smiling_eyes:
-
arkadaşlar herkese selamlar. Amerikada yeniyim. Bir yer ile lease yaptım 6 aylık. Kirayı mülkün portalı üzerinden kart ile ödediğim için 35 USD komisyon alındı. echeck ile yaparsam bir dahakine alınmayacakmış bu masraf. Echeck tam olarak ne oluyor? Bizdeki eft gibi bir şey midir ? Bu arada daha banka hesabı açtırmadım. bu hafta açıp para aktarımı yapacağım. Açtırırken checking hesabı diye mi açtırmam gerekiyor bu işlemi yapabilmek için ? Teşekkürler.
-
Echeck: Kendi checking hesabinizdan leasing ofisin hesabina onlarin websitesi uzerinden otomatik odemeler yapmaniz anlamina geliyor.
-
merhaba. New Jersey Cliffside Park bölgesinde yaşamayı düşünüyoruz. Eşimin dayısı vatandaş. Kiralama yapılırken bize co-signer olabiliyor mu?
-
@marti2771 Evet olabilir. Ama co-signer için de gelir ve teminat anlamında sağlaması gereken şartlar var. Bu şartlar da apartman kompleksinden kompleksine değişiklik gösterebiliyor.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
27
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum