[Arşiv] DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari
-
Sayın @gucarslan teşekkürler.
-
@crazycells ilk iletiyi okudum ancak yine anlamadım. Herhangi belge isteyen mail almadılar yine de dosya yollamaları gerekir mi?
-
@dnzbb, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari
@crazycells ilk iletiyi okudum ancak yine anlamadım. Herhangi belge isteyen mail almadılar yine de dosya yollamaları gerekir mi?
KCC işini yapmamak için ayak sürüdüğü, bahsettiğiniz e-mail'i bir türlü göndermediği, sürecin ilerlemesine izin vermediği için davalar açıldı; binlerce kişi davacı oldu. Davaların avukatları, KCC'den evrak talebi almasanız bile evraklarınızı gönderin tavsiyesinde bulunuyorlar.
KCC'ye "Evrak talebi göndermediniz" şeklinde uyarı e-mail'i gönderseniz bile, 1 ay sonra "Beklemeye devam edin" cevabı alıyorsunuz. O yüzden, ben belgelerimi, avukatların tavsiyesine uyarak, evrak talebi almayı beklemeden gönderdim. Naçizane, size de aynısını tavsiye ederim.
Ama nihai olarak gönderme ya da göndermeme kararı size ait. 13 aydır o e-mail'i göndermeyen KCC'nin, sürecin bitmesine 3 ay kala o e-mail'i göndereceğine inanıyor musunuz, inanmıyor musunuz; kendinize sormanız gereken soru bu bence. Göndermeye karar verirseniz, hangi belgeleri, nereye, hangi formatta göndermeniz gerektiğini, aşağıdaki başlığın ilk iletisinde bulabilirsiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/3423/dv2021-mulakat-deneyimleri?page=1
-
@kingocali çok çok teşekkürler
-
Herkese merhabalar, az önce 94xx ile ''Congratulations! Our records indicate that your case is ready to be scheduled for an interview when your case number becomes current and appointments are available. Interviews are scheduled numerically based on region and which case numbers have already been processed'' ile başlayan onay mailimi aldım, bilgilendirmek istedim. Darısı başınıza umarım :))
-
@eneseneskargi Hayırlı olsun tebrikler. 🥳
-
@eneseneskargi Tebrikler, darısı mülakat mailine inşallah :)
-
@eneseneskargi tebrikler hayırlı olsun, mülakat mailine inşallah :)
-
@Orhan-Cabarov @Sono @gucarslan çok teşekkürler, inşallah :) Onay mailinden 1 saat sonra 15 eylülde aldığım evrak talebi maili tekrar geldi ama endişelenecek bi durum yoktur umarım sonuçta onay maili geldi. Otomatik mi atılmıştır, endişelenmeli miyim?
-
@eneseneskargi tebrikler :)
-
@eneseneskargi ikinci talep büyük ihtimalle sistem hatasıdır :)
dikkate almayın.. -
Bu onaylar önümüzdeki haftadan sonra yeni bir mülakat yağmurunun habercisi gibi :cloud_with_snow:
-
@smartcells Dün itibariyle ağustos mülakatlarının dağıtımları başladı. Bakalım Ankara topa girecek mi?
-
@Sono (GİRMEDİ!)
-
@gucarslan Merhaba uğur hocam. Herhalde Ağustos ayını boş geçmezler değil mi ? İleriki günlerde Ağustos için mülakat verebilirler mi yoksa artık geç mi? 😱
-
Kişisel Tahmindir.
1-2 TEMMUZ da geleçek ve 5-6 AGUSTOS için ve 1000-2000 arasına gelmesini UMUT Ediyorum eğer gelirse bu sekilde 29-30 temmuzdada @Orhan-Cabarov size mail geliçek demektedir..
Tabiki bu tahmin ama inş. bu sekilde olur en azından 100 150 kişi tahminen normal sartlarda alabileçek gibi duruyor..
-
@godzilla1923 Tahmininiz için teşekkür ederim. İnşallah en kötü böyle olur. 🙂
-
@gucarslan girmeyecek mi peki ?
Netleşti mi Ağustos ayı da randevu verilmeyeceği -
@BelmaSarvan, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari
@gucarslan girmeyecek mi peki ?
Netleşti mi Ağustos ayı da randevu verilmeyeceğiBunu henuz net olarak bilmemiz mumkun degil, biraz daha beklemek ve gormek gerekiyor.
-
Teşekkür ederim
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
20
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum