Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐⭐


  • merhabalar 2021 talihlisiyim kccden evraklar istendi 31.12.2020 tarihine kadar tecilim var yüksek lisansa başvurdum ancak daha kabul edilmedim bu hafta icinde kabul almayı bekliyorum boylece tecil surem uzayacak. merak ettigim konu 3 aylık tecilim olan evragi göndersem bi sikinti olur mu yoksa 1 2 hafta bekleyip yüksek lisans ciktiktan ve tecil suresini uzattıktan sonra mi göndereyim ?

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @mehmetalinalbantoglu, içinde söyledi: DV2021 Mulakat Deneyimleri

    merhabalar 2021 talihlisiyim kccden evraklar istendi 31.12.2020 tarihine kadar tecilim var yüksek lisansa başvurdum ancak daha kabul edilmedim bu hafta icinde kabul almayı bekliyorum boylece tecil surem uzayacak. merak ettigim konu 3 aylık tecilim olan evragi göndersem bi sikinti olur mu yoksa 1 2 hafta bekleyip yüksek lisans ciktiktan ve tecil suresini uzattıktan sonra mi göndereyim ?

    beklemeniz daha sağlıklı olur kanaatindeyim. çünkü evrak onayları şuan 4700lerde ve size gelmesine daha süre var. sonrasında tekrar gönderme durumunuz ortadan kalkar hem böylece.


  • @gucarslan yanitiniz icin teşekkürler

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @mehmetalinalbantoglu İmzanızdaki dosya numarasını düzeltirseniz kafa karışıklığını önlemiş olursunuz. 2021 ile başlaması gerekiyor.


  • Nufus kayit ornegi (vukuatli)
    Arsiv kayitli adli sicil belgesi
    askerlik belgesi e devletten alınabiliyor. Hatta arşiv kayıtlı adli sicil belgesi ingilizce olarak alınabiliyor.

    Fakat vukuatlı nüfus kayıt belgesinde ben, annem ve babamın bilgileri var. Kardeşimin bilgileri yok. Sanırım kardeşler artık gözükmüyormuş bu belgede doğruluk payı nedir? Bu şekilde bir sorun oluşturur mu?

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @natarajmarble, içinde söyledi: DV2021 Mulakat Deneyimleri

    Nufus kayit ornegi (vukuatli)
    Arsiv kayitli adli sicil belgesi
    askerlik belgesi e devletten alınabiliyor. Hatta arşiv kayıtlı adli sicil belgesi ingilizce olarak alınabiliyor.

    Fakat vukuatlı nüfus kayıt belgesinde ben, annem ve babamın bilgileri var. Kardeşim yok. Sanırım kardeşler artık gözükmüyormuş bu belgede doğruluk payı nedir? Bu şekilde bir sorun oluşturur mu?

    evet, dediginiz gibi o belgeler yenilendi.

    Fakat hala kapsamli olani alabiliyorsunuz, "nufus aile" olarak secince cikmasi lazim kapsamli kaydin...


  • Hayır, NÜFUS AİLE seçeneğinde de hala anneö, babam ve ben gözükğyorum. Şimdi sadece ben gideceğim. Annemin, babamın, kardeşimin nüfus bilgileri gerekiyor mu? Sadece kendi bilgilerimin olduğu nüfus kayıt belgesi yetiyor mu?


  • @crazycells Hayır, NÜFUS AİLE seçeneğinde de hala annem, babam ve ben gözüküyorum. Kardeşimin bilgileri gözükmüyor. Şimdi sadece ben gideceğim. Annemin, babamın, kardeşimin nüfus bilgilerinin belgede gözükmesi gerekiyor mu? Sadece kendi bilgilerimin olduğu nüfus kayıt belgesi yetiyor mu?


  • @natarajmarble Nufus kayıt örneği (vukuatlı) ben bekar olduğum için KİŞİ seçeneğini işretledim ve sadece benim bilgilerim var öyle yolladım. umarım doğru yollamışımdır.bilgisi olan varsa söylerseyebilir mi?

  • ⭐⭐⭐

    @natarajmarble, içinde söyledi: DV2021 Mulakat Deneyimleri

    @crazycells Hayır, NÜFUS AİLE seçeneğinde de hala annem, babam ve ben gözüküyorum. Kardeşimin bilgileri gözükmüyor. Şimdi sadece ben gideceğim. Annemin, babamın, kardeşimin nüfus bilgilerinin belgede gözükmesi gerekiyor mu? Sadece kendi bilgilerimin olduğu nüfus kayıt belgesi yetiyor mu?

    Talihli olup greencard alacak kişinin bilgileri yazması yeterli. Kişi ya da Nüfus aile seçebilirsiniz. Aile seçerseniz, bekarsaniz kişi ile aynı sonuç verir. Evliyseniz de eşinizin de yer alacağı “Aile” seçimiyle ilerleyebilirsiniz.

    @mehmetkonuklu


  • @Sono "Nüfus Kayıt Örneği Tipi'ni aşağıdaki bilgileri göz önüne alarak seçiniz. Kişi Kayıt Örneği: Sadece kişinin kendisine ait bilgileri içeren kayıtlardan oluşmaktadır. Aile Kayıt Örneği: Kendisi, Eşi, Çocukları ve varsa Eski Eş / Eşlerine (isteğe bağlı) ait bilgileri içeren kayıtlardan oluşmaktadır. Nüfus Aile Kayıt Örneği: Kendisi, Eşi, Çocukları, Anne / Babası ve Eski Eş / Eşlerine (isteğe bağlı) ait bilgileri içeren kayıtlardan oluşmaktadır." bilgileri e devletten aldım. Bu durumda sadece ben gideceğim için "Kişi" seçmem daha mantıklı sanırım.


  • Selamlar ,
    DS-260 formu haziran ayında doldurdum fakat randevu için başvuru yollamadım gitmekten vazgeçtiğim için . Şimdi sisteme girdim randevu almak için ama sanırım artık sistemden randevu alım zamanını geçirdim çünkü **E-Sign & Certification ** bölümünü doldurup Sign & Submit Applicatioon yaptığımda KCC Case Number doğru girdiğim halde hata veriyor.
    Sizce zaman aşımına mı uğradım ?


  • nüfus kayıt örneğinde asıl talihli benim ve eşimde benimle gelecek. ikimizin kayıtlarını ayrı ayrı mı almalıyız ya da ben Aile kayıt örneği şeklinde alarak eşimide dahil mi etmeliyim tek evrağa


  • @Sono evet KiŞİ seçtiğimde sadece beni gösteriyo NUFUS AİLE seçtiğimde bekar olamama rağmen anne ve babamıda benimle birlikte gösteriyor. sadece burda kafam karıştı. ben KİŞİ seçip yolladım ondada bi sorun olmiycaktır diye düşünüyorum.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    Bu ileti silindi!
  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @muratdurak91, içinde söyledi: DV2021 Mulakat Deneyimleri

    nüfus kayıt örneğinde asıl talihli benim ve eşimde benimle gelecek. ikimizin kayıtlarını ayrı ayrı mı almalıyız ya da ben Aile kayıt örneği şeklinde alarak eşimide dahil mi etmeliyim tek evrağa

    asil talihli siz iseniz eğer aile olarak aldığınızda zaten eşiniz de çıkacaktır. eşiniz de aile olarak aldığında zaten aynı evrak almış olursunuz 🙂

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @natarajmarble, içinde söyledi: DV2021 Mulakat Deneyimleri

    @crazycells Hayır, NÜFUS AİLE seçeneğinde de hala annem, babam ve ben gözüküyorum. Kardeşimin bilgileri gözükmüyor. Şimdi sadece ben gideceğim. Annemin, babamın, kardeşimin nüfus bilgilerinin belgede gözükmesi gerekiyor mu? Sadece kendi bilgilerimin olduğu nüfus kayıt belgesi yetiyor mu?

    Gerekmiyor, sadece Green Card alacak kisilerin bilgilerinin olmasi yeterli.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @mehmetkonuklu, içinde söyledi: DV2021 Mulakat Deneyimleri

    @natarajmarble Nufus kayıt örneği (vukuatlı) ben bekar olduğum için KİŞİ seçeneğini işretledim ve sadece benim bilgilerim var öyle yolladım. umarım doğru yollamışımdır.bilgisi olan varsa söylerseyebilir mi?

    bekarsaniz sadece sizin bilgilerinizin olmasi yeterli.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @natarajmarble, içinde söyledi: DV2021 Mulakat Deneyimleri

    @Sono "Nüfus Kayıt Örneği Tipi'ni aşağıdaki bilgileri göz önüne alarak seçiniz. Kişi Kayıt Örneği: Sadece kişinin kendisine ait bilgileri içeren kayıtlardan oluşmaktadır. Aile Kayıt Örneği: Kendisi, Eşi, Çocukları ve varsa Eski Eş / Eşlerine (isteğe bağlı) ait bilgileri içeren kayıtlardan oluşmaktadır. Nüfus Aile Kayıt Örneği: Kendisi, Eşi, Çocukları, Anne / Babası ve Eski Eş / Eşlerine (isteğe bağlı) ait bilgileri içeren kayıtlardan oluşmaktadır." bilgileri e devletten aldım. Bu durumda sadece ben gideceğim için "Kişi" seçmem daha mantıklı sanırım.

    Green Card alacak kisilerin bilgileri kayitta oldugu surece hangisini aldiginiz onemli degil.


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

145
Çevrimiçi

40.1k
Kullanıcı

4.3k
Konu

419.9k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum