[Arşiv] DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari
-
Selamlar arkadaşlar, dün itibari ile biz de DS260 formumuzu gönderdik. Zaten CN yüksek olduğundan dolayı şansımız azdı bir de bu karar ile iyice zora girdi.
Bu süreç başlangıcından bitimine kadar beklemek üzerine olduğundan yine beklemekten başka bir çaremiz yok.
Her ne kadar zor olsa da; en son umutlar ölürmüş.
-
@islek forumdaşım, umutlar değil midir ardınca koşturan.. Yine koşacağız. vaktiyle en bilinen örnek üniversite sınavı koşusu aklıma gelen.. case no ya takılmayın bence.. yine koşacağız..
-
Belki biraz aydınlıktan karanlığa geçiş sendromu yaşayacağız. fakat bir müddet sonra alışacak gözlerimiz yine karanlığa.. aydınlık mı ? o geldiğinde hemen alışırız ne de olsa...
-
@Semih128 hayır.
-
@redsat2000 teşekkürler. Yani ben B1/B2 ile giriş yaptıktan sonra başvurursam ve 6 ay süre yetmezde geri gelirsem B1/B2 vizem iptal olacağından tekrar giriş yapamam diyorsunuz.
Sanırım asıl soru şu olacak ;
SORU 1 ) DV lottery sonuçları açıklandıktan sonra B1/B2 ile giriş yapıp başvuru yapılabiliyor mu. ?
Eğer yapılabiliyorsa işlem sonuçlanana kadar orada beklenmesi en doğrusu gibi.SORU 2 ) 6 aylık vize süresi AOS başvuru yaptıktan sonra önemini yitirir mi?
-
Arkadaşlar şansımız nasıl sizce? Ben umudumu kaybetmedim.
-
@kubierto Siz de umudu kaybedecekseniz biz ölelim öyleyse :) 21-22k'ya kadar gidecek bence
-
Moralinizi düşürmeyin, hayallerinizden vaz geçmeyin. Süreçleri forumdan takip etmeye devam edin. İlgili başlıklar altında Trump ve yaptırımlarına rahatlıkla ulaşabilirsiniz. Sevgiler
-
@Orhan-Cabarov hayat amerikadan ibaret değil herşeyden önemlisi kendi sağlığınız her şeyi sürecine bırakın case numberiniz da çok iyi ocaktan sonra eğer uzatmazlar ise EO'yu şubat,mart gibi mülakata çağrılirsiniz
-
@Orhan-Cabarov, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari
@crazycells Teşekkür ederim. KCC ye belgeyi ne kadar çabuk gönderirsek o kadar avantajlı mı oluyoruz ? Eğer öyle bir şey varsa ben hiç risk almayayım, belgeleri şimdiden hazırlayıp KCC den gelecek maili bekleyeyim.
rahat olun, bu kadar stres yapmaniza gerek yok. Sizin icin KCC emaili geldikten sonra bu belgeyi almak daha iyi olur diye dusunuyorum :) yoksa gereksiz strese gireceksiniz zamanlama konusunda...
-
@Arne-Saknussemm, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari
Bazıları ise rastgele bir adres yazın demiş.
cok kotu bir tavsiye, kesinlikle rastgele bir adres yazmayin.
-
@crazycells, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari
Not available olarak dolduracağım sanırım. Sizce nasıl doldurmalıyım ve bu formun çıktısına gerek var mı mülakat için?
-
@ucakci, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari
@redsat2000 teşekkürler. Yani ben B1/B2 ile giriş yaptıktan sonra başvurursam ve 6 ay süre yetmezde geri gelirsem B1/B2 vizem iptal olacağından tekrar giriş yapamam diyorsunuz.
Sanırım asıl soru şu olacak ;
SORU 1 ) DV lottery sonuçları açıklandıktan sonra B1/B2 ile giriş yapıp başvuru yapılabiliyor mu. ?
Eğer yapılabiliyorsa işlem sonuçlanana kadar orada beklenmesi en doğrusu gibi.SORU 2 ) 6 aylık vize süresi AOS başvuru yaptıktan sonra önemini yitirir mi?
Turist vizesinin boyle bir kullanim amaci yok, su konuyu inceleyebilirsiniz:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/95/b1-b2-ziyaretçi-vizeleri-i̇ş-turi̇zm-tibbi̇-tedavi̇
-
@Arne-Saknussemm, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari
Not available olarak dolduracağım sanırım. Sizce nasıl doldurmalıyım ve bu formun çıktısına gerek var mı mülakat için?
Gerek yok, barkodlu sayfa yeterli. DS-260 formu icin imzamdaki linke gidin, oradaki pakette her sorunun aciklamasini bulabilirsiniz.
-
@serapben alinti ve cevaplara tiklayinca dogru iletilere yonlendiriyor gibi gorunuyor. Sayin @FreeWoRLD , bu basliktaki db ileti sayisini kontrol eder misiniz?
Sayin @crazycells DB tarafinda hersey ok gorunuyor.
-
@ferhat26 tesekkür ederim
-
@crazycells merhaba, e-devletten aldığım askerlik durum belgemde doğum tarihi yıl olarak doğru ancak doğum günüm ve ayım yanlis. (Nasil oluyorsa 0101 yazmışlar) Elimde terhis olduğumda bana verilen resmi terhis belgem var. Konsolosluga onu iletebilir miyim? Yada Kccye?
-
merhaba @crazycells kolaylıklar, emeğinize sağlık, 2021 talihlisi olarak herkese kolaylıklar diliyorum, iş geçmişini yazarken e devlet üzerinden sigorta geçmişimize göre bir beyanda mı bulunmak doğru olanı? Benim örneğimde hem kendi şirketimde ortak iken ayrıca proje bazlı olarak başka şirketlerin kadrolarından çalışan olarak bulunmamı gerektiren durumlar oldu. Bu durumda ne yapmamı önerirsiniz. Teşekkürler.
-
Arkadaşlar Trump Kasımdaki seçimleri kaybedecek gibi gözüküyor. Bütün anketler şu an böyle gösteriyor. Hatta fox bile. Trump'ın derdinin koronayla değil göçmenlerle olduğunu biliyoruz. Hatta eyaletlerde alınan korona kısıtlamaların kaldırılması yönünde baskı yapıyordu. Biden'ın kasımdan sonra green carda kısıtlama yönünde karar alacağını zannetmiyorum. Şu halde küçük numaralı arkadaşlar rahatta kalabilir. Benimki büyük. Ben rahatta kalamam. :D
-
Merhaba, @crazycells teşekkürler verdiğiniz emek için, kolaylıklar herkese, 2021 talihlisi olarak DS260 formunda çalışma geçmişi bölümünde e devlet üzerinde görülebilen sigorta geçmişini mi yazmak doğru olanı, benim örneğimde ortak olduğum şirketimde aktif olarak çalışıyorken başka firmalarla yaptıımız ortak projeler sebebiyle o firmalarda sigortalı olarak bulunmam gereken zamanlar oldu. Güncel durumda da kendime ait şirketim varken aile şirketinde sigortalı olarak çalışıyorum. Bu durumda ne yapmam gerekiyor iş gemişini doldururken. Teşekkürler
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
18
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum