Trump'ın Göçmenlik ve Çalışma Vizelerini Yıl Sonuna Kadar Durdurma Kararı (Haziran 2020)
-
@Basibozuk, içinde söyledi: Trump'ın Göçmenlik ve Çalışma Vizelerini Yıl Sonuna Kadar Durdurma Kararı (Haziran 2020)
@tolgamg Bu noktaya ne buradaki arkadaslar ne de Britsimons parmak basmis. Burada gozden kacan bir nokta var Mayis ayi diye belirtiliyor ama Mayis ayinda mulakat verilmedi diye biliyorum. En son 21 kusurlere kadar Nisan ayinda mulakat verildi. Mayis ayi icinde benimde dahil oldugum gruba evraklariniz onaylandi, mulakat tarihi bilgilendirilecek diye e-mail geldi. 22/04/2020 ve 23/06/2020 tarihlerinde pespese gelen EO'lar ile birlikte ise mulakat isleri yalan oldu. Acaba bu bir niyet gostergesi olarak bizlere mulakat tarihi verilacegini mi gosteriyor yoksa yapilan bir tarih karisikligimi merak ediyorum.
@Basibozuk ve @crazycells: Şimdi diğer bir başlık altında (DV2020 mülakat deneyimleri) @yigitsagun arkadaşımızın 6 Mayıs’ta Londra’da mülakat randevusu olup covid nedeniyle iptal edildiğini gördüm. Demek ki Mayıs’a da verilip iptal edilen mülakatlar varmış :)
@crazycells TR’de olmasa da yurtdışında olabilir demişti zaten 👏
-
22k 6 mayıs londra randevusu almıştım nisan ayının sonunda bir gün sonra covid patladığı için iptal edilmişti hala bekliyorum
-
@yigitsagun, içinde söyledi: Trump'ın Göçmenlik ve Çalışma Vizelerini Yıl Sonuna Kadar Durdurma Kararı (Haziran 2020)
22k 6 mayıs londra randevusu almıştım nisan ayının sonunda bir gün sonra covid patladığı için iptal edilmişti hala bekliyorum
@Muhtaradana, @yigitsagun 22k olup Mayıs ayına verilen mülakat randevusu iptal edilmiş. Ben de 23k’yım. Demek ki tam sınırdayım diye anlıyorum. Yani bana tam mülakat randevusu verilecekken olay patlamış. @yigitsagun tekrar mülakat randevusu alma olayını Londra’daki elçilikle halledecek. Brit Simon’ın dediğine göre de KCC, davada ismi geçenleri bitirdikten sonra düşük case number’lardan (22k-23k) başlayarak, yani bizimle (Grup-4) devam edecek. Yani KCC hızlı hareket edip davacıları bitirebilirse, ikinci asıl işi olan Grup-4’e geçecek ve böylece şansımız olacak gibi görünüyor. Ne dersiniz?
-
@tolgamg, içinde söyledi: Trump'ın Göçmenlik ve Çalışma Vizelerini Yıl Sonuna Kadar Durdurma Kararı (Haziran 2020)
@yigitsagun, içinde söyledi: Trump'ın Göçmenlik ve Çalışma Vizelerini Yıl Sonuna Kadar Durdurma Kararı (Haziran 2020)
@Muhtaradana, @yigitsagun 22k olup Mayıs ayına verilen mülakat randevusu iptal edilmiş. Ben de 23k’yım. Demek ki tam sınırdayım diye anlıyorum. Yani bana tam mülakat randevusu verilecekken olay patlamış. @yigitsagun tekrar mülakat randevusu alma olayını Londra’daki elçilikle halledecek. Brit Simon’ın dediğine göre de KCC, davada ismi geçenleri bitirdikten sonra düşük case number’lardan (22k-23k) başlayarak, yani bizimle (Grup-4) devam edecek. Yani KCC hızlı hareket edip davacıları bitirebilirse, ikinci asıl işi olan Grup-4’e geçecek ve böylece şansımız olacak gibi görünüyor. Ne dersiniz?
tr'den 5-10 plaintiff anca vardır. 1 iş gününde halledilebilecek bir vize yükü.
-
Bu ileti silindi! -
Bu ileti silindi! -
Avukat Curtis Morrison tweet atmış,
DV 3.0 - If our paralegals send you a declaration to sign, please review, sign, and return immediately or it will not be helpful. #dv2020Ne tür bir beyanname den bahsetmiş bilgisi olan varmı?
-
@tduran retainer agreement icin bence. Baska email almadim ben
-
@Ilkin sen yeni dava için mi katıldın eski davaya mı katılmıştın.
-
Bu ileti silindi! -
@tduran yeni dava dv 3.0
-
Bu ileti silindi! -
@Ilkin bende katılmak istiyorum yardımcı olur musun
-
-
@yigitroun gönderdiğin link çalışmıyor maalesef yeni dava için katılım süresi mi geçti
-
@technosphere başvuru süresi geçti
-
Az önce böyle bir mail aldık. Ama AIS'e girdiğimizde bu lokasyonda mevcut randevu yok diyor. Anlamadık. Biz AIS'i telefonla görüşmüş randevu talebinde bulunmuştuk ama yanlış mı anlaşıldık acaba? Green Card randevusu olduğunu belirtmiştik aslında ama ?
ABD Dışişleri Bakanlığı Ankara Konsolosluğu'ndan bir yetkili, Vize Başvuru durumunuzu değiştirerek, 1 April, 2020, 08:30 Kavaklidere local time tarihinde Konsolosluk Randevunuzu kaçırdığınızı belirtti.
İlave bir Vize başvuru ücreti olmaksızın ileriki bir tarihte yeni bir randevu zamanı alma hakkınız var. Lütfen https://ais.usvisa-info.com/tr-tr/iv/account adresinde hesabınıza oturum açın ve yeni bir konsolosluk randevusu zamanı almak için talimatları izleyin.
Eğer bu e-posta size hatayla gönderilmişse ve 1 April, 2020, 08:30 Kavaklidere local time tarihindeki konsolosluk görüşmesine katıldıysanız, lütfen [email protected] adresinde destek merkezimizi bilgilendirin.
Saygılarımızla,
CSRA Vize Randevusu ve Bilgi Hizmeti Ekibi
-
-
yargıç açık biçimde kcc'nin ve dos'in iyi niyetli davranmadığı anlaşılırsa gerekli relief'i sağlayacağını ifade etti. bu relief'in deadline uzatma olduğu düşünülüyor.
-
Şimdilik iç rahatlatıcı aman aman bir gelişme yok. Fakat Judge bu işte gözünün üstünde olduğunu tekrar belirtti. Ki bu çok çok iyi bir şey.Şu süreç kazasız belasız tamamlanırsa allah bize mehta'yı gönderdi dicem :)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
46
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum