Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • @gucarslan Teşekkür ederim. Evrakları geçen yıl Kasım ayında, talep geldiği gün gönderdim diye hatırlıyorum ancak davalar sonuçlandıktan sonra 2 hafta kadar önce onaylandı. Tahminimce sizin süreciniz çok daha farklı olur. Evet, Curtis Morrison'ın davasına katıldım.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @darülfülfül, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri

    talep geldiği gün gönd

    yeni zelanda'yı bırakıp abd'ye gitmek de çok farklı bir tecrübe olacak sizin için 🙂 umarım umduğunuzdan daha güzel geçer maceranız. bol şans..


  • @EzgiLera selamlar - elden verme olmuyormuş ais sayfasından konsolosluk tarafında eksik belge gönderme talimatı aldım seçeneği ile çıktı alıp belgerleri o şekilde yollamak gerekiyor


  • @gucarslan çok teşekkürler


  • Selamlar
    Mulakat deneyiminden bahsetmek istiyorum. Bugün sabah 9 da konsoloslukta randevum vardı. Mulakata İngiltere de giriyorum. 8.30ta kapının önündeydim ve hemen içeri aldılar ds260 formu ve pasaportlarimizi kontrol edip içeri geçtik. Bu arada telefon tablet veya bilgisayar ile içeri girmek serbesttir. Xrayden geçtikten sonra çantadaki suları izi güvenlik nedeniyle bize icirdiler 🙂 sonrasında içeri geçip numara aldık ilk numara bizdik 15 20dk bekledikten sonra numaramız yandı ve bankolara gittik selamlasmanin ardından bizden kccye gönderdiğimiz evrakların aynısını orijinal ve kopyalariyla birlikte sırasıyla istedi ve önündeki kağıda birseyler yazdı. Orijinal dokümanlarla kopyalarıni alıp bir dosyaya koydu bu arada tüm Mulakat İngilizce olarak devam etti sonra para ödememiz için bizi vezneye yonlendirdi. Kişi başı 330 dolar ödedikten sonra tekrar numaramızin yanmasını bekledik. Parmak izi ve yemin ettikten sonra liseden ne zaman mezun olduğumu, ne iş yaptığımı ve ne zamandır yaptığımı sordu ve Amerika da tanıdığımı olup olmadığını sordu. Bu işlemlerden sonra sağlık randevunun henüz tamamlanmadigi için pasaportlari vermeden bana bir kağıt verdi ve sağlık raporunu halletmemiz söyledi. Bu arada burda sağlık raporunu özel klinik direk olarak konsolosluga postaliyor. Sağlık randevum öğlen 14.30 da. Bu işlemden birkaç gün sonra sanırım vize basılmış pasaportlari gidip postadan teslim alacağız.


  • @albayrakkosova Öncelikler Tebrikler ♥
    Gördüğüm kadarıyla mülakatlar tekrar başlamış.
    Ancak sırayla gitmiyor muydu bunlar?
    İşyeri sıkıntıları nedeniyle süreci iyi takip edemedim.
    Davaya kısmen katıldım çünkü; avukatlık bürosundan bir evrak istediler ve ben onu yaşadığım sıkıntılardan dolayı gönderemedim. Sadece davacı olanlar mı alınıyor şuan? Tekrar tebrik ederim

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @yigitsagun tebrikler 🙂 en büyük aşamayı atlatmışsınız, gerisi kolay..
    şimdiden yeni hayatınızda mutluluklar.


  • @yigitsagun tebrikler darısı başımıza 🙂


  • Evet arkadaşlar, Amerika Yolcusu Kalmasın diye söze başlayıp sevincimizi ve süreci sizlerle paylaşmak istiyorum: 21 Eylül Unganlar ve Düzen Lab. (paylaşmıştım) tecrübemizden sonra bugün 23 Eylül 2020 günü saa:14:45'de ki randevumuz için Ankara'daki konsolosluğa geldik. Güvenlik görevlisi COVİD 19 formunu (YES/NO-EVET-HAYIR) doldurtup eşimle ikimizin imzalarını aldıktan sonra elimize birşeyler sürdü, pasaportlarımızı alp arka yüzlerine sticker yapıştırdı ve beklememizi söyledi. önümüzde iki genç delikanlı vardı, bizden 15'er dakika öncelikli randevuları vardı. 14:45 deki randevumuza 15:10 gibi gecikmeli girdik. Salonda önce 7 numaraya gidip KCC'ye gönderdiğimiz evrakları ve Banka ve Mali durum evraklarını istedi, tamamlanınca bizi gişeye yönlendirdi 330x2=USD 660 dolar ödedik ve mülakat için beklemeye başladık 20 dakika sonra adımız okundu, Amerikalı Konsolos, İngilizce bilip bilmediğim sordu, biliyorum, ancak Türkçe devam etmek istediğimi söyledim, bir tercüman geldi, sağ elimizi kaldırıp yemin ettik ve parmak izlerimiz alındı, Lotoyu kazandığınız için sizleri kutluyorum ve malum sorular soruldu:

    1. Türkiye'de ne iş yapıyorsunuz?
    2. Amerika'da ne iş yapmayı düşünüyorsunuz?
    3. Amerika'da nerede yaşamayı düşünüyorsunuz?
    4. Amerika'da tanıdığınız var mı?

    (iki kişi için 11.000 USD, 140.000 TL'lik otomobilimi ve evin tapusunu koydum.)
    Gayet hoş, neşeli bir ortamda birkaç özel sorudan sonra, evraklarını tam ve tatmin edici kutluyorum, vizenizi onaylıyorum, 5 gün içinde Ptt'den alırsınız buyurdular. Eşimle ben 53 yaşındayız, Heyecanla gitmek isteyen çocuklarımız maalesef 21 den çok büyük oldukları için hüzünle sevinç bir arada idi, biz de sevindik. ALLAH'da umutla bekleyen tüm kardeşlerimizi sevindirsin, herkesin yolu ve bahtı açık olsun.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @TURKEYANDUSA tebrikler. hayırlı olsun, sizler adına çok seviniyoruz. darısı bizlerin başına.. 🙂

  • ⭐⭐⭐

    @TURKEYANDUSA, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri

    Evet arkadaşlar, Amerika Yolcusu Kalmasın diye söze başlayıp sevincimizi ve süreci sizlerle paylaşmak istiyorum: 21 Eylül Unganlar ve Düzen Lab. (paylaşmıştım) tecrübemizden sonra bugün 23 Eylül 2020 günü saa:14:45'de ki randevumuz için Ankara'daki konsolosluğa geldik. Güvenlik görevlisi COVİD 19 formunu (YES/NO-EVET-HAYIR) doldurtup eşimle ikimizin imzalarını aldıktan sonra elimize birşeyler sürdü, pasaportlarımızı alp arka yüzlerine sticker yapıştırdı ve beklememizi söyledi. önümüzde iki genç delikanlı vardı, bizden 15'er dakika öncelikli randevuları vardı. 14:45 deki randevumuza 15:10 gibi gecikmeli girdik. Salonda önce 7 numaraya gidip KCC'ye gönderdiğimiz evrakları ve Banka ve Mali durum evraklarını istedi, tamamlanınca bizi gişeye yönlendirdi 330x2=USD 660 dolar ödedik ve mülakat için beklemeye başladık 20 dakika sonra adımız okundu, Amerikalı Konsolos, İngilizce bilip bilmediğim sordu, biliyorum, ancak Türkçe devam etmek istediğimi söyledim, bir tercüman geldi, sağ elimizi kaldırıp yemin ettik ve parmak izlerimiz alındı, Lotoyu kazandığınız için sizleri kutluyorum ve malum sorular soruldu:

    1. Türkiye'de ne iş yapıyorsunuz?
    2. Amerika'da ne iş yapmayı düşünüyorsunuz?
    3. Amerika'da nerede yaşamayı düşünüyorsunuz?
    4. Amerika'da tanıdığınız var mı?

    (iki kişi için 11.000 USD, 140.000 TL'lik otomobilimi ve evin tapusunu koydum.)
    Gayet hoş, neşeli bir ortamda birkaç özel sorudan sonra, evraklarını tam ve tatmin edici kutluyorum, vizenizi onaylıyorum, 5 gün içinde Ptt'den alırsınız buyurdular. Eşimle ben 53 yaşındayız, Heyecanla gitmek isteyen çocuklarımız maalesef 21 den çok büyük oldukları için hüzünle sevinç bir arada idi, biz de sevindik. ALLAH'da umutla bekleyen tüm kardeşlerimizi sevindirsin, herkesin yolu ve bahtı açık olsun.

    Tebrikler, sizler adına çok sevindik. Hayatınızın bu yepyeni sayfalarında eşinizle birlikte yepyeni mutluluklar yaşayın inşallah.


  • @bezdarniy acaba 4 kişilik aile için ne kadar mali kaynak gösterdiniz ? Bu arada hayırlı olsun yeni hayatinizda başarılar

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    Vizesini alan arkadaslara tebrikler... Bundan sonraki surecte herkese bol sanslar dilerim!

  • ⭐⭐⭐

    @yigitsagun tebrikler yeni hayatınızda başarılar dilerim

  • ⭐⭐⭐

    @TURKEYANDUSA tebrik ederim yeni hayatınızda başarılar dilerim

  • ⭐⭐⭐

    @bezdarniy tebrik ederim hocam yeni hayatınızda başarılar ve mutluluklar sizlerle olsun

  • ⭐⭐⭐

    @albayrakkosova tebrikler yeni hayatınızda mutluluklar dilerim


  • @TURKEYANDUSA sizi tebrik ediyorum 🖖🏻


  • You have received this email notification to inform you that you have updates available at https://www.dvprogram.state.gov/ESC . Please log in using your confirmation number from your original application to complete further processing.
    bugun Boyle bi mail aldım , amsterdamda gireceğim diye bildirmiştim ve sağlık icin randevu almam maili de geldi, simdi ne yapmaliyim


  • ve o linke giremiyorum sayfa bulunamıyor diye yazıyor


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

95
Çevrimiçi

40.6k
Kullanıcı

4.4k
Konu

423.8k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum