Biden'in Göçmenlik Reformu Yasa Tasarısı (20 Ocak 2021)
-
Arkadaşlar pek takip edebileceğim yer yok ya da ben bilmiyorum. Yeni güzel gelişmeler var mı acaba ?
-
Tasari uzerinde calismalar.
-
En basit yapacağınız PP10014 twitter postlarını latesta göre bakmak ya da Ap news vb web sitelerini ziyaret haberlerde aratmak @emrekuzgun
-
Bari martın 31'den sonra kesin açılacağı kesin mi arkadaşlar ?
-
@Orhan-Cabarov Bu sorunun cevabını ı güne kadar hiç kimse net bilmiyor ne yazık ki. Mahkemelere sundukları bilgilere göre "yönetimin PP'yi inceliyor"; ama kalkacak, uzatılacak yorumu yapılmıyor maalesef ki. Beklemekten başka bir çaremiz yok.
-
Göçmen yasa tasarısı hakkında yeni sunumlar yapılacakmış. Twitterda Amerikalı birçok kişi F2A vize sahiplerinin eş ve çocuklarının bekleme süresi olmadan V visa verileceğini konuşuyor. Bilgi sahibi olan var mı? Metni ingilizcesi iyi olan biri açıklayabilir mi? :) Görsel twitterda avukatların sayfasında dolaşıyordu.
-
-
@historian Evet belirtmis olduğunuz şekilde bir tasarı senatoya gönderildi ancak ne zaman senatodan geçecek yada hangi haliyle gönderilecek henüz belli degil maalesef ,ailelerin birleşmesini çok istiyorlarsa önce şu yasakları kaldırsınlar f2a başvuru sahipleri için
-
@redur47 :) Sizin imzanız ve tarihleriniz beni çok korkutuyor
-
@hulyaek Benim durumum çok farklı, inşAllah vizeyi alınca paylaşırım olanları:) çok şanssızlığa denk geldim ben
-
@Sono Teşekkür ederim. Umarım artık uzatmazlar. Trump göçmen düşmanıydı o uzattı ama biden tekrar uzatmamalı diye tahmin ediyorum.
-
@redur47 :) aman bitsin de artik, oldukca beklemissiniz. Ilk sizin randevunuzun gelmesi gerekecek forumda F2A olarak tahminim 🙏
-
demokrat partiden anket gonderildi mailime beklentilerimize gore hareket edilmesi adina
asagida link paylasiyorum: sag alt kosede sorudan biri: What do you think a Biden-Harris administration should prioritize? (Check all that apply)
Isaretleyecegimiz cevap: Protecting Dreamers and passing compassionate immigration reform. Twitterim olmadigindan twitterda diger pp10014 magdurlarina gonderemiyorum malesef.Edit 1: Malesef kayit olmaniz gerekiyor email ve abdden bir zip code ile ondan sonra otomatik mail geliyor heralde.
https://democrats.org/act/?permalink=2020-winter-welcome-series-post-election-survey&source=em_202012_dnc2_ws_nd&link_id=0&can_id=d23e7f9896c8608f831c043faffcd02e&email_referrer=email_1016953&email_subject=response-needed-take-the-official-post-election-strategy-surveyAnketten ekran goruntusu:

-
NIE ' nin açılımını yazarmisiniz ?. Dv2020 Mahkeme sonuçlarina göre simdilik 'NIE'den randevu alınız , iletişime geçiniz gibi twitler yazılıyor. Ayrıca telegram grubuna alirmisiniz , güzel haberler geliyor gibi .
-
@23enCo National İnterest Exceptions (ulusal çıkar istisnası) diye açılımı.Konsolosluklara mail atın deniyor NİE için ama vize dolmasına sadece iki gün olan iki kişiye bu hak tanınmış sanırım biz yargıç mehtanın kararını beklememiz gerekecek gibi duruyor.
-
Benim babam Amerika'da 3 senedir ve 3 senedir ayrıyız bu bizim içinde geçerli dimi geçici vatandaşlık sonra 5 sene dolunca normal vatandaşlık başvurusu olucak
-
@likeangelmany, içinde söyledi: Biden'in Göçmenlik Reformu Yasa Tasarısı (20 Ocak 2021)
Benim babam Amerika'da 3 senedir ve 3 senedir ayrıyız bu bizim içinde geçerli dimi geçici vatandaşlık sonra 5 sene dolunca normal vatandaşlık başvurusu olucak
Babanizin ABD'deki statusu nedir?
-
Geçici vatandaşlık sadece Abd vatandaşlarının mı eş ve çocuklarına verilecek acaba? Greencardlı ailelerde umarım bu hak verilir.
-
güzel haber umarım herşey yolunda olur
-
@historian, içinde söyledi: Biden'in Göçmenlik Reformu Yasa Tasarısı (20 Ocak 2021)
Geçici vatandaşlık sadece Abd vatandaşlarının mı eş ve çocuklarına verilecek acaba? Greencardlı ailelerde umarım bu hak verilir.
'gecici vatandaslik' derken tam olarak neden bahsediyorsunuz?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
20
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum