Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • arkadaşlar bir sorum olacak 2019 da green card çıktı. 2019 da kazandım fakat evrakları vs mülakata gidemedim. 2021 de tekrardan başvurabiliyor muyum ?

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @utahlı-kedi her yıl kriterlerin uygunsa tabiki de başvuruyorsun

  • ⭐⭐⭐

    @utahlı-kedi, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası (Bekleme Odası)

    arkadaşlar bir sorum olacak 2019 da green card çıktı. 2019 da kazandım fakat evrakları vs mülakata gidemedim. 2021 de tekrardan başvurabiliyor muyum ?

    Evet başvurabilirsin.


  • @Erkand Onu biliyorum benim demek istediğim, bu işi nasıl belgeleyebilirim?

  • ⭐⭐

    @enestalha sigortasiz olduğu için olurmu bilmiyorum. sigortali olsa calistigi yer gorunuyor sigortasizda inanmayabilirler

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @enestalha eski ismi isteğe bağlı yeni ismi 4-C olarak sigortayı elden ödüyor mu eğer hiç biri yoksa GSS zaten sağlam bir borcu çıkmıştır. Sonuçta amerika herkese gel demiyor ki kriterlerim bunlar eğer uygunsan gel diyor. Ondan şimdiden kayıt olsun sgk oldu kazandı mülakatlar ekim 2022 tarihinde başlayacak belki ozaman mülakat zamanı onay alabilir. Ancak kimse sana KESİN katılsın yada katılmasın diyemez.


  • @ayvalik10, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası (Bekleme Odası)

    @Rocky şimdi senin yazının üstüne bir arkadaşın forumda paylaştığı yazıyı koyuyorum tam senin için yazılmış
    1.jpg
    2.jpg
    3.jpg
    4.jpg
    5.jpg
    6.jpg

    Kesinlikle cok dogru bir tespit. Benim burada tanidiklarimdan bir cikarim yaparsak, genelde Asya ve Afrika ulkelerinden gelenler (Turkiye de dahil), cocuklarinin ya saglik ya hukuk yada IT alaninda bir meslek sahibi olmasini istiyorlar ve o sekilde cocuklari yonlendiriyorlar. Ozellikle Hintliler, Pakistanlilar, Uzakdogulular falan.

    Avrupa ulkelerinden gelenler ise cocuk ne yapmak isterse, ne olmak isterse onu olsun tezindeler. Amerikalilarin cogunlugu da o sekilde.

    Tabii ki istisnalar vardir.


  • @ayvalik10 Kesinlikle tam nokta atışı bir örnek olmuş. Tam da bundan bahsediyordum. Herşey maddiyat, en önemli şey maddiyat. Bu sebepten sağlıksız ilişkiler, sorunlu nesiller ortaya çıkıyor ne yazık ki.

  • ⭐⭐⭐

    Türkiye'de Pfizer/BioNTech aşısı olmak başlığında yazmıştım buradan da yazayım. Belki görmeyen vardır hala.

    Biontech aşılarında 1. doz ile 2. doz arası 6 haftadan 4 haftaya düştü. Bu sabah sistemden de ayarlandığını gördüm. Normalde 30 Temmuz'da olacakken 14 Temmuz'a randevu aldım.

    İlgilenenlerin dikkatine.

  • ⭐⭐⭐

    80 Günde Yarı Devr-i Alem, part 2.
    Chicago severlere 😊

  • ⭐⭐⭐⭐

    Bu kaymakamlıklarda onaylanan apostil işi ile ilgili bilgisi olan var mı acaba?? Mesela diplomalar yapılmalı mı ya da neler yapılmalı veya yapılmamalı...

  • ⭐⭐

    Merhaba arkadaşlar. Hepinize bol Uncle Sam'li günler diliyorum.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @enestalha, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası (Bekleme Odası)

    @crazycells Merhaba, bir arkadaşım başvurmak istiyor, kendisi lise mezunu değil ama oyun geliştiricisi. 3 yıldan uzun süredir oyun geliştiriyor. Lise bitirmeyi planlıyor lakin olurda GC çıkıp mülakat zamanına diplomayı yetiştiremezse ne yapabilir? Kendisi indie(bağımsız) geliştirici olduğu için bir şirkette de değil yani sigortalı bir işte de çalışmıyor. Ama satışa çıkmış bir oyunu var.

    Su iletideki meslek sartini sagliyor mu acaba?

    https://yesilkartforum.com/forum/post/77897

    Onetonline'dan kontrol edebilir mi?


  • @crazycells Kontrol ettim, Video Game Designer olarak çıktı ve SVP aralığı 7.0 < 8.0 olarak gözüküyor. Ama işte sorun şu ki belli bir yerde sigortalı olarak değil indie çalıştığı için ve kendi şirketi de olmadığı için şu an kanıtlanabilecek tek şey video oyununun dosyasının ne zaman oluşturulduğu gözükür veya oyunu yayınladığı tarih. Bunlar kanıtlamak için yeterli şartlar mı bilmiyorum. Nasıl kanıtlayabiliriz?

  • ⭐⭐

    @enestalha, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası (Bekleme Odası)

    @crazycells Kontrol ettim, Video Game Designer olarak çıktı ve SVP aralığı 7.0 < 8.0 olarak gözüküyor. Ama işte sorun şu ki belli bir yerde sigortalı olarak değil indie çalıştığı için ve kendi şirketi de olmadığı için şu an kanıtlanabilecek tek şey video oyununun dosyasının ne zaman oluşturulduğu gözükür veya oyunu yayınladığı tarih. Bunlar kanıtlamak için yeterli şartlar mı bilmiyorum. Nasıl kanıtlayabiliriz?

    Dostum eğer arkadaşın VCS (version controlling system) kullanıyorsa (örneğin github) orada kod tarihleri yazar. Belki bunun faydası olabilir. GitHub bu alanda uluslararsı tanınırlığa sahip Microsoft'a ait bir sistem. Araştırsın bi.


  • Herkese Güzel Hafta sonları Dostlar ....Nasıl Gidiyor Bekleyiş...

  • ⭐⭐⭐

    @Rocky ay bu ne ya rezillik orda o adamadın yerinde olcam hadi yallah derim bukadar pazarlık yapılır mı ya! Çok kızdım 😕

  • ⭐⭐⭐

    @bitkicel, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası (Bekleme Odası)

    Herkese Güzel Hafta sonları Dostlar ....Nasıl Gidiyor Bekleyiş...

    Bekleyip duruz beaa 🙂
    Gel Ekim geel Mayıs. Son kez girelim artık bu döngüye be.

    Bu arada Kanada'da sıcaktan dolayı 719 kişi ölmüş 😶

    Benzer bir durum Oregon için de varmış sanırım. Oralarda da sıcaktan dolayı kayıplar yaşanmış 🤐


  • bende yerimi aldım hadi bakalım

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @enestalha, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası (Bekleme Odası)

    @crazycells Kontrol ettim, Video Game Designer olarak çıktı ve SVP aralığı 7.0 < 8.0 olarak gözüküyor. Ama işte sorun şu ki belli bir yerde sigortalı olarak değil indie çalıştığı için ve kendi şirketi de olmadığı için şu an kanıtlanabilecek tek şey video oyununun dosyasının ne zaman oluşturulduğu gözükür veya oyunu yayınladığı tarih. Bunlar kanıtlamak için yeterli şartlar mı bilmiyorum. Nasıl kanıtlayabiliriz?

    Oyun dosyasinin kendisinden ziyade, bu oyunun indirilme sayisi, oyunun reklam olarak gorundugu yerler, varsa uluslararasi aldigi basarilar/oduller vs. yardimci olabilir... Yani kendi yazacagi mektuptan cok, bagimsiz ortamlardaki bilgilerle bunu kanitlayabilir mi?

    Bu arada ne olur ne olmaz kesinlikle acik liseye devam edip bunu bitirmesini tavsiye ederim.


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

108
Çevrimiçi

40.2k
Kullanıcı

4.3k
Konu

420.1k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum