Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Türkiye'deki Vize Hizmetlerinin Geçici Olarak Durdurulması (Ekim 2020)

Gündem
49 26 2.5k 23

Benzer Başlıklar

• 8 Oy
    84 İleti
    5k Bakış
    redsat2000R
    https://www.toplumsal.com.tr/gundem/turkiye-nin-new-york-taki-baskonsoloslugu-na-saldiri-h112463.html
  • Türkiye'de Pfizer/BioNTech aşısı olmak

Gündem
    130
    12 Oy
    130 İleti
    5k Bakış
    crazycellsC
    @sir-altan, içinde söyledi: Türkiye'de Pfizer/BioNTech aşısı olmak burda melbourne sehrinde 9 ay lockdown kapanma vardi dun sona erdi, millet sokaklara dokulup adeta bayram yaptilar orada yaz mevsimine giriyorsunuz sanirim sayin @sir-altan ? zaten insanlari evde tutmak cok zor olurdu... kuzeyde ise havalar sogumaya basladi... biz kisa hazirlaniyoruz... kisin asilanmamis kisilerde hastaligin gorulme sikligi artacagindan asilanma oranlarinin da yukselececegini dusunuyorum...
  • Trump’ın Göçmenliği Durdurma Kararı (Nisan 2020)

Taşındı Gündem
    752
    0 Oy
    752 İleti
    46k Bakış
    arnbltA
    Yazı biraz yoruma dayalı olmuş gibi. Nisan dan beri yasaklanan Green Card sahiplerinden bahsediyor. Böyle bir yasak hiç olmadı. Şu anda da yok. Mayıs ta bir tanıdığım gitti. Zaten order da böyle bir şeyden bahsetmiyor.
  • ABD sağlık sistemine yük olacak göçmenlere vize engeli

Gündem
    13
    5 Oy
    13 İleti
    840 Bakış
    saulgoodmanS
    @supermario, içinde söyledi: ABD sağlık sistemine yük olacak göçmenlere vize engeli Bu konular hakkında birkaç sorum olacaktı 1-biz vizemizi ağustos da aldık. ocakta giriş yapıcaz. şimdi bu olay bizi etkiliyormu yoksa ekimden sonra vize alanlar için mi geçerli olacak acaba?? 2-bir diğer merak ettiğim konu bu devletten yardım alanlara vatandaşlık verilmemesi!! sağlık sigortasında obamacare den yaptırınca da devletten yardım aldık sayılıyor mu? 3- son olarak bizim burda eşimle doğa sigortadan tamamlayıcı sağlık sigortamız var 3-5 ay bunu kullanabiliyor muyuz amerikada acaba? deneyimleyen varsa bilgilendirirse sevinirim. şimdiden teşekkür ederim Vizenizi aldıysanız sizi etkilemiyor. Obamacare'den yararlandığınız için vatandaşlık alamayacağınıza dair hiçbir resmi açıklama veya karar görmedim. Poliçenizde yurt dışı teminatı yoksa o poliçeden yararlanamazsınız. Amerika'ya gelmeden önce Türkiye'de 3 aylık seyahat sigortası yaptırıp sonra yola çıkabilirsiniz. Burada sağlık sigortası işlemlerini bitirene kadar onunla idare edersiniz. Unutmayın, genellikle sadece çok acil halleri kapsar bu seyahat sigortaları, hasta olmamaya, kaza geçirmemeye çalışın. Verilen bilgi ve tavsiyelerle ilgili sorumluluk kabul edilmez. :)
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

15

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k