Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • Logotype_1@4x.png

    Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır? sayfasında belirtildigi gibi, çekilişe başvuru ücretsiz bir şekilde dvprogram.state.gov adresinden yapılabilir.

    Yeşilkart Forum, tüm üye ve takipçilerine kendi çekiliş başvurularını kendilerinin yapmalarını tavsiye eder. Başvuru için gerekli bütün bilgileri ücretsiz bir şekilde sitemizdeki yönerge ve videolardan edinebilirsiniz. Eğer başvuru hakkında sorularınız varsa bunu forumdaki ilgili sayfada sorabilirsiniz.

    Eğer başvurunuz sırasında profesyonel destek almak isterseniz, LÖSEV Lösemili Çocuklar Vakfı’na bağış karşılığında Yeşilkart Forum Başvuru Servisini kullanabilirsiniz. Başvuru için LÖSEV’e yaptığınız bağışın dekontu yeterlidir, ayrıca bize bir ücret ödemenize gerek yoktur.

    Not: Forum üyelerimizden gelen istek üzerine artık LÖSEV dışında Darüşşafaka Cemiyeti , Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği, Türk Eğitim Vakfı , Ali İsmail Korkmaz Vakfı veya Türkiye Çağdaş Yaşamı Destekleme Vakfı ‘na yapılan bağışları da kabul ediyoruz. Bu kurumlara yapacağınız bağışların dekontunu veya fotoğrafını bize göndermeniz yeterlidir.

    Yeşilkart Forum aracılığı ile başvuru için;

    1) LÖSEV’e 250 TL ya da daha üstü bir bağış yapmanız kafidir.

    LÖSEV’e ya da herhangi bir kampanyasına internet bankacılığı ile, EFT ile, Bankalardan veya PTT şubelerinden, SMS ile, telefon veya faks ile veya yurtdışından bağış yapabilirsiniz. Ayrıntılı bilgi için LÖSEV’in bağış sayfasını inceleyebilirsiniz.
    Bağış sonrası dekontunuzun fotoğrafını [email protected] adresine göndermelisiniz.

    2) Daha sonra aşağıda bulunan başvuru formunu doldurun.

    Green Card Çekiliş Başvuru Formu

    Başvuru formunuz, dekontunuz ve fotoğrafınız bize ulaştıktan sonra kısa bir süre içerisinde başvurunuzun yapıldığına dair bilgileri ve ekran görüntülerini email ile alacaksınız. Çekiliş şartlarına uygun fotoğraf hazırlamak için şu konuyu inceleyebilirsiniz. Yeşilkart Forum aracılığı ile başvuruyorsanız fotoğrafınızı direkt bize gönderebilirsiniz. Fotoğrafı başvuruya uygun hale biz getirebiliriz.

    3) Adınıza başvurunuz yapıldıktan sonra gerekli tüm bilgiler size gönderilecektir. Başvuru sonuçları açıklanınca eğer kazanırsanız bizden bir email alacaksınız. Ayrıca başvuru sonrası size göndereceğimiz onay numarası ile 4 Mayıs 2024’ten sonra başvuru sonucunu kendiniz de kontrol edebilirsiniz.

    Yeşilkart Forum tüm başvuru sahiplerine bol şans diler!

    Not: LÖSEV Lösemili Çocuklar Vakfı’nın, Darüşşafaka Cemiyeti’nin, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’nin, Türk Eğitim Vakfı’nın, Ali İsmail Korkmaz Vakfı’nın veya Türkiye Çağdaş Yaşamı Destekleme Vakfı’nın Yeşilkart Forum ile herhangi bir ilişkisi yoktur.


  • @crazycells merhabalar
    umarım sorumu doğru bölümde soruyorumdur.
    şifre işlemlerim ile ilgili bir sorunum olacak; forum'a evdeki bilgisayarımda kayıt oldum fakat iş yerimdeki bilgisayarda açmaya çalışınca hatırladığım şifreyi kabul etmiyor, şifremi unuttum butonuna basıp e-mail adresimi yazıyorum şifre bilgilerimin mail adresime gönderildiğini yazıyor fakat gelen giden bi şey yok önemsiz kutusu da boş, acaba bu sorunla ilgili bir çözümünüz var mıdır?

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @aytac59 Yeşilkart Forum Başvuru Servisi içinde söyledi:

    @crazycells merhabalar
    umarım sorumu doğru bölümde soruyorumdur.
    şifre işlemlerim ile ilgili bir sorunum olacak; forum'a evdeki bilgisayarımda kayıt oldum fakat iş yerimdeki bilgisayarda açmaya çalışınca hatırladığım şifreyi kabul etmiyor, şifremi unuttum butonuna basıp e-mail adresimi yazıyorum şifre bilgilerimin mail adresime gönderildiğini yazıyor fakat gelen giden bi şey yok önemsiz kutusu da boş, acaba bu sorunla ilgili bir çözümünüz var mıdır?

    yanlis yerde sordunuz ama dert degil 🙂 hemen size yeni bir sifre gonderiyorum.


  • Elinize sağlık 🙂


  • LÖSEV gönüllüsü olarak 👏🏻👏🏻👏🏻


  • Merhaba löseve destek olarak bende başvurmak istiyorum ama ufak bir sıkıntım var açık öğretim lisesi öğrencisiyim 1 yıl içinde mezun olacam başvurmamda bir sıkıntı olurmu acaba ?

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @zeus Yeşilkart Forum Başvuru Servisi içinde söyledi:

    Merhaba löseve destek olarak bende başvurmak istiyorum ama ufak bir sıkıntım var açık öğretim lisesi öğrencisiyim 1 yıl içinde mezun olacam başvurmamda bir sıkıntı olurmu acaba ?

    1 yil zamanlamasi kesinse basvuru yapabilirsiniz.


  • Teşekkürler hocam paylaşım için...

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    ⭐ LÖSEV'e Bağışlarınız için Teşekkürler! ⭐

    Değerli Yeşilkart Forum Ailesi,

    2020 yılı için Green Card Çekiliş başvurularının bitmesine son 10 gün kala, LÖSEV Lösemili Çocuklar Vakfı'na bağış karşılığında kullanabileceğiniz "Yeşilkart Forum Başvuru Servisi" ile LÖSEV'e yaptığınız bağışlarınız 2010 TL'ye ulaşmış bulunmaktadır. Bu şekilde damlaya damlaya göl yaratacağız 🙂

    Forumdaki açıklamalarda kişi başı 30 TL diye belirtmemize rağmen pek çok arkadaşımız bunun üzerinde bağış yapmayı tercih etmiş. Bu servisi kullanan ya da çevrelerine yayıp duyurusunu yapan herkese çok teşekkürler! Çekilişe başvuru ücretsiz, fakat yine de bir aracı kurumla başvuru yapmak isteyen tanıdıklarınıza bu servisimizden bahsederek bu miktarı arttırmamıza yardımcı olabilirsiniz.

    Yakın bir zamanda forumda bazı güncellemeler yapıp yeni bir sunucuya geçiş yapacağız, ayrıca bu güncellenmeden sonra forumda reklam yerleri de belirleyeceğiz. Daha sonra açılacak ilan/duyuru sayfamız ve daha da içeriği genişletilecek youtube kanalımızın gelirleri de zamanla artacaktır. Daha önce de açıklamasını yaptığımız üzere, bu reklamların amacı forumun kendi maliyetini çıkarmasıdır. Zaten moderatörlüğünden, teknik bakımına; logo ve tasarımlarından, reklam videolarına kadar her şey tamamen gönüllü üyelerimiz sayesinde gerçekleşmiştir. Forum, bugüne kadarki masrafını çıkardıktan sonra artan bütün gelirleri yine Yeşilkart Forum üyeleri adına ÇYDD ve TEV gibi çağdaş ve bilimsel eğitimi destekleyen kurumlara bağışlayacağız. Zaten bunun zamanı geldiğinde grupta ve forumda tartışmasını ve oylamalarını yaparız.

    Başvuru servisinden yararlanmak için LÖSEV'e direkt bağış yapıp dekontun kopyasını ve fotoğrafınızı [email protected] adresine göndermeniz ve şu başvuru formunu doldurmanız yeterlidir: https://bit.ly/GreenCardBasvurusu

    Not: LÖSEV Lösemili Çocuklar Vakfının, Yeşilkart Forum ile herhangi bir ilişkisi yoktur.


  • merhabalar. fotoğrafçıdan çektirdiğimiz fotoğrafları düzeltmek için tavsiye ettiğiniz siteye girdiğimde fotoğrafın baya yakın olduğunu gördüm.yeşil alanlara oturmuyor ve gözler hizada değil. sorun olurmu acaba ?

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @fight4life Yeşilkart Forum Başvuru Servisi içinde söyledi:

    merhabalar. fotoğrafçıdan çektirdiğimiz fotoğrafları düzeltmek için tavsiye ettiğiniz siteye girdiğimde fotoğrafın baya yakın olduğunu gördüm.yeşil alanlara oturmuyor ve gözler hizada değil. sorun olurmu acaba ?

    genelde bu tur problemler biyometrik fotograf cekildiginden oluyor. Normal vize fotografi ile biyometrik fotograf kaliplari birbirinden farkli.

    Fotografi o kaliplara yaklastirmak icin elinizden geleni yapin, en yakin sekliyle kullanmaniz yeterli olacaktir. Son 24 saate giriyoruz, o nedenle su an icin green card cekilis basvurusunda bu fotografi kullanmanizda bir sakinca yok, ama bundan sonraki basvurularda yonergeleri daha iyi takip edin.

    Su ana kadar fotograflardan dolayi sorun yasayan kisiler olmadi ama ilerde bir zamanda sonra bu problem olmaya baslayabilir.


  • teşekkür ederim.iyi günler hocam


  • Bu ileti silindi!

  • sayın @constantin eşiniz ve kendi adınıza 2 başvuru yapmanız şansınızı arttıracaktır, ikinizden birinin kazanması durumunda eşte greencard sahibi olacaktır.


  • @crazycells merhaba hoacam kafama takılan çok önemli bir konu var
    bu seneki başvuru yapacağım ama sorum şu ben evliyim ve bir çocugum var
    şimdi ben başvuru yaparken zaten başvuru formunda evlimisiniz felan diyor ben orayı işaretledim vs vs formu doldurdum aynı şekilde
    eşimde ayrıca başvuru yapıp evli diyip gerekli adımları yapıp onunda başvuru yapması gerekiyormu yani tam açıklık getirirseniz çok sevinirim

    @ONROZR YANİ İKİMİZDE AYRI AYRI EVLİ OLARAKMI BAŞVURU YAPACAGIZ DOGRUMUDUR EFENDİM


  • doğru sayın @Constantin

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @constantin Yeşilkart Forum Başvuru Servisi içinde söyledi:

    @crazycells merhaba hoacam kafama takılan çok önemli bir konu var
    bu seneki başvuru yapacağım ama sorum şu ben evliyim ve bir çocugum var
    şimdi ben başvuru yaparken zaten başvuru formunda evlimisiniz felan diyor ben orayı işaretledim vs vs formu doldurdum aynı şekilde
    eşimde ayrıca başvuru yapıp evli diyip gerekli adımları yapıp onunda başvuru yapması gerekiyormu yani tam açıklık getirirseniz çok sevinirim

    @ONROZR YANİ İKİMİZDE AYRI AYRI EVLİ OLARAKMI BAŞVURU YAPACAGIZ DOGRUMUDUR EFENDİM

    evet, eger cekilis sartlarini sagliyorsaniz hem siz hem de esiniz ayri ayri basvuru yapabilir. Sizin basvuru yapmaniz, otomatik olarak esinizi basvurmus yapmiyor, bilginize.


  • @crazycells HOCAM bide bir sorum var şimdi benim orta okul diplomam var ve bunun aslı yok 15 yıl önce okulda kaybolmus ben okuldan tekrar bunun aslını alsam sıkıntı olurmu

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @constantin Yeşilkart Forum Başvuru Servisi içinde söyledi:

    @crazycells HOCAM bide bir sorum var şimdi benim orta okul diplomam var ve bunun aslı yok 15 yıl önce okulda kaybolmus ben okuldan tekrar bunun aslını alsam sıkıntı olurmu

    cekilise basvuru sartlarini incelemenizi tavsiye ederim, ya egitim sartini ya da meslek sartini saglamaniz gerekiyor.

    https://yesilkartforum.com/basvuru-sartlari/


  • @crazycells hocam ben ortaokul mezunuyum
    Şartları okudum
    İş deneyiminde ise ben 3 yıl bir firmada makine bakım onarım ustası olarak çalıştım ozaman alabilirmiyim vize


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

147
Çevrimiçi

39.8k
Kullanıcı

5.7k
Konu

418.2k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum