[Arşiv] DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari
-
@archer, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari
@gucarslan @crazycells Telegram grubundan yazmıştım ancak özet olarak buraya yazayım ve esas soruma geçeyim. Mayıs sonu gibi bebeğimiz oldu. 11 Haziranda pasaportunu çıkarttım. DS260 formunu açması için KCC email attım ancak formu onayladıkları için açmadılar. Ancak ilgili web sitesinde "App applicant" butonu aktif olduğu için bebeğimizin bilgilerini sisteme girdim. Form onay aldı. Şu aşamada tekrar evraklarımı KCC göndereceğim. Şöyle bir sorunum var. Kendim ve eşim için doğum belgesi, polis sertifikası gibi belgeler e devlet üzerinden alabiliyorum. O kısımda sorun yok. Ancak bebeğimiz için almam gereken doğum belgesi ve polis sertifikası kısmından bebeğimizin bir e devlet şifresi olmadığı için bu belgeleri oluşturamıyorum. Yada kendi e devletlerimizden bebeğimiz için bir belgede oluşturamıyorum. Acaba nasıl bir yol izlemem gerektiğini biliyor musunuz?
16 yasindan kucukler icin ayri bir polis belgesi gerekmiyor.
Kendi vukuatli nufus kayit orneginizi (kapsamli olan) ailenin diger uyeleri icin kullanabilirsiniz, herkesinkinin ayri ayri olmasina gerek yok.
-
@enes6uner, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari
@crazycells evet abimin talihli olduğunu açıklayan belgede yazıyor
adreste yasayan kisi olarak yazmis ilk basvuruda, o nedenle o sekilde gorunuyor. Yani, telaslanmanizi gerektirecek bir durum yok.
-
Merhaba arkadaşlar bir yakınımın case numberı 36 bindeydi herhangi bir mail de almadı nasıl işliyor süreç benim kafam karıştı açıkcası şuan yapması gereken birşey var mı?
-
@dnzbb, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari
Merhaba arkadaşlar bir yakınımın case numberı 36 bindeydi herhangi bir mail de almadı nasıl işliyor süreç benim kafam karıştı açıkcası şuan yapması gereken birşey var mı?
DV2021 surecinin bitmesine 3 ay kaldi, bilginize. Ilk iletideki bilgileri incelemesini tavsiye ederim.
-
arkadaşlar merhaba, eşimin https://ceac.state.gov/ sayfasından ds260 formunu kontrol ederken aşağıda yazılı olan sona erme süresi diye birşey gördük 30 nisan 2022 diyor, bu ne anlama geliyor? ds260 formunun süresi nedir?
EXPIRATION DATE: 04/30/2022
ESTIMATED BURDEN: 155 MIN -
@Emre-Erdur-0 bu sizinle alakalı değil, bu doldurdugunuz formla / formun kendisiyle alakalı bir bilgi, endişeniz olmasın.
-
Sayın @gucarslan teşekkürler.
-
@crazycells ilk iletiyi okudum ancak yine anlamadım. Herhangi belge isteyen mail almadılar yine de dosya yollamaları gerekir mi?
-
@dnzbb, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari
@crazycells ilk iletiyi okudum ancak yine anlamadım. Herhangi belge isteyen mail almadılar yine de dosya yollamaları gerekir mi?
KCC işini yapmamak için ayak sürüdüğü, bahsettiğiniz e-mail'i bir türlü göndermediği, sürecin ilerlemesine izin vermediği için davalar açıldı; binlerce kişi davacı oldu. Davaların avukatları, KCC'den evrak talebi almasanız bile evraklarınızı gönderin tavsiyesinde bulunuyorlar.
KCC'ye "Evrak talebi göndermediniz" şeklinde uyarı e-mail'i gönderseniz bile, 1 ay sonra "Beklemeye devam edin" cevabı alıyorsunuz. O yüzden, ben belgelerimi, avukatların tavsiyesine uyarak, evrak talebi almayı beklemeden gönderdim. Naçizane, size de aynısını tavsiye ederim.
Ama nihai olarak gönderme ya da göndermeme kararı size ait. 13 aydır o e-mail'i göndermeyen KCC'nin, sürecin bitmesine 3 ay kala o e-mail'i göndereceğine inanıyor musunuz, inanmıyor musunuz; kendinize sormanız gereken soru bu bence. Göndermeye karar verirseniz, hangi belgeleri, nereye, hangi formatta göndermeniz gerektiğini, aşağıdaki başlığın ilk iletisinde bulabilirsiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/3423/dv2021-mulakat-deneyimleri?page=1
-
@kingocali çok çok teşekkürler
-
Herkese merhabalar, az önce 94xx ile ''Congratulations! Our records indicate that your case is ready to be scheduled for an interview when your case number becomes current and appointments are available. Interviews are scheduled numerically based on region and which case numbers have already been processed'' ile başlayan onay mailimi aldım, bilgilendirmek istedim. Darısı başınıza umarım :))
-
@eneseneskargi Hayırlı olsun tebrikler. 🥳
-
@eneseneskargi Tebrikler, darısı mülakat mailine inşallah :)
-
@eneseneskargi tebrikler hayırlı olsun, mülakat mailine inşallah :)
-
@Orhan-Cabarov @Sono @gucarslan çok teşekkürler, inşallah :) Onay mailinden 1 saat sonra 15 eylülde aldığım evrak talebi maili tekrar geldi ama endişelenecek bi durum yoktur umarım sonuçta onay maili geldi. Otomatik mi atılmıştır, endişelenmeli miyim?
-
@eneseneskargi tebrikler :)
-
@eneseneskargi ikinci talep büyük ihtimalle sistem hatasıdır :)
dikkate almayın.. -
Bu onaylar önümüzdeki haftadan sonra yeni bir mülakat yağmurunun habercisi gibi :cloud_with_snow:
-
@smartcells Dün itibariyle ağustos mülakatlarının dağıtımları başladı. Bakalım Ankara topa girecek mi?
-
@Sono (GİRMEDİ!)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
20
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum