Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • @aysegul merhaba,buradan anladığım kadarıyla okulu göstererek erteleyemiyorum.en fazla 6 ay abd dışında kalabiliykrum öyleyse.birkaç yerden soruşturduğumda hakkım 1 sene ertelenebiliyor diye okumuştum ama gene net bir cevap alamadım.


  • @walterwhite, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

    Arkadaşlar türkiyede üni kaydım var ama ben yurtdışında çalışıyorum yani öğrenciliğim devam ediyo ama 3 yıldır gitmiyorum okula.Öğrenim bilgileri kısmına öğrenci mi demeliyim, high school degree mi seçmeliyim

    High school degree seçebilirsiniz.


  • @Ryback teşekkür ederim

  • ⭐⭐ Yasaklı

    Fotografı bu sene birinci sınıf çektirtmek istiyorum. Her seferinde kolpasyon fotografcılar ellemedim etmedim dedi ama ben biliyordum arkadan crop yapanını da yapay ışık vereninide.

    Memnuniyetle bagıs yapmak istiyorum Haftaya yurtdısına gidiyorum gitmeden halletmek istiyorum. Crazy cells e mi başvurmam gerekiyor

  • ⭐⭐ Yasaklı

    Trampa da buradan geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum şayet biden gelirse ikinci irana cevirecek burayı. Ikısı de corporate lerin kuklası. Boşa kimse birbirini incitmesin ve kandirmasın


  • @darknessww, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

    @aysegul merhaba,buradan anladığım kadarıyla okulu göstererek erteleyemiyorum.en fazla 6 ay abd dışında kalabiliykrum öyleyse.birkaç yerden soruşturduğumda hakkım 1 sene ertelenebiliyor diye okumuştum ama gene net bir cevap alamadım.

    Cevaplar hem 8.maddede hem de o maddedeki linkte mevcut ama ben özetle anlatayım,
    İlk girişinizi vize için yaptırdığınız sağlık kontrolünden itibaren, -ki vizenizin basılmasından birkaç gün önce oluyor genelde bu sağlık kontrolü-, max. 6 ay içinde yapmak zorundasınız.

    1 sene erteleme gibi birşey ilk giriş için değil ama re-entry permit uygulamasıyla oraya gittikten sonra başvurmanızla mümkün. 2 seneye kadar reientry permit alabiliyorsunuz, bu konunun da başlığı var, inceleyebilirsiniz. Bu izni alabilmek de yaklaşık olarak, ben başlığı okuduğum dönemlerde 1,5-2 ay gibi sürüyordu, bizzat başvuru ve yüzyüze prosedürler olduğu için bu süre zarfında orada bulunmak gerekebiliyor, git gel yapmak büyük külfet çünkü 1-2 ay içinde.

    Abd dışında 6 aydan fazla kalmak yasak değil ama bu 6 aydan uzun kalışları alışkanlık haline getirir ve uzatırsanız abd ye dönüşlerde sorgulamayla karşılaşmanız büyük olasılık. Aynı zamanda vatandaşlık için gün hesaplamalarında 6 ayın bir önemi daha var ama oraya girmiyorum.
    İlk girişi yaptıktan sonra dönüp, ara ara 6 ay veya bir tık uzun süren giriş çıkışlarla ilk 1-2 sene idare edebilenler var, cbp görevlilerinin ilk 1-2 sene anlayışlı davranabildikleri söyleniyor tecrübelere dayanarak.

    Umarım anlatabilmişimdir.


  • Selamlar , yerimizi alalım.


  • Herkese merhaba arkadaşlar iyi pazarlar...


  • alt metni

    Günaydın Las Vegas!!

    Nevada eyaletinde bulunan, Mojave çölü üzerinde kurulu, kumar ve eğlence yerleriyle bilinen bir şehirdir. ABD'nin ilk kurulduğu dönemlerde bir demiryolu geçiş istasyonu olması sebebiyle mafya ve organize çetelerin bulunduğu, denetimden yoksun bir kentti. 1900'lerin başlarına kadar bu durum sürdü. 1931'de kumarhanelerin legal statü kazanmasıyla birlikte, eski bir gangster olan Bugsy Siegel burayı bir kumarhane merkezi şeklinde tasarladı ve bunu hayata geçirdi. 1940'lardan itibaren artan ilgiyle beraber şehrin nüfusu ve ekonomisi katlanarak arttı. Şehrin nüfusu günümüzde yaklaşık 644 bin kişidir. Yaz ayları oldukça sıcak geçmekle beraber, sıcaklığın yer yer 45 dereceyi geçtiği gözlenmektedir. Ancak nem oranı düşüktür. Las Vegas'ı en iyi ziyaret etme zamanı bu sebeplerden ötürü eylül ile mayıs arasıdır. An San, Huludao, Phuket, Angeles City ve Pernik kardeş şehirleridir.

    LAS VEGAS HAKKINDA FUN FACTS!

    1. Şehrin bağlı olduğu Nevada eyaleti, kumarın ve fuhuşun legal olduğu tek eyalettir. Ancak en katı uyuşturucu yasalarına da sahip bir eyalettir.
    2. Amerika'daki en büyük 20 otelin 17'si Las Vegas'tadır. Ki bunlar da Dünya'daki en geniş otellerin on beşini oluşturur.
    3. Venetian Las Vegas and the Palazzo oteli, Moskova'daki Izmilovo Hotel'inden sonra Dünya'daki en büyük ikinci oteldir.
    4. Las Vegas'ta Hangover Heaven (Geceden Kalma Cenneti) denilen, bir servis vardır. Geceden kalma durumunuzu düzelten 4 sıvı ve 4 vitaminli bir koktely.
    5. Las Vegas'ta bir günde 60000 pound karides tüketilir.
    6. Dünya'nın evlilik başkentidir. Günde ortalama 315 evlilik gerçekleşir.
    7. The Little White Wedding Şapeli, Las Vegas'taki en ikonik evlilik şapelidir.
      8 . Oyuncuların zaman ve gerçeklik algılarını kaybetmeleri için, gazinolarda kesinlikle saat ve pencere bulunmaz.
    8. Aslan Payı isimli bir slot makinesi, yaklaşık 20 yıldır jackpot yapmadı ve şu an 2,3 milyon doları tutmaktadır.
    9. Şehirdeki en eski otel Golden Gate Hotel'dir. 1906'da kurulmuştur.
    10. Yaklaşık 200 bin tane slot makinesi vardır.

  • Herkese mutlu bir pazar günü dilerim.


  • sekizkarakter


  • @aysegul yani her şekilde ilk önce abdye gitmem gerekiyor erteleme alabilmem için


  • Arkadaşlar merhaba, foruma yeni katıldım. Herkese şimdiden hayırlı sonuçlar diliyorum. Bir sorum olacak ve konu ile ilgili yardımlarınızı rica ediyorum. Geçen çekilişe eşim ve kendim adına başvuru yaptım ama olumsuz sonuçlandı. Bu seferki çekilişe başvurumuzda artık 3 kişi olarak yapacağız. 2 haftalık bir oğlumuz var ve başvurumuzda onun fotoğrafını nasıl çekmemiz gerektiğini bilmiyoruz. Bununla ilgili tecrübesi olan varsa ve paylaşırsa çok seviniriz.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @Calibraturbo, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

    Fotografı bu sene birinci sınıf çektirtmek istiyorum. Her seferinde kolpasyon fotografcılar ellemedim etmedim dedi ama ben biliyordum arkadan crop yapanını da yapay ışık vereninide.

    Memnuniyetle bagıs yapmak istiyorum Haftaya yurtdısına gidiyorum gitmeden halletmek istiyorum. Crazy cells e mi başvurmam gerekiyor

    Evet, suradaki bilgileri takip edebilirsiniz:

    https://yesilkartforum.com/forum/topic/226/yeşilkart-forum-başvuru-servisi

    Fotografinizi hic dokunmadan direkt [email protected] adresine gonderebilirsiniz, ben kendim cekilise uygun hale getiriyorum.


  • @Erçin, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

    Arkadaşlar merhaba, foruma yeni katıldım. Herkese şimdiden hayırlı sonuçlar diliyorum. Bir sorum olacak ve konu ile ilgili yardımlarınızı rica ediyorum. Geçen çekilişe eşim ve kendim adına başvuru yaptım ama olumsuz sonuçlandı. Bu seferki çekilişe başvurumuzda artık 3 kişi olarak yapacağız. 2 haftalık bir oğlumuz var ve başvurumuzda onun fotoğrafını nasıl çekmemiz gerektiğini bilmiyoruz. Bununla ilgili tecrübesi olan varsa ve paylaşırsa çok seviniriz.

    Merhaba, aramıza hoşgeldiniz. Aşağıdaki linkteki konuyu incelemenizi tavsiye ederim.

    https://yesilkartforum.com/forum/topic/232/green-card-çekilişi-için-evde-nasıl-fotoğraf-çekilir?_=1601813213678


  • @crazycells çok teşekkürler.


  • İyi günler bu yıl ilk defa başvuracağım fakat aklımda bir soru var.
    Annem aracılığıyla başvuracağım ve eğer ona çıkarsa bana da çıkmış olacak daha sonra mülakatı vs. de geçip amerikaya gittiğimizi düşünüyorum.
    Eğer annem bir süre sonra Türkiye'ye geri dönmek isterse ve döenrse ben hala greencard sahibi oluyor muyum?Yoksa ülkeden ayrılma mı gerekiyor?
    (16 yaşındayım)

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @mdundaar, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

    İyi günler bu yıl ilk defa başvuracağım fakat aklımda bir soru var.
    Annem aracılığıyla başvuracağım ve eğer ona çıkarsa bana da çıkmış olacak daha sonra mülakatı vs. de geçip amerikaya gittiğimizi düşünüyorum.
    Eğer annem bir süre sonra Türkiye'ye geri dönmek isterse ve döenrse ben hala greencard sahibi oluyor muyum?Yoksa ülkeden ayrılma mı gerekiyor?
    (16 yaşındayım)

    ABD'ye girdikten sonra herkesin sureci ayri ilerliyor. Anneniz Turkiye'ye geri donus yapsa da, sizin Green Card'iniza bir sey olmaz.


  • @Erçin Merhaba, ben 2021 için başvuru yaptığımda çocuğumuz yoktu ancak çekilişi kazandıktan 2 ay sonra bebeğimiz oldu. Normal fotoğraf stüdyolarındaki flaşlar o yaşlardaki çocuklar için sakıncalı olduğu için evde beyaz fon üzerine bebeği yatırıp yüzü düz olacak şekilde tutturana kadar cep telefonu ile bir sürü fotoğraf çektik ve yakındaki bir fotoğrafçıya gönderdik. Onlarda bize uygun bir fotoğraf üzerinden greencard formatında olacak şekilde ilettiler. Bence siz de böyle ilerleyebilirsiniz.


  • @ibrahimasar vallahi bu aralar herşeyi kaybediyorum abi 🤣 bakalım hayırlısı bende kendimi çok videolara kaptırmamaya çalışıyorum ama elimde değil birkaç saat izledikten sonra ya Emir sanki çıktı ne izliyorsun boş boş diyorum ve kapatıyorum sayfayı 😂


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

157
Çevrimiçi

40.6k
Kullanıcı

4.4k
Konu

423.2k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum