Türkiye'deki Vize Hizmetlerinin Geçici Olarak Durdurulması (Ekim 2020)
-
@Senay-Sirin korkutmak gibi olmasin ama cok garip bir surecteyiz, bence 1 Ocak'a kadar konsolosluk islemlerini unutup, olmayacakmis gibi davranmak hepimiz icin en iyisi olacak...
-
department of state, konsolosluklarinin durumu ile alakalı güncel bir bildiri yayınladı.
ne yazık ki belirsizlik devam ediyor..
-
bir güncelleme;
telegram grubumuzdan bir arkadaşımızn yakını geçen cuma f1 vizesi için görüşme yapıp vizesini aldı. zaten yayınlana vize istatistiklerinde de Ekim ayında 200'ün üzerinde vize basmış Ankara konsolosluğu. umarım bu sayı giderek artar..
-
@gucarslan f1 den kastınız f11 yani abd vatandaşının 21 yaş üstü bekar çocuğu değil mi
-
@Doncarleone merhaba. hayır, bahsettiğim F1 öğrenci vizesi..
-
@gucarslan Merhaba, off-topic olarak rahatsız ediyorum fakat, forumun güncel bir telegram grubu mu var? katılma şansım olabilir mi?
Sevgiler,
-
@Allan-Paw hayır yok :)
-
@gucarslan teşekkür ederim bilgilendirme için :)
-
merhabalar,
ben baya araştırdım ama abd konsoloslukları hala kapalı sanırım bu terör saldırısından dolayı. Fakat f1 vizesi almış olduğunu söylüyorsunuz acaba açıldı mı? -
@Sena-Gökdemir, içinde söyledi: Türkiye'deki Vize Hizmetlerinin Geçici Olarak Durdurulması (Ekim 2020)
merhabalar,
ben baya araştırdım ama abd konsoloslukları hala kapalı sanırım bu terör saldırısından dolayı. Fakat f1 vizesi almış olduğunu söylüyorsunuz acaba açıldı mı?belli başlı kısıtlı vizeler için işlem yaptılar ekim ayında konsolosluk. ve evet, bunların içinde f1 vizesi de var. resmiyette kapalilar ve sadece abd vatandaşlarına / eşlerine. / çocuklarına hizmet veriyorlar diye biliyoruz. çünkü b1/b2 vize vb türlerde vize basmiyorlar
-
@kingocali
seninle numaramız aynı bakalım gidebilecekmiyiz.Dosya Numarasi: 2021EU38XXX
DS-260 Gonderimi: 15/06/2020
KCC Evrak Istegi: gg/aa/yyyy
KCC Evrak Onayi: gg/aa/yyyy
Saglik Muayenesi: gg/aa/yyyy
Vize Mulakati: gg/aa/yyyy
Vize Onayi: gg/aa/yyyy
Pasaport Teslimi: gg/aa/yyyy
ABD Ilk Giris: gg/aa/yyyy -
@ümit-dinç İnşallah diyorum. Başka da bir şey diyemiyorum. Dünyada, Amerika'da, Türkiye'de her şey normal olsa, bizim numaralar yine gidebilmekle gidememek arasında, malum...
-
@kingocali vize görüşmelerinde son durum nedir acaba ne zamana başlayacağıyla alakalı bir gelişme var mı ?
-
@malik Benim bildiğim kadarıyla yok. Hepimiz hala beklemedeyiz. Ama o alandaki gelişmeleri benden çok daha yakından takip eden, konu hakkında benden çok daha bilgili olan, forumda benden çok daha kıdemli @gucarslan @crazycells gibi arkadaşlar varken, tecrübe sahibi olmadığım bir konuda ahkam kesmekten imtina ederim.
İlgi duyduğunuz konunun detayları aşağıdaki başlıkta tartışılıyor. Arzu ederseniz, o başlığı takip edebilir, sorunuza en doğru cevabı, konunun uzmanı arkadaşlardan alabilirsiniz.
-
@malik, içinde söyledi: Türkiye'deki Vize Hizmetlerinin Geçici Olarak Durdurulması (Ekim 2020)
@kingocali vize görüşmelerinde son durum nedir acaba ne zamana başlayacağıyla alakalı bir gelişme var mı ?
hicbir gelisme yok maalesef. Su an sadece kisitli sayida IR-1 vizeleri veriliyor, o kadar...
-
@kingocali Tamamdır çok teşekkür ederim
-
-
@muhalif bir önceki güncelleme ile aradaki fark, son paragraftaki tarihler. diger kısımlar ayni ne yazık ki :(

-
Şuan Türkiyede ki konsolosluklar bu süreçte çalışmayacak mı ?
-
Konsolosluğun bu süreçte kapalı olmasının tek sebebi terör saldırısı olması mıydı ? Yoksa korona yüzünden mi kapatilmisti
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
15
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum