Green Card ile gelip ev kiralama hakkında öneriler...
-
evet @knnrn hayirli olsun...
Simdiye kadar olan Amerika hayatini ikiye ayir... Apartman ve Ev olarak :)
Mutluluklar... Bir sonraki kendi evinize gecmeniz dilegiyle...
-
@knnrn hayirli olsun. bahceli ev keyiftir :)
-
@knnrn Hayirli olsun, umarim sorunsuz oturursunuz. Bahceli evin kolaylik ve rahatligi hicbir yerde yok. Tadini cikartin...
-
@knnrn Hayirli olsun. Gule gule oturun.
-
@knnrn Hayirli olsun, gule gule oturun.
Herhalde buyuk bir rahatlik olmustur. Bizim evdeki ufakligin fazlasiyla hareketlenmeye baslamasi ile, bahceli ev ihtiyacini bizde fena halde hissetmeye basladik son zamanlarda. -
@knnrn hayırlı olsun Kenan bey güle güle oturmanız ümidiyle
-
Arkadaşlar bekar ve ilk defa gidecek biri için önerileriniz ne olur tanıdık vs. Yok.
-
@infant27 bazı siteler ilk gelenleri çok zorlamıyor, Onları öğrenin. Ben o şekilde houston'da bir aileye yardımcı oldum. Yardımcı olan başka sitelerde var.
-
Bu ileti silindi! -
@infant27, içinde söyledi: Green Card ile gelip ev kiralama hakkında öneriler...
Arkadaşlar bekar ve ilk defa gidecek biri için önerileriniz ne olur tanıdık vs. Yok.
Bekar için en iyi seçenek oda kiralamak hemde ucuz benim burada iki arkadaş var oda da kalıyor. Biri san francisco da kirası 1200 dolar öteki arkadaş stockton da 450 dolar ev işi kolay bu şekilde çözersiniz craiglist bunun için ideal büyük şehirler de tavsiyem bekarlara evli ve çocuklulara san franciscoyu tavsiye etmem ama bekar için güzel yer kiralar pahalı sadece
-
@infant27 Bizim çıktığımız site bu konuda çok iyi. Geldikten bir hafta sonra bulduk, işlemleri yaptık ertesi günü taşındık. Sadece 1000 dolar depozito almışlardı, onu da çıkarken aldık. Giriş kiramız 1260 dolardı, üç yıl sonraki kiramız da 1350. İki yatak odası, tek banyo apartman dairesi. Sitenin konumu, havuzu, otoparkı ve spor salonu çok güzeldi. Tabii en önemlisi, bağlı olduğu okul çok iyiydi. Tavsiye ederim.
Google'da Marquis on Pin Oak diye arayabilirsiniz. -
Arkadaşlar ssn olmadan eve çıkacak bir site buldum fakat eve çıktıktan sonra elektrik suyu üzerimize alırken Ssn olmaması sorun oluyor mu greencardımız geldi onunla halledebilir miyim acaba
-
@tugbafurkan, içinde söyledi: Green Card ile gelip ev kiralama hakkında öneriler...
Arkadaşlar ssn olmadan eve çıkacak bir site buldum fakat eve çıktıktan sonra elektrik suyu üzerimize alırken Ssn olmaması sorun oluyor mu greencardımız geldi onunla halledebilir miyim acaba
Elektrik, su gibi şeyler için genelde SSN gerekmiyor. Ama abone olacağınız şirkete göre değişir.
-
Roomi, Roomster, SpareRoom gibi uygulamalar oda bulma konusunda gerçekten etkili mi? Kimlik onayı için para talep ediyorlar. Bu da bende dolandırıcılık şüphesi uyandırıyor. Craigslist üzerinden oda arıyorum ama ne istediğim şekilde, ne de istediğim fiyatlarda oda bulamıyorum. Alternatif öneriniz var mi?
-
Oda ev isleri icin gecen bir otel gordum haftalik 250-290 arasi bir seydi aylik 1000-1200 dolar civari olur houstonda otelde guzel oteldi. galvestonda aylik bin doalra oda var hatta :)) Buyuk sehirlerde secenek hali ile cok oluyor. Ilk geldigimde bir ay kullanabilirdim guzel seceenek. boyle arastirmalarda da bulunabilirsiniz arkadaslar
-
@gkhanfeez Booking’de falan mi denk geldiniz?
-
@Edelweiss, içinde söyledi: Green Card ile gelip ev kiralama hakkında öneriler...
@gkhanfeez Booking’de falan mi denk geldiniz?
Airbnb denediniz mi? Ben once 2 haftalik kiralamistim fee falan biraz pahali oluyor. Sonra ev sahibi ile anlasip aylik uygun fiyata anlasmistim
-
@goodluck Bulundugum bolgede secenekler cok kisitli 900 dolarlik bi ev ucretlerle birlikte 1100 Dolara yaklaşıyor. Şimdi ev sahiplerine özel mesajla ulaşıp uzun süreli konaklama teklif ediyorum bakalım. Kredi skorum olsa bu fiyatlara zaten 1+1 daire kiralardim ama... el mecbur işte
-
@Edelweiss facebook marketplace den denemelisin. Hem daha guvenilir hem daha gercek. Roomster da ve craigslist de cok fake ilanlar var ve guven vermiyor.
-
@roccorocco Marketplace bana da daha güvenilir geldi. Facebook gruplarina yazıyorum ama hep sahte hesaplarla dolandırıcılar yazıyor. Amerika’da ne kadar çoklarmis... :)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
25
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum