Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @covacik, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari

    @crazycells, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari

    @covacik, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari

    Merhaba @crazycells

    Bir iki kişiye sordum değişik cevaplar aldım sizede danışmak istedim. Geçen hafta eski pasaportun süresi az kaldığı için yeni pasaport aldım. Şimdi eski pasaport ile çekilişe başvuru yapmıştım, kcc ye o pasaportu gönderdim ve kcc'den onay aldim.

    Şimdi merak ettiğim yeni pasaportu Kcc ye göndermem gerekiyor mu? Göndermem gerekiyorsa bir tek yeni pasaportu mu göndereyim yoksa bütün belgeleri tekrar mi göndereyim? Yoksa Kcc'ye göndermeye gerek yok, vize görüşmesine eski ve yeni pasaport ile gitmem yeterli mi acaba?

    Surec zaten durmus oldugundan yeni pasaportunuzu, eski pasaport ve diger tum belgelerle bir daha KCC'ye gonderebilirsiniz.

    Ds260 formunu açtirip pasaport numarami değiştirip sonra tekrar belge emaili mi bekleyeceğim? Yoksa direk ds260da değişiklik yapmadan yeni pasaportu da ekleyip belgeleri tekrar mi göndereyim?

    Sevgiler/saygılar..

    Evet, direkt email ile gonderip, emaile aciklamayi yazabilirsiniz.


  • Sayın @crazycells forumda genellikle insanların ortak problemi ds260 formundaki "Amerika Adresi" oluyor. Forumda aktif olup Amerika'nın farklı eyaletlerinde ikamet eden çok fazla üye bulunmakta. Acaba aramızda bir network kurup, adresi olmayan arkadaşlara yardımcı olunabilir mi? Şahsen ben New York'a taşınabilirsem forumdaki arkadaşlara adres konusunda yardımcı olmak isterim.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @newyorker, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari

    Sayın @crazycells forumda genellikle insanların ortak problemi ds260 formundaki "Amerika Adresi" oluyor. Forumda aktif olup Amerika'nın farklı eyaletlerinde ikamet eden çok fazla üye bulunmakta. Acaba aramızda bir network kurup, adresi olmayan arkadaşlara yardımcı olunabilir mi? Şahsen ben New York'a taşınabilirsem forumdaki arkadaşlara adres konusunda yardımcı olmak isterim.

    Zaten oyle bir network var aslinda, lakin 1 yildir hicbir forum bulusmasi yapamadigimiz icin insanlar sosyal hayatta bulusup birbirlerini taniyamiyor. Pandemi sona ermeden de forum bulusmalarina baslayamayacagiz maalesef.

    Bence bu arkadaslik iliskisi ve adres talebi dogal olarak kurulmali; buna mudahale etmek bence cok dogru olmaz, istenmeyen sonuclar da dogurabilir; zaten pek cok uyemiz eminim forumdaki aktif uyelere yardim etmek ister, ben de seve seve yardimci olacagimi surada belirtmistim:

    https://yesilkartforum.com/forum/topic/717/green-card-ile-abd-ye-giriş-yapmadan-ev-kiralamak-adres-belirlemek

    not: basliktaki ilgili linklerdeki uye sayisi su an 24 ama forum yakin zamanda guncellenince 48 uye olarak degisecek. Dolayisiyla simdilik en aktif uye listesinin ilk iki sayfasi olarak dusunebilirsiniz.


  • KCC'den evrak istegi bugun geldi. Dosya numaramiz 15,000'lerin son 200'unde. Evraklar henuz gonderilmedi ama ilk is Excel ve imza guncellendi 🙂


  • @hardrock Hayırlı olsun 🙂

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @hardrock tebrikler 🙂 sürecinizde bol şans..

  • ⭐⭐⭐

    @hardrock Tebrikler, darısı sürecin kalanıyla ilgili güncellemelere inşallah 🙂


  • @hardrock hayırlı olsun .

  • Yasaklı

    @hardrock Hayırlı olsun. İnsallah isteyen herkes vizeyi alıp gider ve hayallerini gerçekleştirir.


  • @hardrock Hayırlı olsun 🙂

  • ⭐⭐⭐

    @hardrock, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari

    KCC'den evrak istegi bugun geldi. Dosya numaramiz 15,000'lerin son 200'unde. Evraklar henuz gonderilmedi ama ilk is Excel ve imza guncellendi 🙂

    Hayırlı olsun. Sürecinizce bol şanş dilerim


  • @hardrock vizeyle sonuçlansın inş.


  • @Sono teşekkür ederim bilgilendirmeniz için 😊


  • @hardrock hayırlı olsun.


  • Herkese merhabalar! Gectiyimiz haziran bana yesil kart cikti, DV2021 talihlilerindenim. Bir takim sorunlardan dolayi DS-260-i dolduramadim, ve simdi yapiyorum(yani ocak 2021 ayi). Case numberim 6 binlerde. Sorum su ki, DS-260-i simdi doldurmama ragmen benim mulakata cagrilma sansim yine varmidir?
    cevaplarsaniz cok sevinirim! Tesekkurler!

  • ⭐⭐⭐

    @Jamila-Hajizada, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari

    Herkese merhabalar! Gectiyimiz haziran bana yesil kart cikti, DV2021 talihlilerindenim. Bir takim sorunlardan dolayi DS-260-i dolduramadim, ve simdi yapiyorum(yani ocak 2021 ayi). Case numberim 6 binlerde. Sorum su ki, DS-260-i simdi doldurmama ragmen benim mulakata cagrilma sansim yine varmidir?
    cevaplarsaniz cok sevinirim! Tesekkurler!

    Merhaba,

    Hayırlı olsun öncelikle. Henüz mülakatlar başlamadı, o yüzden herhangi bir kayıp durumunuz söz konusu değil. DS260'ı doldurup gönderebilirsiniz. Sonrasında KCC sizden evrak talebinde bulunacak. Onları temin ettikten sonra KCC'ye gönderecek ve onay bekleyeceksiniz. Devamında ise mülakat tarihi 🙂

    Diğer taraftan imzamdaki detayları kopyalayıp, kendi imzanıza kendi bilgilerinizle eklemenizi rica edeceğiz. Çünkü bu bilgiler sorulara cevap verilirken önem arz ediyor 🙂


  • Bu arada Trump vize yasaklarini 31 marta kadar tekrar uzattı.. bana göre bu sefer sikinti degil çünkü koronadan dolayi zaten konsolosluklar kapalı 2 3 aya anca açılır ki oda belli değil...gider ayak 1 yil uzatmasindan iyidir. Marttan sonrada yeni yönetim uzatmaz diye tahmin ediyorum.

  • Yasaklı

    @aydın-t Allah belasını versin tam bir göçmen düşmanı.


  • @Orhan-Cabarov brat genede bela oxumuyax hersey düzelecek...Can Karabağ can Azerbaycan


  • merhabalar Haziran ayında yayınlanan kararname ile malumunuz yıl sonuna kadar visa ban uygulanmıştı ve karar sonrası açılan davalar ile az da olsa vize verildi. bu davada yargıç mehdanin pandemi nedeniyle ülkeye girişi yasaklayabilirsiniz ama vize vermeyi engelleyemezseniz diyerek davacilari haklı bulduğunu hatırlıyorum. Şimdi dün yayınlanan kararname ile marta kadar visa ban uygulanacak. 2020 lerin davası gibi bir dava biz 2021 ler neden acmiyoruz. tamam abd ye almayın anladık ama vize vermeleri gerekir tıpkı Eylül ayında 2020 lere verdikleri gibi. ben 2021 lerin de dava açması gerektiğini düşünüyorum. marta kadar toplamda 6 ay kaybimiz olacak bu saçmalık üstelik ortada bir mahkeme kararı var. ben mi yanlış düşünüyorum arkadaşlar süreci yakından takip edemeyen biriyim kusura bakmayın.


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

69
Çevrimiçi

40.8k
Kullanıcı

4.4k
Konu

425.0k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum