Ds 260 senedini sefirliye nece aparmalıyam.Notebookda yoxsa telefonda
-
@arifokdc Amerika dan ayrılıṣ tarihiniz tam olarak ne zaman? gün ve ay ? sormamdaki amaç Abd ye ilk giriṣinizde bir mühür basıyorlar pasaportunuza,onun da süresi tam bir yıl geçerli.
-
@radius avukatsiz haletmeye calisiyoruz. su an ek delil talebini cozup çözemediğimizi bilemiyoruz sadece esime geldi talep onda da belgenin ulasacagi adres skntisi olduguna dair ve degistirmesi gerektigini anlatan bir aciklama vardi. Sonuclarimiz belli oldugunda buradan detayli aciklama da yaparim. Siz de bizim gibi biyometrik randevusu alana kadar durabilirseniz walkin denemenizi tavsiye ederim bazen yardimci olacak calisanlar denk gelebiliyor
-
@cantekin 2.girişlerde yani ABD'ye yerleşmek için yaptığımız girişlerde çok daha toleranslı oluyorlar. Çünkü kıta değiştirip yeni bir hayata başlamak kolay değil. Bunu tahmin edebilirler ve bu konuda anlayışlı olacaklardır, alışık oldukları bir durum bu.
Bir kere siz Türkiye'de 25 gün de kalsanız 5 ay da kalsanız, neden Türkiye'ye gittiğinizi %90 zaten soracaklar. İşte bu süre ayları bulduğunda -yani tatile gittim diye bir sebeple geçiştiremeyeceğimiz durumlarda- neden o kadar uzun süre kaldığınızı sorarlar, bunun için bir sebep sunmalıyız, hepsi bu. Bizim gibi 2.girişinde kesin yerleşmek için gidecek olanların çok geçerli sebepleri oluyor zaten, bu da Türkiye'ye dönüp buradaki iş yerlerimizden ayrılmak, ev araba gibi işler varsa onları halletmek, çocuklar varsa okul dönemlerinin bitmesini beklemek, yarım kalan bir sağlık tedavisi varsa bunları bitirmek, yarım kalan bir akademik dönem varsa (atıyorum masterı bitirmek veya üni.son sınıfı bitirip mezun olmak gibi) gibi bir çok sebebi anlaşılır şekilde anlatıp, bu işlerimizi hallettik ve şimdi artık yerleşmeye geldik derseniz ikna olur, en fazla greencardın amacını hatırlatıp geçirirler, hepsi bu. Yanınızda application'larınıza dair birkaç sayfa bulundurabilirsiniz, içiniz rahat eder.
İyi yolculuklar. -
Herkese merhaba 2012-2015 arası eşimin işi dolasıyla Mısırda yaşadık. Şimdi vize için Mısırdan adli sicil belgesi istiyorlar. Daha önce Mısır dan bu belgeyi temin eden var mı? Türkiyeden nasıl alabiliriz?
-
@EasternStar RFE gondermeye bu hafta baslamislar. Asagidaki tablo nelerin onemli oldugunu gosteriyor.
Screenshot_20260530_111255_Instagram.jpg
-
@EfeNevada yeni fmcsa kuraliymis ogrendik ne yazik ki 10 years physical green card gerekiyor extension letteri artik kabul etmiyorlar
-
NA yazdım , sıfırları kaldırıp yazdım ama Your search did not return any data. sonucunu alıyorum.
-
-
@Dilara-Korkmaz ben Aralık 2025’te pasaportumun bitiş süresine 3 ay kala gittim ve girişte bu konuyla ilgili herhangi bir sorun yaşamadım.
-
J1 vizesi, kabul mektubumun süresinin dolacak olmasına rağmen bu cevabı aldım
-
-
Merhaba , benim çocugum eb3 vizem onaylandıktan sonra doğdu ve biz gerekli belgelerle vize muafiyetinden yararlanarak giriş yaptık ABD ye , I181 formu doldurdular , pasaportuna. I 551 damgası bastılar ve başka bir şey yapmama gerek olmadığını greencardın adresime yollanacağını söylediler ancak elimde bir Alien number yok ve greencardı takip edemiyorum . Daha önce bunu yaşayan birileri varsa bilgilendirirse çok sevinirim
-
@apexcruel evet ayri hesap acip tamamladik. Ekleme kismi yoktu 😞
-
@capon
30 gunu gecmisti. 14 yasina bastiktan 3-4 ay sonra basvurmustuk.Eger 30 gunu gecmis ise 'None of above" secenegini secip fee odeyerek basvuru yapilmasi gerekiyormus.
-
2017 yilinda almistim greencardi bir sure de kaldim ABD de ama pandemi sonrasi orada yasamama karari aldim.
Oncelikle turist vizesi icin normal basvuru adimlarini tamamlayip vize gorusmesine gittim. Orada i-407 formu ile kartimi kendilerine gondermemi istediler. Bu islemi de Istanbul'da VFS ye belgeleri vererek tamamladim ve pasaportm 10 yillik turist vizesi ile bana iletildi.Ancak bugun konsolosluktan arandim ve grrencard ve i-407 belgemi kendimin yollamam gerektigini artik konsolosluk olarak onlarin bu gonderi islemini yapmadiklarini soylediler. Gorevlimiz eski bilgilerle size islem yapmis kusura bakmayin dediler 🙂
Konsolusluga gidip belgelerimi geri alacagim ve ben yollayacagim. Sonrasinda da size yine mail ile bilgilendirme yapilir dendi.10 yillik vizem de pasportumda islenmis durumda, belgerimi(i-407 ve greencard) teslim alip Kasim 15,2025 de yeni iade adresi belirlenmis oraya yollayacagim. Subat gibi de gitme planim var.
Muhtemelen daha once boyle bir durum yasayan olmadi ama kart iadesini ilgili adrese yollayip bir geri donus alan oldu mu daha once? -
Dun yapilan haberlere ve Trump yonetiminden edinilen bilgilere gore, gocmenlik ve calisma izinlerinde sponsor olanlarin yukumluluklerinin daha detayli incelenecegi ve sponsor olunan kisiler eger public assistance kullanirlarsa, bunun sorumlusunun sponsorlar olacagi ve kendilerine gerekli hukuki ve maddi olarak cezalar uygulanacagi vurgulandi.
Aslinda, bu durum zaten USCIS kanunlarinda var ama fiilen cok uygulanmiyordu. Trump yonetimi bunu incelemeye alacagini ve uygulayacagini vurguladi.
'Take responsibility or face fines & prosecution’: US issues stern warning to migrant sponsors 'Take responsibility or face fines & prosecution’: US issues stern warning to migrant sponsors
The US Citizenship and Immigration Services has warned migrant sponsors to take financial responsibility or face fines, lawsuits, and criminal charges. Sponsors, including individuals and employers, must ensure migrants do not rely on public benefits. USCIS warns that fraudulent sponsorship...
-
@crazycells Combo Kart nedir? Nasıl alınır? Teşekkürler.
-
@Muhammet-Talha-KÜÇÜK internette çokça detaylı örneklerini bulabilrisiniz.
kısaca;bütün kişisel bilgilerinizi
yapacağınız işin detaylarını
saatlik ücret bilgilerini
çalışma süresini
bunun dışında yan haklarını (sağlık sigortası, barınma vb)içermesi yeterlidir.
-
Merhaba,
Temmuz 2024 tarihinde Amerika'ya giris yaptik ve Green Cart'larimizi aldik. Kizim Turkiye"de universite okudugu icin Agustos 2024 tarihinde Re-Entry basvurumuzu yaptik. basvurumuz isleme alindi ve Eylul 20024 tarihinde parmak izi ve biyometrik girislerimiz yapildi. (Re -entry permiti Ankara Elciliginden almak istedigimizi bildirdik). Kizim 17 eylulde 2024 tarihinde Turkiye' ye okula devam etmek icin donus yapti. Ogrendigim kadariyla permitin elemize gecmesi 6 ay ile 1,5 yil arasinda degisiyormus. Ogrenmek istedigim; permit elimize ulasana kadar kizim her 6 ay'da bir giris cikis yapmali mi yoksa permit geldikten sonra gelse olurmu? Yani biyometrigi verdikten sonra evrak elimize gecene kadar her 6 ayda bir giris cikis yapmalimiyiz, yapmasakta olurmu?
Klavyem ingilizce klavye oldugu icin Turkce harfleri yazamadim, ozur dilerim. Umarim anlasilmis olmustur yazdiklarim. Simdiden cevabiniz icin tesekkur ederim.
Green Card sahiplerinin ABD dışında Kalış Süreleri
-
@Onurmeci, içinde söyledi: Green Card sahiplerinin ABD dışında Kalış Süreleri
Merhabalar
2019 yılında geçici vizeyle giriştim yaptım ve Green cardtimi aldım Şubat 2019 da. SSN olduğu İçinde banka hesabımı açtım. 4 ay sonra Miami bi haftalığına giris yaptım 2019 Mayıs ayında. Sonra 2 aralikta temelli nyc giriş yaptım karim ve kopegim ile. Kopek ve ev problem olunca bide corona olayı çıkınca 2 şubatta Türkiye’ye dönüşte yaptık. 2 agustosta giriş yapmam lazım ama covid durumu yüzünden tedirginiz ve giriş yapmak istemiyoruz bi kaç ay daha. Non-filler olarak vergi başvurumu yaptım. Banka hesabım mevcut ve de üstüme kayıtlı telefonum vardı(iptal oldu). Universityide orada okudum. 2 agustosu geçirip ekim kasım gibi girsek bi sıkıntı olur mu ?
Şimdiden ilginiz için teşekkür ederim
Gocmenliginizin ilk senesi icerisinde temelli yerlestiginizi ve Covid-19'dan dolayi zor durumda kalip geri donmek zorunda kaldiginizi aciklayacaginiz icin, 1 yildan fazla ABD disinda kalmadiginiz surece giriste sorgulasalar bile giris yapabilmeniz lazim. Ancak Green Card ile ABD disinda gecirdiginiz sure uzadikca riskiniz artiyor tabiki.
-
@flyingisfreedom, içinde söyledi: Green Card sahiplerinin ABD dışında Kalış Süreleri
@flyingisfreedom, içinde söyledi: Green Card sahiplerinin ABD dışında Kalış Süreleri
@knnrn, içinde söyledi: Green Card sahiplerinin ABD dışında Kalış Süreleri
@flyingisfreedom 12 ay dolduktan sonra kart elinizde olmadan giriş yapamazsınız. Bir şekilde kartın size gönderilmesini sağlayın. Aksi halde konsolosluk ile görüşüp seyahat belgesi almanız gerekiyor.
açıkçası şöyle bir sıkıntı var, kart abd'de adrese ulaşmadı. Bu nedenle gittiğimde tekrar kartı çıkarmam gerekiyordu, zaten onun için çok geç kalmadan nisanda gitmek istiyodum. Bu durumda eğer 20 sini geçer isem dediğiniz gibi konsoloslukla görüşmek doğru olacak gibi.
tekrar merhaba, elimdeki vizede damga 20 haziran 2019 tarihli yani geçerliliği 20 haziranda dolacak. Bugün thy ile görüştüm 19 unda chicago ucusu var, ordan da aktarma yapabilirim. Fakat uçak ABD'ye akşam 11.30 gibi iner gözüküyor. Bu nedenle ülkeye girişim 20 si olacaktır. Bu vize 20 haziranda hala geçerli mi oluyor? Bunu merak ediyorum. Uçuşlar açılmazsa zaten her türlü büyükelçiliğe başvuracağım.
20'yi gecmedigi surece sorun yasamamaniz lazim, ama bakalim THY'deki gorevliler bunu biliyor mu
Havalimanina cok erkenden gitmeye calisin ve ABD oncesi aktarmalardan kacinin... THY gorevlileri sizi ucaga almamaya calisabilir.Bir de kart ile ilgili sorular gelecektir, bu konuda da ciktilari alip goturun, neden kart elinizde degil anlasinlar...
-
Merhaba arkadaşlar. Annem hem türk hem azeri vatandaşı ve annem türkiye de yaşıyor. Ds260 formunu doldururken annemin yaşadığı yeri soruyor, türkiyeyi mi seçmeliyim?
-
@Orhan-Cabarov, içinde söyledi: Green Card sahiplerinin ABD dışında Kalış Süreleri
Merhaba arkadaşlar. Annem hem türk hem azeri vatandaşı ve annem türkiye de yaşıyor. Ds260 formunu doldururken annemin yaşadığı yeri soruyor, türkiyeyi mi seçmeliyim?
Sorunuzu aşağıdaki başlıktan sorabilirsiniz.
-
@Ryback, içinde söyledi: Green Card sahiplerinin ABD dışında Kalış Süreleri
@Orhan-Cabarov, içinde söyledi: Green Card sahiplerinin ABD dışında Kalış Süreleri
Merhaba arkadaşlar. Annem hem türk hem azeri vatandaşı ve annem türkiye de yaşıyor. Ds260 formunu doldururken annemin yaşadığı yeri soruyor, türkiyeyi mi seçmeliyim?
Sorunuzu aşağıdaki başlıktan sorabilirsiniz.
Çok özür dilerim oraya yazacaktım yanlışlıkla buraya yazmışım.
-
acemiyim pek bilgim yok eğer çıkarsa kalmak zorundasın yoksa iptal ederler dedi biri bu doğru mu bir başkası re-entry permit den bahsetti ben ki eğer kazanırsam mülakatı 5 yıl sonra gelsem olur mu ? çünkü stem alanında lisans okuyup amerikaya sağlam gelcem niyet o yönde
-
@Abdullah-Yaz, içinde söyledi: Green Card sahiplerinin ABD dışında Kalış Süreleri
acemiyim pek bilgim yok eğer çıkarsa kalmak zorundasın yoksa iptal ederler dedi biri bu doğru mu bir başkası re-entry permit den bahsetti ben ki eğer kazanırsam mülakatı 5 yıl sonra gelsem olur mu ? çünkü stem alanında lisans okuyup amerikaya sağlam gelcem niyet o yönde
Evet, eger ABD'de yasama ve calisma amaci guduyorsaniz basvuru yapmalisiniz.
Dediginiz gibi bir durumda, ABD'ye giris yapip 2 yillik izinler alip cikmak mumkun... Bu basligin ilk iletisini, bir de su basligin ilk iletisini okumalisiniz:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/134/re-entry-permit-i-131-form-ve-i-327-belgesi
-
Merhabalar,
2 sene once green card’a hak kazanmistim ve giris cikisimi yaptim. Sonrasinda green card bana ulasmadi. En son tekrar Subat sonu ABD ye gittim ve tekrar basvurumu yaptim. Bu sefer kesin gonderilir gozu ile bakiyorken adresle ilgili bir mail aldim.
ABD de bir mail box adres vermistim normalde. Onlarin sisteminde de TR adresim yaziyor. Esim icin green card a basvurduk ( bana cikarken ona Suriye vatandasi oldugu icin vermemislerdi, simdi TR vatandasi oldu ve F2A vizesine basvurduk yine Subat ayi gibi).
Ben simdi green card hakkimi kaybediyor muyum? Ailem olmadan cidden gitmem imkansiz ne yazik ki.. Kucuk bir bebegimiz de var.Mailin orijinalini de asagiya ekliyorum.
Beni ne yapmam konusunda umarim yonlendirebilirsiniz.Umarim yardimci olabilirsiniz. Maili alali 1 ay oldu ama firsat bulup yazamadim buraya.
April 22, 2020
DENIZ
RE:I-90, Application to Replace Permanent Resident Card
REQUEST FOR EVIDENCE
U.S. Department of Homeland Security
U.S. Citizenship and Immigration Services 2200 Potomac Center Dr Stop 2425 Arlington, VA 20598-2425
IOE9480099790
A066-183-686
Thank you for submitting your Form I-90, Application to Replace Permanent Resident Card, to U.S. Citizenship and Immigration Services (USCIS) to replace your Permanent Resident Card, Form I-551, under section 264.5 of Title 8, Code of Federal Regulations (8 CFR).
After a thorough review of your application and supporting documentation, we have determined that additional evidence is needed. Please provide the following documentation or information as indicated below.
On your Form I-90, your physical address is listed as: KAGITHANE, STANBUL 34406, Turkey. Please provide evidence that you reside in the United States. Evidence may consist of a deed, current lease agreement, or recent utility bills.
You must submit all of the requested evidence within eighty seven (87) calendar days from the date of this notice. If you do not respond within the required period, we may deny your application. All additional evidence must be submitted at one time. If you submit only part of the evidence requested, we will consider that a request for a decision based upon the record.
All copies must be clear and legible. Any document in a language other than English must be accompanied by a complete word-for-word English translation. The translator must certify that the translation is complete and accurate, and that he or she is competent to translate from the foreign language into English. You must submit both the foreign-language document and the English translation.
Please login to your account at myaccount.uscis.gov and follow the instructions for submitting the requested evidence electronically. If submitting your response by mail, place this entire letter on top of your response and mail the evidence requested back to the Potomac Service Center, 2200 Potomac Center Dr Stop 2425, Arlington, VA 20598-2425. Please note that mailing your response rather than submitting the requested evidence electronically may delay the processing of your case. -
merhaba
bu konuyu attım ama cevap gelmedi
pasaport süresi green kart sahibi kişinin amerika için yine 6 ay geçerlilik süresi şartı varmı?yoksa GC olduğu için sorun olmazmı? -
@hakisalapaki, içinde söyledi: Green Card sahiplerinin ABD dışında Kalış Süreleri
merhaba
bu konuyu attım ama cevap gelmedi
pasaport süresi green kart sahibi kişinin amerika için yine 6 ay geçerlilik süresi şartı varmı?yoksa GC olduğu için sorun olmazmı?Normalde kendi ulkenize donerken o ulke pasaportunun tarihini cok onemsemiyorlar, sadece vize ile girislerde bu tarihler onemli oluyor ama dediginiz durumda ne oluyor ben de tam emin degilim...
Surada pasaportun gecerli olmasi yetiyor diyor, sizin de ABD'de bir kalis zamaniniz olmadigi icin pasaportun son tarihi cok onemli olmayacaktir diye dusunuyorum...
If seeking to enter the United States after temporary travel abroad, you will need to present a valid, unexpired “Green Card” (Form I-551, Permanent Resident Card). When arriving at a port of entry, a U.S. Customs and Border Protection Officer will review your permanent resident card and any other identity documents you present, such as a passport, foreign national I.D. card or U.S. Driver’s License, and determine if you can enter the United States. For information pertaining to entry into the United States, see U.S. Customs and Border Protection’s webpage.
-
@efooja tabii sizin bileceginiz is ama bu basvurulari yapip streslerini cekmek, ABD'ye gidip tum isleri yoluna koymaktan daha kulfetli bir durum bence...
Cevap vermek icin 30 gun icinde ABD'de yasadiginizi gosterip bir adres saglamalisiniz, yoksa I-90 basvurunuz red edilecek ve bir daha basvuru yapmaniz gerekecek.
Ayrica pasaporttaki vizeyi 1 yildan fazla gecirirseniz ABD'ye giris icin bir belge kalmayacak elinizde, o durumda konsolosluga yeni bir basvuru yapmaniz lazim. Sanirim sizin durumunuza en uygun basvuru "Boarding Foil" basvurusu olacaktir, ama konsolosluga sorup bilgi alirsaniz daha iyi olur.
-
@crazycells yardımınız için teşekkürler. Peki ben THY yetkililerine bu vizenin 1 yıl geçerli olduğunu nasıl kanıtlayabilirim. Uscis'te bununla ilgili bir yazı var mıdır? Açıkçası bulamadım da. Kart ABD'de basıldıktan sonra kargoda kayboldu, yani adrese hiç ulaşmadı. Ama tabi us mailda teslim edildi gözüküyor.
-
@flyingisfreedom, içinde söyledi: Green Card sahiplerinin ABD dışında Kalış Süreleri
@crazycells yardımınız için teşekkürler. Peki ben THY yetkililerine bu vizenin 1 yıl geçerli olduğunu nasıl kanıtlayabilirim. Uscis'te bununla ilgili bir yazı var mıdır? Açıkçası bulamadım da. Kart ABD'de basıldıktan sonra kargoda kayboldu, yani adrese hiç ulaşmadı. Ama tabi us mailda teslim edildi gözüküyor.
Ben şu sayfanın çıktısını alıp uçuş için götürmüştüm:
-
@knnrn çok teşekkürler
-
@flyingisfreedom THY yetkilileri bunu sorgulamaz. Sorgulayan ekip Gözen Security firması. O damganın 1 sene geçerli olduğunu biliyorlar merak etmeyin.
-
Merhaba, yeşil kart sahibiyim, kartımın süresi 2021 Temmuz ayında doluyor. 7 yıldır Amerika’ya gitmedim. Tekrar yerleşip oyunculuk kariyerime devam etmek istiyorum. Daha önce tecrübesi olan, giriş yapmamda beni yönlendirecek arkadaşlara ihtiyacım var. Ali Cihan’ın dikkatine!
-
@smordag, içinde söyledi: Green Card sahiplerinin ABD dışında Kalış Süreleri
Merhaba, yeşil kart sahibiyim, kartımın süresi 2021 Temmuz ayında doluyor. 7 yıldır Amerika’ya gitmedim. Tekrar yerleşip oyunculuk kariyerime devam etmek istiyorum. Daha önce tecrübesi olan, giriş yapmamda beni yönlendirecek arkadaşlara ihtiyacım var. Ali Cihan’ın dikkatine!
cok uzun sure olmus. Acaba kendi elinizde olmayan nedenlerle bu kadar uzun sure ABD disinda kaldiginizi gosterebiliyor musunuz? (egitim veya baska bir nedenle?)
Normalde SB-1 basvurusu yapmaniz gerekiyor, fakat bu cok tavsiye edebilecegimiz bir yontem degil (kabul edilme orani cok dusuk), o nedenle en iyi ihtimal iyi niyetli bir CBP gorevlisine denk gelmeyi umarak ABD'ye giris yapmaya calismak olmali sanirim. Her ne kadar kurallara gore permanent resident sayilmasaniz da, gecerli bir Green Card sizi degerlendirmeleri icin yetmeli.
Farkindasinizdir, Coronavirus nedeniyle pek cok gocmenlik mahkeme durusmalari ertelendi, yani su an bir yigilma var... Eger hemen ucuslardan sonra girip CBP gorevlisini ikna edebilirseniz (ve tatmin edici cevaplar verirseniz), sizi mahkemeye sevk etmek yerine ABD'ye girmenize izin vermeyi tercih edecektir diye dusunuyorum.
-
-
Merhaba turkcem cok iyi degil ama dorum var annem 93 den bu yana greenkart sahibi . Ben ablam abd vatandasiyiz . Son 7 senedir tr de yaşiyoruz annemi son 7 senedir her sene 1 yili dolmadan gonderiyorduk girişte hic problem olmadi bugune kadar 1 ay kalip geliyordu geri . Bu sene eylulde abd’ye taşinicaz tekrar fakat bu gecen sene mayis 23 2019 da giriş yapti bu sene mart sonu gondericektik fakst ucuslar iptal oldu pandemiden bilet alamadik haftaya 29 haziranda ucus var miami’ye gondericez ama simdi 1 yil 1 ay oldu son girişten girme sansi varmidir pandemi uzunden oldunu ve kendi sebeplerin dişinda olusan birşey oldundan alirlarmi abd’ye giriş yapmasina ? Suan orda ev veya ustumuze fstura vs yok alinmazsa iceri en kotu ne oluyor geri tr ‘ye mi gonderiyorlar ? Af olurmu greenkart konusunda eminim cok ulkede bu sekilde olan vardir korkuyoruz bir yandan sansimizi denicez
-
@maggieexe, içinde söyledi: Green Card sahiplerinin ABD dışında Kalış Süreleri
Merhaba turkcem cok iyi degil ama dorum var annem 93 den bu yana greenkart sahibi . Ben ablam abd vatandasiyiz . Son 7 senedir tr de yaşiyoruz annemi son 7 senedir her sene 1 yili dolmadan gonderiyorduk girişte hic problem olmadi bugune kadar 1 ay kalip geliyordu geri . Bu sene eylulde abd’ye taşinicaz tekrar fakat bu gecen sene mayis 23 2019 da giriş yapti bu sene mart sonu gondericektik fakst ucuslar iptal oldu pandemiden bilet alamadik haftaya 29 haziranda ucus var miami’ye gondericez ama simdi 1 yil 1 ay oldu son girişten girme sansi varmidir pandemi uzunden oldunu ve kendi sebeplerin dişinda olusan birşey oldundan alirlarmi abd’ye giriş yapmasina ? Suan orda ev veya ustumuze fstura vs yok alinmazsa iceri en kotu ne oluyor geri tr ‘ye mi gonderiyorlar ? Af olurmu greenkart konusunda eminim cok ulkede bu sekilde olan vardir korkuyoruz bir yandan sansimizi denicez
Siz yaninda olmayacak misiniz?
Bu sefer ABD'ye gercekten yerlesecegini kanitlayabilirse sorun cikarmayacaklardir diye dusunuyorum.
Pandemiden dolayi daha toleransli olacaklardir fakat 7 yil gecmis olmasina ragmen hala ABD'ye yerlesmemis. Dolayisiyla gorevlinin ne yapacagini kestirmek zor...
ABD'ye almama gibi bir durum olmaz cunku gecerli bir Green Card'i var, en fazla karti alip bir mahkeme tarihi verilecektir, ama yukariya da yazmistim bu aralar mumkun oldugu kadar mahkemelere yonlendirmeyeceklerdir cunku cok fazla yigilma vardir mahkemelerde, o nedenle size tavsiyem elinizden geleni kesinlikle yapin. Bu kismi net anlamaniz onemli, o nedenle ingilizce de yaziyorum this time do what you can to persuade the CBP officer that she is coming to US to settle down and she is not returning to Turkey anytime soon.
Benzer Başlıklar
122
Çevrimiçi
60.7k
Kullanıcı
5.1k
Konu
533.4k
İleti
Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum