Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

[Arşiv] DV2021 Mulakat Deneyimleri


  • @knnrn, içinde söyledi: DV2021 Mulakat Deneyimleri

    @akdeniz, içinde söyledi: DV2021 Mulakat Deneyimleri

    Merhaba,
    Asıl talihli eşim.Eşim yurtdışnda,diğer aile fertleri Türkiyede mülakata girebililir mi?

    Eşiniz yurt dışında, aile üyeleri Türkiye'de yaşıyorsa girebilir. Ama önce asıl talihli görüşmeye girip vizesini almalı, daha sonra diğerleri görüşmeye girmeli.

    Teşekkür ederim 🙏


  • @Ahmet-Can, içinde söyledi: DV2021 Mulakat Deneyimleri

    @crazycells Peki medeni durumunu daha düzeltmeden eşini eklemesi sıkıntı yaratmaz mı? Ya da önce medeni durumunu düzeltmek zorunlu değil mi?

    Ikisini de guncelleyecek zaten, arada birkac gunluk zaman olmasi sonucu degistirmeyecek :)


  • Merhabalar, 2021 talihlisi olarak KCC’den evrak onayı aldım. Henüz mülakat tarihleri açıklanmadı malumumuz. Bankada göstermem gereken parayı hangi tarihten itibaren yatırmış olmam gerekli?
    Teşekkürler.


  • @mehmetkocwa, içinde söyledi: DV2021 Mulakat Deneyimleri

    Merhabalar, 2021 talihlisi olarak KCC’den evrak onayı aldım. Henüz mülakat tarihleri açıklanmadı malumumuz. Bankada göstermem gereken parayı hangi tarihten itibaren yatırmış olmam gerekli?
    Teşekkürler.

    merhaba. bu konu için net bir tarih yok açıkcası. ancak genel kanı ne kadar erken yatırırsanız o kadar iyi olacağı yönünde. case numberınız oldukça düşük ve muhtemelen mülakata erken gireceklerden birisiniz. numaranız şuan current olmuş durumda. ilk mulakatların şuan için en erken ocak'ta yapılacağını düşünürsek, imkanınız varsa bir an önce hesaplarınızda ilgili miktarı göstermeyi deneyin.


  • @gucarslan Çok teşekkürler hocam cevap için, zahmet olmazsa size bülteni görebileceğim linki paylaşabilir misiniz.
    Mülakat tarihi için maillerimi ara ara kontrol ediyorum ama mail dışında mülakat tarihini öğrenebileceğim bir yer var mı peki.



  • merhabalar 2021 talihlisiyim kccden evraklar istendi 31.12.2020 tarihine kadar tecilim var yüksek lisansa başvurdum ancak daha kabul edilmedim bu hafta icinde kabul almayı bekliyorum boylece tecil surem uzayacak. merak ettigim konu 3 aylık tecilim olan evragi göndersem bi sikinti olur mu yoksa 1 2 hafta bekleyip yüksek lisans ciktiktan ve tecil suresini uzattıktan sonra mi göndereyim ?


  • @mehmetalinalbantoglu, içinde söyledi: DV2021 Mulakat Deneyimleri

    merhabalar 2021 talihlisiyim kccden evraklar istendi 31.12.2020 tarihine kadar tecilim var yüksek lisansa başvurdum ancak daha kabul edilmedim bu hafta icinde kabul almayı bekliyorum boylece tecil surem uzayacak. merak ettigim konu 3 aylık tecilim olan evragi göndersem bi sikinti olur mu yoksa 1 2 hafta bekleyip yüksek lisans ciktiktan ve tecil suresini uzattıktan sonra mi göndereyim ?

    beklemeniz daha sağlıklı olur kanaatindeyim. çünkü evrak onayları şuan 4700lerde ve size gelmesine daha süre var. sonrasında tekrar gönderme durumunuz ortadan kalkar hem böylece.


  • @gucarslan yanitiniz icin teşekkürler


  • @mehmetalinalbantoglu İmzanızdaki dosya numarasını düzeltirseniz kafa karışıklığını önlemiş olursunuz. 2021 ile başlaması gerekiyor.


  • Nufus kayit ornegi (vukuatli)
    Arsiv kayitli adli sicil belgesi
    askerlik belgesi e devletten alınabiliyor. Hatta arşiv kayıtlı adli sicil belgesi ingilizce olarak alınabiliyor.

    Fakat vukuatlı nüfus kayıt belgesinde ben, annem ve babamın bilgileri var. Kardeşimin bilgileri yok. Sanırım kardeşler artık gözükmüyormuş bu belgede doğruluk payı nedir? Bu şekilde bir sorun oluşturur mu?


  • @natarajmarble, içinde söyledi: DV2021 Mulakat Deneyimleri

    Nufus kayit ornegi (vukuatli)
    Arsiv kayitli adli sicil belgesi
    askerlik belgesi e devletten alınabiliyor. Hatta arşiv kayıtlı adli sicil belgesi ingilizce olarak alınabiliyor.

    Fakat vukuatlı nüfus kayıt belgesinde ben, annem ve babamın bilgileri var. Kardeşim yok. Sanırım kardeşler artık gözükmüyormuş bu belgede doğruluk payı nedir? Bu şekilde bir sorun oluşturur mu?

    evet, dediginiz gibi o belgeler yenilendi.

    Fakat hala kapsamli olani alabiliyorsunuz, "nufus aile" olarak secince cikmasi lazim kapsamli kaydin...


  • Hayır, NÜFUS AİLE seçeneğinde de hala anneö, babam ve ben gözükğyorum. Şimdi sadece ben gideceğim. Annemin, babamın, kardeşimin nüfus bilgileri gerekiyor mu? Sadece kendi bilgilerimin olduğu nüfus kayıt belgesi yetiyor mu?


  • @crazycells Hayır, NÜFUS AİLE seçeneğinde de hala annem, babam ve ben gözüküyorum. Kardeşimin bilgileri gözükmüyor. Şimdi sadece ben gideceğim. Annemin, babamın, kardeşimin nüfus bilgilerinin belgede gözükmesi gerekiyor mu? Sadece kendi bilgilerimin olduğu nüfus kayıt belgesi yetiyor mu?


  • @natarajmarble Nufus kayıt örneği (vukuatlı) ben bekar olduğum için KİŞİ seçeneğini işretledim ve sadece benim bilgilerim var öyle yolladım. umarım doğru yollamışımdır.bilgisi olan varsa söylerseyebilir mi?

  • ⭐⭐⭐

    @natarajmarble, içinde söyledi: DV2021 Mulakat Deneyimleri

    @crazycells Hayır, NÜFUS AİLE seçeneğinde de hala annem, babam ve ben gözüküyorum. Kardeşimin bilgileri gözükmüyor. Şimdi sadece ben gideceğim. Annemin, babamın, kardeşimin nüfus bilgilerinin belgede gözükmesi gerekiyor mu? Sadece kendi bilgilerimin olduğu nüfus kayıt belgesi yetiyor mu?

    Talihli olup greencard alacak kişinin bilgileri yazması yeterli. Kişi ya da Nüfus aile seçebilirsiniz. Aile seçerseniz, bekarsaniz kişi ile aynı sonuç verir. Evliyseniz de eşinizin de yer alacağı “Aile” seçimiyle ilerleyebilirsiniz.

    @mehmetkonuklu


  • @Sono "Nüfus Kayıt Örneği Tipi'ni aşağıdaki bilgileri göz önüne alarak seçiniz. Kişi Kayıt Örneği: Sadece kişinin kendisine ait bilgileri içeren kayıtlardan oluşmaktadır. Aile Kayıt Örneği: Kendisi, Eşi, Çocukları ve varsa Eski Eş / Eşlerine (isteğe bağlı) ait bilgileri içeren kayıtlardan oluşmaktadır. Nüfus Aile Kayıt Örneği: Kendisi, Eşi, Çocukları, Anne / Babası ve Eski Eş / Eşlerine (isteğe bağlı) ait bilgileri içeren kayıtlardan oluşmaktadır." bilgileri e devletten aldım. Bu durumda sadece ben gideceğim için "Kişi" seçmem daha mantıklı sanırım.


  • Selamlar ,
    DS-260 formu haziran ayında doldurdum fakat randevu için başvuru yollamadım gitmekten vazgeçtiğim için . Şimdi sisteme girdim randevu almak için ama sanırım artık sistemden randevu alım zamanını geçirdim çünkü **E-Sign & Certification ** bölümünü doldurup Sign & Submit Applicatioon yaptığımda KCC Case Number doğru girdiğim halde hata veriyor.
    Sizce zaman aşımına mı uğradım ?


  • nüfus kayıt örneğinde asıl talihli benim ve eşimde benimle gelecek. ikimizin kayıtlarını ayrı ayrı mı almalıyız ya da ben Aile kayıt örneği şeklinde alarak eşimide dahil mi etmeliyim tek evrağa


  • @Sono evet KiŞİ seçtiğimde sadece beni gösteriyo NUFUS AİLE seçtiğimde bekar olamama rağmen anne ve babamıda benimle birlikte gösteriyor. sadece burda kafam karıştı. ben KİŞİ seçip yolladım ondada bi sorun olmiycaktır diye düşünüyorum.


Benzer Başlıklar

  • Green Card Konsolosluk Görüşmesine Başka Ülkede Girmek

    Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik green card 2023
    31
    0 Oy
    31 İleti
    5k Bakış
    ebuskayaaE
    Merhabalar, ben DV2024 talihlisiyim case num: 16XXX cogu ulkeye mail atmama ragmen olumlu bir geri donus almadim su ana kadar. Sizlerin onerebilecegi, vize gorusmesine cagirma ihtimali yuksek ulkeler var mi acaba ? Yardimci olursaniz sevinirim, tesekkurler.
  • ABD Yolunda Evlilik

    Sabitlendi Taşındı Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler k1 vizesi cr1 vizesi ir1 vizesi evlilik green card
    2k
    3 Oy
    2k İleti
    200k Bakış
    T
    Merhabalar, Şu an F1 statusunde doktora yapıyorum, Amerikali eşimle yakın zaman evlendik, nüfus kayit örneğimde medeni durum bekar olarak geciyor, başvuru paketinde bu belge isteniyor fakat konsoloslukta evliligi tescil ettirip medeni durum güncellenmiş haliyle mi bu belgeyi eklemeliyim yoksa evlilik öncesinde alinan nufus kayit ornegi yeterli olur mu ? Tesekkur ederim.
  • 11 Oy
    1k İleti
    206k Bakış
    P
    Herkese merhabalar, 2023 de greencardımı aldım fakat taşınmadım, tr de yaşıyorum. 2024 yılında re-entry permit sürecimi başlattım o da 2025 ekim ayı gibi 2 yıl olarak sonuçlandı. ben bu süre içerisinde 2025 eşimle türkiyede evlendim. Kendisi evlilikten önce turist vizesi almaya çalıştı ama ne yazık ki red yedi. Şu an hala türkiyede yaşıyor ve çalışıyoruz. fakat aile birleşimi ile ona da greencard aldırmak istiyorum böylelikle oraya taşınabiliriz fakat sanırım bunun için benim abd ye gidip yaşayıp çalışıp ona sponsor olmam gerekiyor. Bunu yapabiliriz ama burada bizim için en kritik olan şey süre. Şu an farklı ülkelerde aile birleşimi başvuru olan kişiler kaç yıl bekliyor acaba? Sanırım bunun kontrol edildiği tahmini başvuru süresi gibi bir site vardı ama onu bulamadığım için buraya sormak istedim. süre bizi çok korkutuyor ve bu yüzden cesaret edemiyoruz yıllarca ayrı yaşamaya
  • 7 Oy
    4k İleti
    2m Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu konudaki sorularinizi bu bolumdeki en guncel mulakat deneyimleri basliginda sorabilirsiniz: https://yesilkartforum.com/forum/category/77/greencard-lotosu-diversity-visa-süreci
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

28

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

535.3k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum