[Arşiv] DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari
-
Merhaba arkadaşlar,
Bugün KCC den "Further documents needed" ile başlayan ve neredeyse tüm belgeleri tekrar isteyen bir mail aldım ve tüm belgeleri saat 12:15 te 2 ayrı mail olarak (dosya boyutu nedeniyle) gönderdim ve otomatik "mail alındı" mesajlarını aldım. Ancak yaklaşık 3 saat sonra yani biraz önce tekrar "Further documents needed" ile başlayan maili tekrar aldım. Oradaki saat itibariyle belgelerin bu kadar hızlı işlem görmesi mümkün mü? İlk mailde yazı sadece case number'a hitaben yazılmıştı ikinci mailde case no ya ilaveten isim de yazılıydı.
Bu durumda tüm belgeleri tekrar göndermem gerekir mi? Tekrar gönderirsem kafa karışıklığı yaratmaz mı?
Konuyla ilgili yardımcı olabilirseniz çok sevineceğim. Şimdiden teşekkürler ve tüm talihlilere iyi şanslar dilerim. -
@hasankarakaya Belgelerinizin tam olduğundan emin misiniz? Özellikle pasaport geçerlilik tarihine dikkat edin.
-
@goblis Pasaportları yenilemiştik onlar da belgeler içinde ve değiştirme sebebini de mailde açıkladım.
-
@hasankarakaya, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari
Merhaba arkadaşlar,
Bugün KCC den "Further documents needed" ile başlayan ve neredeyse tüm belgeleri tekrar isteyen bir mail aldım ve tüm belgeleri saat 12:15 te 2 ayrı mail olarak (dosya boyutu nedeniyle) gönderdim ve otomatik "mail alındı" mesajlarını aldım. Ancak yaklaşık 3 saat sonra yani biraz önce tekrar "Further documents needed" ile başlayan maili tekrar aldım. Oradaki saat itibariyle belgelerin bu kadar hızlı işlem görmesi mümkün mü? İlk mailde yazı sadece case number'a hitaben yazılmıştı ikinci mailde case no ya ilaveten isim de yazılıydı.
Bu durumda tüm belgeleri tekrar göndermem gerekir mi? Tekrar gönderirsem kafa karışıklığı yaratmaz mı?
Konuyla ilgili yardımcı olabilirseniz çok sevineceğim. Şimdiden teşekkürler ve tüm talihlilere iyi şanslar dilerim.merhaba. ilk olarak belgelerinizin 30mb'den fazla olmamasına gayret gösterin. aile bireylerinizin sayısı çok mu bilmiyorum ancak taramalarınızı fotoğraf olarak değil de bir tarayıcı yardımı ile yaparsanız mb olarak daha düşük olacaktır.
mail boyutunu tekrar ayarlayıp tekrar gönderin lütfen, sorun olmayacaktır.
-
@goblis tüm evraklar pdf ve ya jpeg formatında
-
@gucarslan 30 MB den fazla ise ikinci mail atın diyordu ama dediğiniz gibi yapıp tekrar göndereceğim çok teşekkürler.
-
@hasankarakaya tek mail olması, maillerin farklı agentlara düşmesini engelleyecektir. mümkün olduğu kadar tek mail olarak göndermenizi tavsiye ederim.
-
Arkadaşlar merhaba genel bir sorum olacak 30 eylül e kadar konsolosluk tarihini almış olmak gerek değil mi ? diyelim ki sıra geldi alabildik 2021 talihlisi olarak , konsolosluk görüşmesine eşimle beraber hamile olarak gitmem sakınca yaratır mi ? yani süreç çok uzadigindan bebek planını erteleyemedik diyelim .. sorun yaşar miyiz ??? bilgi alabilirsek çok memnun oluruz. Teşekkürler @crazycells @gucarslan
-
@İpek-Dedemen-Erdur merhaba. DV2021 icin son tarih dediğiniz gibi 30 eylül. talihlilerin o tarihe kadar vizelerini almış olması gerekir. vize görüşmesine hamile olarak gitmenizin bir sakıncası yok tabi ki. zaten öncesinde sağlık muayenesine katılacaksınız. vizenizi aldıktan sonra bebeğinizi ABD'de dünyaya getirme şansınız olursa abd vatandaşı olma durumu da olacaktır, tabi uçuşa engel bir durumunuz olmazsa.
şimdiden sağlıklı, sıhhatli bebeğinize kavuşmanız dileğiyle.
-
@gucarslan merhaba zaten eylül e kadar alabilirsek gideriz hemen ve o zaman eylul veya ekim gibi denk gelirse 6-7 ay lik hamile olacağım .. sanırım konsoloslukta sıkıntı çıkmaz di mi ? iyi dilekleriniz için teşekkürler ☺
-
-
@gucarslan Önerinizi uyguladım ve bugün evrak onayı mailini aldım. Çok teşekkür ederim. bu aşamadan sonra neler yapmam gerekir kısa bir özet yapabilirseniz çok mutlu olurum. Tüm talihlilere iyi şanslar dilerim.
-
@hasankarakaya tebrik ederim, onayınız hayırlı olsun. şimdi yapmanız gereken gelen mailde de yazdığı gibi mülakat beklemek. ankara konsolosluğu açıldığında sürekli mailleriniz kontrol edin. buradan da duyurusunu yapacağız zaten.. tekrar hayırlı olsun..
-
Merhabalar, hala evrak isteği email'i almadım. 2021 Durum Takibi Tablosuna göre benim numaramın üzerindeki birkaç kişiye evrak isteği email'i gelmiş. Bu durumda KCC'ye email atmalı mıyım?
-
@vkdeniz merhaba. şuan evrak talepleri 18600lerde. evrak talebi alan arkadaşlar mükerrer talepler, bekleyin lütfen. yakında size de talep gelecektir.
-
Merhaba, konsolosluklar bile açılmadan belki bunu sormak çok erken oluyor ama bizim 2 kişi+2 çocuk olarak bankada ne kadar nakit göstermemiz gerekiyor. Eskiden 30K yeterli olurken 2019'da 4 kişilik bir aile için yeterli bulunmadığı ile ilgili yorumlar okudum. 50K civarında rakamlardan bahsediliyor. Biz Brickell'a yerleşmeyi düşünüyoruz. Yerleşilecek yerin yaşam standartlarına da bakılıyormuş. Bu konuda bilgilendirebilir misiniz? @gucarslan @crazycells
-
@ceronimo dediğiniz gibi hem yer hemde sizin mesleğiniz de burada çok önemli rol oynuyor. Çünkü burada asıl baktıkları olay amerikaya gidince DELİVERYişleri dışında çalışarak para kazanabilecek misiniz. Mesleğiniz yoksa bu işleri de yapamayınca nasıl geçineceksiniz. Sizin homeless yani evsiz kalmamanız için yüksek para istiyorlar. Fakat mesleğiniz varsa sizler oraya gidince delivery işleri dışında başka işte çalışıp para kazanacağınız için evsiz kalmazsınız ondan dolayı para miktarı değişiyor.
-
@ayvalik10 çok teşekkür ederim cevabınız için. Asıl talihli benim mali müşavirim, eşim de mimar. Garanti bir rakam ne olur sizce?
-
50K cok buyuk bir sayi. Sifir ingilizceyle Manhattan'a yerlesecegim demediginiz surece kimse sizden oyle bir tutar gostermenizi istemeyecektir. Normalde iki kisi icin gorulmek istenilen 20 bin usd, buna orantili olarak 30 bin usd oldukca idealdir 2+2icin hadi emin olmak istediniz o zaman 30-35bin fazlasiyla yeterlidir.
-
@dantés teşekkür ederim yanıtınız için. Açılan davalara katılım ile ilgili fikrinizi de öğrenebilir miyim?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
24
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum