Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

[Arşiv] DV2021 Mulakat Deneyimleri

• ⭐⭐⭐

@Uğur-Bozdoğan bey vizeniz hayırlı olsun. Yeni hayatınızda bol şans dilerim :)

• ⭐⭐⭐

@asyacceren inşallah en kısa sürede AP süreciniz tamamlanıp, müjdeli haberi sizden alacağız. :crossed_fingers:

• ⭐⭐⭐

@ahmetcpaos bey hayırlı olsun, çok şükür mutlu sonla bitti süreciniz. Yeni hayatınızda bol şans dilerim.

Darısı bekleyen diğer dostlarımızın başına inşallah.

• ⭐⭐⭐

Tebrikler, ablanızı kutluyorum; yeni hayatında bol şans diliyorum. İnşallah darısı sizin başınıza @gokayK bey :)

• ⭐⭐⭐

@berat Vizeniz hayırlı olsun Berat bey. Sabırlı bekleyişinizi mutlu sonla bitirmenizden ötürü tebrik ediyorum. Darısı diğer dostlarımızın başına inşallah :)

• ⭐⭐⭐

@Meco Hayırlı olsun, yeni hayatınızın sizlere bol mutluluk, sağlık ve huzur getirmesini dilerim. :)

• ⭐⭐⭐

10:45 tayfasından @isik bey hayırlı olsun :) Yeni hayatınızda bol şans dilerim tekrardan.

• ⭐⭐⭐

@Kasım Kısa bir ara verdiğiniz Chicago serüveniniz yine sizi bekliyor, bu sefer kalıcı olarak. Yeni hayatınızda bol şans diliyorum sizlere. Vizeniz hayırlı olsun. :)

• ⭐⭐⭐

@kratos Terletici olsa da çok şükür sorunsuzca atlatmışsınız mülakatınızı. Vizeniz hayırlı olsun, yeni hayatınızda bol şans dilerim. :)

• @Sono çok teşekkür ederim, sizede bol şanslar. Umarım her şey istediğiniz gibi olur.

• @Orhan-Cabarov çok teşekkürler, darısı sizin başınıza inşallah

• @fetihy çok teşekkürler. Darısı tüm isteyenle olsun inşallah

• @gucarslan çok teşekkür ederim hocam, sizin hakkınız ödenmez. Biz forumdan çok şey öğrendik, bir çok konudan zamanında haberdar olduk. Bu forumun bu kadar aktif ve donanımlı olması da, bence, sizin çabalarınız, her soruya yetişmeniz ve herkese yardımcı olmaya çalışmanızla gerçekleşiyor. Umarım sizde hayallerinize kavuşur vizenizi alırsınız. Eylül sonuna kadar mülakat gelmese bile ben açılan davalardan çok ümitliyim. İnanıyorum ki siz ve diğer bekleyenler de hayallerine kavuşacaklardır. Bunun için dua ediyorum.

• @Programmer çok teşekkür ederim. Darısı sizinde başınıza. İnşallah 2022 talihlileri zamanında ve hiç sorunsuz vizelerine kavuşurlar. Ben ağırlıklı olarak php/laravel ve frontend de jquery/plain javascript kullandım. biraz python biliyorum ve amerika için python a biraz daha fazla ağırlık vermeyi düşünüyorum.

• @Programmer bize verilen aşı kartında 3 adet aşı olduğumuzu gördük. 3 adet aşı 2 enjeksiyon halinde yapıldı, yani aşının bir tanesinin karma olarak birden fazla aşıyı barındırdığını anlıyoruz. yapılan aşılar Tdap, MMR ve Varicella olarak geçiyor. Unganlar da ödediğimiz ücret de kişi başı $250, toplamda $500. Forumda bazı kişilere 3 enjeksiyon yapıldığını okumuştum, ve o kişiler bizim ödediğimizden daha fazla ücret ödemişlerdi ama detaylarını hatırlamıyorum. Bir kişi için $270 yada $300 ödeyen kişiler olabilir. Fakat neden bazılarına fazladan aşı vurulduğunu bilmiyorum.

• @ayla-can, içinde söyledi: DV2021 Mulakat Deneyimleri

Ağustos ayını bitirdik ve bence güzel geçti.
    Şimdi Eylül ayı için ilk hafta var diye biliyoruz sanırım 30 kişi. Neden forumda hiç konuşulmuyor? Herkes telegramda olduğu için mı? Ben telegram a katılmadım sanki orda zaten konuşulduğu için buraya yazma gereği duymuyor bazı arkadaşlar gibi hissediyorum. Sağolsun bazı arkadaşlarımız yeni haberleri iletiyor ama burası sanki biraz ıssız kalmış. Mesela Eylül'de mülakata görecek biri var mı forumdan? Ya da yeni evrak talebi alan ya da yeni evrak onayı alan? Hem 2021 hem 2022 için soruyorum. Etkileşim azalıyor sanki😣

DV2021 için bütün detayları buraya aktarıyoruz. DV2022 icin de detaylar kendi konu başlığında gun be gün aktarılıyor aslında.

itiraf etmek gerekirse, koskoca haftayı (2-3 eylül) sadece 16 mülakat ile bitiren Ankara için her ne kadar mülakat alanlara çok sevinsek de içimiz buruk. çünkü ankara bu değil, ankara'nın kapasitesi bu değil.

• @gucarslan gerçekten de tam bir hayal kırıklığı... Neyse kısmetinizde ne varsa onu göreceğiz, inşallah bu hafta daha çok mülakat dağıtılır.

• @Sono Teşekkür ederim. Bilmukabele :)

• @gucarslan, içinde söyledi: DV2021 Mulakat Deneyimleri

@ayla-can, içinde söyledi: DV2021 Mulakat Deneyimleri

Ağustos ayını bitirdik ve bence güzel geçti.
    Şimdi Eylül ayı için ilk hafta var diye biliyoruz sanırım 30 kişi. Neden forumda hiç konuşulmuyor? Herkes telegramda olduğu için mı? Ben telegram a katılmadım sanki orda zaten konuşulduğu için buraya yazma gereği duymuyor bazı arkadaşlar gibi hissediyorum. Sağolsun bazı arkadaşlarımız yeni haberleri iletiyor ama burası sanki biraz ıssız kalmış. Mesela Eylül'de mülakata görecek biri var mı forumdan? Ya da yeni evrak talebi alan ya da yeni evrak onayı alan? Hem 2021 hem 2022 için soruyorum. Etkileşim azalıyor sanki😣

DV2021 için bütün detayları buraya aktarıyoruz. DV2022 icin de detaylar kendi konu başlığında gun be gün aktarılıyor aslında.

itiraf etmek gerekirse, koskoca haftayı (2-3 eylül) sadece 16 mülakat ile bitiren Ankara için her ne kadar mülakat alanlara çok sevinsek de içimiz buruk. çünkü ankara bu değil, ankara'nın kapasitesi bu değil.

Acaba sorun Ankara'da mı yoksa Ankara'nın yüksek sayıda dosya talep etmesine rağmen sadece 30 dosya gönderen KCC'de mi?

• Nasıl Green Card kazandım? Mülakat deneyimim nasıldı?

Selamlar biraz süreçten biraz mülakat deneyimimden bahsettim. Umarım birilerine faydalı olur. Şimdiden sürece yeni başvurmak isteyen ya da kazanmış ve sürecini yürüten herkese bol şanslar!

Benzer Başlıklar

• 0 Oy
    1 İleti
    301 Bakış
    P
    Merhabalar Yaklaşık 1.5 senedir kaçak olarak Amerikada kalıyordum ve 3 ay önce amerikalı kız arkadaşım ile evlendim ailemdeki acil sağlık sorunundan dolayı acil sağlık iznine başvurmak istiyorum.Amerikaya geri geldiğimde sınırda sorun yaşarmıyım?Yaşayacak olursam gitmeden bunun önlemini nasıl alabilirim?Bu konuda yardıma ihtiyacım var..
  • [Arşiv] Sayilarla DV2020

Kilitli Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
    359
    0 Oy
    359 İleti
    30k Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu başlık arşivlenmiştir. Bu konudaki soru ve yorumlarınıza şu başlıkta devam edebilirsiniz: Sayılarla Green Card Lotosu (Diversity Visa) Sürecine Bakış
  • 34 Oy
    251 İleti
    26k Bakış
    crazycellsC
    Değerli arkadaşlar, Başvuru süreci ile ilgili tüm bilgi, yöntem ve kullandığımız taktikleri forumda herkese açık bir şekilde paylaşmış olmamız, ve her ne kadar başvuru yapanlardan belirlenmiş kâr amacı gütmeyen kuruluşlara cüzi bir miktar bağış yapmalarını istesek de, Türkiye'deki kötüleşen ekonomik şartlar nedeniyle bu süreçten kaçınmayı tercih etmemiz sonucunda, Yeşilkart Forum başvuru servisini yavaş yavaş sonlandırma kararı aldık. Bu yıl başvuru yapacaklara tavsiyemiz, forumda geçen yıl yayınladığımız başvuru videosunu izleyerek formu nasıl dolduracaklarını iyice öğrenmeleri: https://www.youtube.com/watch?v=mR00DG-jua8 Videoda bahsedilen yöntemleri kullanarak başarılı bir şekilde başvurunuzu yapabilir, yine de aklınıza takılan soruları forumdaki uygun başlıklarda sormaya devam edebilirsiniz. Daha önce yalnızca forumun başvuru servisini kullanmış olan ve bu yıl da bizim aracılığımızla başvuru yapmayı planlayan kişiler için, onları yarı yolda bırakmamak adına bu sene de bağış karşılığında başvurularını yapacağız. Bu kişilere özel olarak detaylı bilgileri e-posta aracılığıyla ilettim. Bugüne kadar bu servisi kullanmış ve Türkiye'deki kâr amacı gütmeyen kuruluşlara bağışta bulunmuş herkese ayrıca teşekkür ederim. Başvuru yapacak herkese bol şanslar!
  • 1 Oy
    46 İleti
    35k Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu konudaki sorularinizi bu bolumdeki en guncel mulakat deneyimleri basliginda sorabilirsiniz: https://yesilkartforum.com/forum/category/77/greencard-lotosu-diversity-visa-süreci
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

18

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k