[Arşiv] DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari
-
@Akay2021, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari
@crazycells İkisinde de aynı şeyi söylüyor değil mi? Diploma varsa hayır demek gerekir diye anladım. Doğru mu ne dersiniz?
Evet, ikisinde de lisans olmamasina ragmen bu isi mi yapacaksiniz diye soruyor...
Onemli olan diplomanizin olup olmamasi degil, lisansinizin olup olmamasi. Bu soruda gelecege dair planlariniz sorulmuyor, su anki halinizle ABD'ye girdikten sonra ne yapacaginizi soruyorlar...
-
@crazycells formu doldururken sizin çevirmiş olduğunuz formdan yararlandım ama su andaki form ile sizin tercume ettiğiniz form arasında farklılıklar fark ettim soruların bazıları değişmiş bazıları çıkarılmış gibi geldi bana
-
@asilelif, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari
@crazycells formu doldururken sizin çevirmiş olduğunuz formdan yararlandım ama su andaki form ile sizin tercume ettiğiniz form arasında farklılıklar fark ettim soruların bazıları değişmiş bazıları çıkarılmış gibi geldi bana
mumkundur, boyle degisiklikler ara ara oluyor... bana farkli gordugunuz sorularin ekran goruntulerini [email protected] adresinden yollar misiniz? Bir ara paketi guncellerim...
Eger anlamadiginiz soru olursa bu baslik altindan sorabilirsiniz.
-
@crazycells Kusura bakmayın netleştirmek için soruyorum. Soru cümleler net değil çünkü. Yani burada lisans almadan (yani denklik diyebiliriz) çalışacak mısınız diye soruyor dmi? Bir nevi kaçak olarak çalışacak mısınız? No demem gerekir o halde doğru mu?
-
@crazycells Kusura bakmayın netleştirmek için soruyorum. Soru cümleler net değil çünkü. Yani burada lisans almadan (yani denklik diyebiliriz) çalışacak mısınız diye soruyor dmi? Bir nevi kaçak olarak çalışacak mısınız? No demem gerekir o halde doğru mu?
evet, o sekilde calisip calismayacaginiz soruluyor.
nodemeniz gerekiyor... -
@crazycells Çok teşekkürler.
-
Arkadaşlar merhaba..DS-260 formunu doldurmaya başladım.Bazı konularda treddüt te kalmamak için takıldığım hususlarda yardımınıza ihtiyacım var.
1-Askerlik durumu kısmında,Ben Havacı olarak kısa dönem (8 ay-Er) yaptım. Bu bölüme ''Infantry''(piyade) yazmak sorun teşkil edermi?
2-Asıl talihli benim.Eşim özel sektörde çalışıyorken daha sonra ayrılmak(çocukların okulu için) zorunda kaldı şimdi çalışmıyor.son çalıştığı yerleri yazmasak olurmu? yada yazmamız durumunda olumlu etkisi varmı?
3-Ben Ağustos ayında bir Kamu kurumundan emekli olacağım.Form doldururken emekli olarak mı doldurmalıyım? Ya da eğer görüşmeye çağrılırsak bunu Elçilikte emekli olduğumu belirtmem bir engel teşkil edermi? (Formda yanlış bilgi vermek açısından.)Şimdiden vereceğiniz cevaplar için çok teşekkür ederim....
-
merhaba bu sorumu gereksiz başlık açarak sormuştum.
dv 260 formunu dolduruyorum eğitim bölümündeyim.
ön lisans mezunuyum. aöf den lisansa tamamalıyorum ve bu sene mezun oluyorum. eğitim bölümüne bu nasıl doldurmalıyım.Not:Forumu yeni kullanmayı öğreniyorum gereksiz başlık açtığım için üzgünüm.
-
@crazycells Teşekkür ederim hocam.
-
@crazycells Teşekkür ederim cevabınız için...😊🙏
-
Merhaba, foruma ilk defa yazıyorum. 2021 talihlisiyim. Azerbaycanlıyım. Green Card Azerbaijan isimli şirket vasıtasıyla baş vurduğum için anlaşma imzalamadan case numberimi bana söylemediler. Yalnız 30xxx den aşağı olduğunu. Current olma şansımın yüksek olduğunu söylediler. Yarın saat 11de anlaşmayı imzalamaya ve de DS260ı doldurmaya gideceğim. Anlaşma için 800$ dollar ödemem lazım. Umarım süreç benim için olumlu sonuçlanır. Bi dahaki yıl kendim baş vurmak istiyorum inşallah.
-
@crazycells tamam eşimin ve çocuklarımınkini doldururken atarım
-
@ZoZO teşekkürler.
-
Hepatit taşıyıcılığı bulaşıcı hastalık olarak gecer mi
-
Merhaba,
DS-260 formunu doldururken Amerika adresi olarak California eyaletinde mesela Los Angeles'ı adres olarak verirsem. Ve o adres ve eyalet dışında bir yere gitme durumumda herhangi bir problem yaşar mıyım? İlla gittiğimiz eyalet ve şehirde mi adres ibraz etme zorunluluğum vardır. Sonrasında kargo ne kadr güvenilir olur? Konu ile ilgili bilgisi olan yardımcı olursa çok sevinirim.
-
Merhaba. Present Employer or School Name (su anki isvereninizin ya da okulunuzun ismi) İş yeri benim adıma, şahıs firması olarak geçiyor. Kendi adımı ve soyadımı mı yazacağım yoksa mağazamızın adını mı arakadaşlar ?
Edit: Eğer ad yazmam gerekiyorsa sadece isim mi yazayım yoksa soyadımı da mı yazayım? Vergi levhasında benim ismim yazıyor ingilizce olarak orkhan ...
-
@crazycells telegram grubunda da tam anlamıyla çözemediğimiz bir soruyu sana sormaya karar verdim esim hepatit b taşıyıcısı yani sadece taşıyıcı bulaşıcı degil ayriyetten bununla ilgili herhangi bir tedavi ilaç hiç bir kullanmadık sadece taşıyıcı oldugu için kan vermiyor şimdi bunu ds260 formunda belirtecekmiyiz yoksa sadece taşıyıcı olduğu için belirtmeye gerek yokmu
-
Ben bu soruya evet deyip açıklama kısmına "application in progress" yazmıştım, bir sorunla karşılaşmadım. Hayır demekte de bir sakınca yok bence.
-
Merhaba,ds-260 formunu doldururken okul bilgilerimi gözden kaçırdım ve eşime ve bana ait okul bilgileri girmeden imzaladım.Şimdi bu vize için sorun olur mu? Yada düzeltme gibi bir ihtimal olur mu?yada mülakata giderken okul bilgilerine ait evrak götürsem olur mu?
-
@asilelif Bence belirtmenize gerek yok. Cunku soruyu su sekilde sormular:
Q. Do you have a communicable disease of public health significance** such as tuberculosis (TB)?Yani kamu sagligi bakimindan onemli olan bulasici bir hastaliginiz (ornegin verem) var mi?
USCIS websitesinde "kamu sagligi bakimindan onemli olan bulasici hastaliklar" arasinda hepatit b yok, onemli olan hastaliklar soyle siralanmis:
Gonorrhea;
Hansen’s Disease (Leprosy), infectious;
Syphilis, infectious stage; and
Tuberculosis (TB), Active—Only a Class A TB diagnosis renders an applicant inadmissible to the United States. Under current Centers for Disease Control and Prevention (CDC)guidelines, Class A TB means TB that is clinically active and communicable.
Detaylara su linkten bakabilirsiniz: https://www.uscis.gov/policy-manual/volume-8-part-b-chapter-6
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
30
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum