Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

[Arşiv] DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari


  • U.S. embassye yazdım, travel statede Twitt attık, instagramdan yazdım, kccyi arıyoruz otomatik aynı cevap artık arayasım gelmiyor. Hiç kimsenin mi cevabı yok bize.

  • ⭐⭐

    @İrem-Güzel Bayramdan sonra güzel haberler alırız inşallah.


  • Evrakları mayıs başında tekrar yolladım ve bu sefer detay bilgileri de ekledim. Öncesinde mail atıp sormuştum ne durumda evraklar diye herkese gelen mesaj geldi bana da. Aramayı da düşünmüyorum Kcc yi. Nasip kısmet olursa olur bu saatten sonra. Olmazsa da sağlık olsun ne yapalım. Çok yorucu bu bekleyiş, belirsizlik.


  • Şuanda bütün numaralar current oldu dimi ?


  • @dnzozdm evet


  • ...........


  • bir umutla bekleyeceğim eğer nasipde varsa kimse engel olamaz


  • @usanyc yüksek case numaralara sıra gelmez mi dedi yani bu adamın da ne dediğini net anlayamıyorum DV lottery ile ilgili sadece basic konuları biliyor gibi geliyor bana.


  • @İrem-Güzel Zaman kaybından dolayı tüm caselerin görüşmeye giremeyebileceğini , konsolosluk açıldığında randevu sıklıklarının ne şekilde ayarlanacağının da etkili olabileceğini ve süreç tekrar başladıktan sonra yorumlamanın daha doğru olduğunu söyledi kısaca.


  • @İrem-Güzel, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari

    @usanyc yüksek case numaralara sıra gelmez mi dedi yani bu adamın da ne dediğini net anlayamıyorum DV lottery ile ilgili sadece basic konuları biliyor gibi geliyor bana.

    geçen yıldan milleti çok yanlış yönlendirdiğide oldu Ayhan Öğmen'in çok net bilinen şeylerde bile yanlış konuştuğu videolar vardı o yüzden laflarına güvenmenizi tavsiye etmem.


  • @MySea @Semihmete

    Ev kiralamaniz,esya almaniz ve bir sure otelde konaklamanizi ele alirsak $10.000 ile ilk 3 ayi idare edebilirsiniz. Ilk aylar otellerde kalabilirsiniz. Haftalik 350-400 dolar olan mutfakli genis odalari olan oteller var.
    Eger kredi gecmisiniz yok ise ev kiralarken 1 kira bedeli kadar depozito aliyorlar.
    ( ev arkadasi bulursaniz o ayri tabii) Normalde $150-200 dir depozito
    Internet satin alirken, elektrik,gaz actirirken hep depozito odersiniz ve daha sonra bu depozitolar 1 sene icinde size iade edilir.
    Kredi puani yapacaginiz icin bankalardan ucretli olarak kredi karti alacaksiniz.( $200-$500 arasi ona ayirmaniz gerekir, bazi bankalar daya uyguna da veriyor)
    (Capital One-Discovery Bank iyi bankalardir)
    Hesaplar genelde tutmuyor o yuzden biraz saglam gelmekte fayda var.
    Elimden geldigi kadar bir sorunuz olursa memnuniyetle cevap veririm.
    Iyi gunler


  • Bu ileti silindi!

  • @Gencovaista anladım sağolun mantıklı dediği o zaman


  • Arkadaşlar herkesi anlıyorum, pozitif düşünüyorsunuz. Bir de gerçekler var. Biz Türkler olarak kriz ortamlarına alışkınız ama ABD pek öyle değil. Şuan 38 milyon işsizlik ve her gün 1000 civarı ölüm var. Ayrıca bu immigration ban her kesimden destek görüyor.

    Okuduğum kaynaklara göre çok yakın bir zamanda yeni ve daha kapsamlı bir EO geleceğini söylüyorlar. Niye yapsınlar hiç bir fikrim yok ama umarım dv’cileri kapsam dışı bırakırlar.


  • ARTIK GÜZEL BIR HABER ISTIYORUM!!!!!


  • Mülakatlar başladığında tüm sayılar currunt oldu diye karışık mı alıcaklar mülakata yoksa sıraya göremi ??


  • @dnzozdm, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari

    Mülakatlar başladığında tüm sayılar currunt oldu diye karışık mı alıcaklar mülakata yoksa sıraya göremi ??

    kim ds 260 formunu hızlı gönderip istenen evrakları daha önce tamamladıysa ona göre mülakat tarihi alacak.


  • Kim çok sikistirirsa o alacak


  • Teşekkür ederim @crazycells ve burdaki birkaç arkadaşa gerçekten çok teşekkür ederiz. Bana ilk gc çıktığında forum varmış orda cevap veriyolar herşeye dediklerinde yok daha neler demiştim milletin işi gücü yok... ama doğruymuş... umarım bu arkadaşların süreci sorunsuz kolay geçer... başkaları için yardımları muhakkak kendilerine dönecektir 🙏🏻


  • Hep hayırlısı olsun dedik..Yapacak bişey yok beklemekten başka..Umarım herkes için en güzeli olur🙏🏻


Benzer Başlıklar

  • 40 Oy
    12k İleti
    680k Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu başlık arşivlenmiştir. DV süreciyle ilgili aşamalar için Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci kategorisindeki en güncel Green Card lotosu aşamaları başlığını kullanmalısınız.
  • green card başvuru bilgilerinde yanlış olması

    Kilitli Muslu Hukuk Bürosu Sorularınızı Cevaplıyor! green card
    3
    0 Oy
    3 İleti
    4k Bakış
    Claudia J. MusluC
    @Muhammet-Shagylyjov, içinde söyledi: green card başvuru bilgilerinde yanlış olması Merhaba. Benim babam bu sene green card çekilişini kazandı. Bu arada ben ve babam Turkmenistan uyrukluyuz. Çekilişe katılırken babamın bilgileriyle onun adına ben başvurmuştum. Ama çocuk sayısını (3) bilgisini doldurduktan sonra, yaşım 21 den büyük olmasına rağmen diğer iki kardeşlerimle beraber kendi bilgilerimi de yazdım, bilgisizlikten doğduğum seneyi 21 yaştan küçük olacak şekilde (çünkü büyük dersem kabul etmiyordu sistem mantıklı olarak) yanlış doldurdum. Şimdi ise babam çekilişi kazandı. Ds 260 formunda benim ve kardeşlerimin ismi var, ve bilgiler doldurulacak. Siz ne dersiniz, nasıl olur, bu yanlış bilgi babamın vize alma sürecini olumsuz etkilermi, yoksa direk ret mi verirler? Etkilemeyecekse/etkileyecekse ds 260 formunu doldururken dikkat edeceğim husus var mıdır? Cevaplarsanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim. Sayın @Muhammet-Shagylyjov DS260 formunu doğru doldurmanız gereklidir. Yeşil karta başvururken girdiğiniz cevaplara göre siz de yesil kart hakkına sahip olabiliyorsunuz. Her durumda DS260 formunu doğru bilgilerle doldurmanız gerekmektedir. Vukuatlı nüfus kayıt örneklerinizden aile durumu ve yaşlarına bakacaklardır. Muhtemelen babanız yeşil kartı mantıklı bir açıklama ile alabilecektir ancak siz alamayacaksınız. Babanız yesil kartı aldıktan sonra belli koşulları gerçekleştiriyorsanız sizin için de yesil kart başvurusunda bulunabilir. Teşekkürler.
  • 43 Oy
    7k İleti
    561k Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu başlık arşivlenmiştir. DV süreciyle ilgili aşamalar için Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci kategorisindeki en güncel Green Card lotosu aşamaları başlığını kullanmalısınız. Ayrıca DV2020 ve DV2021 süreçleriyle ilgili devam eden mahkemelerle ilgili soru ve yorumlara şu başlıkta devam edebilirsiniz: Başkanlık Kararnamelerinin Çeşitlilik Vizesi (DV) Sürecine Etkileri
  • OHAL ve Pasaport Alamama Sorunu

    Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik green card pasaport ohal randevu erteleme
    21
    0 Oy
    21 İleti
    8k Bakış
    W
    @crazycells Çok teşekkür ederim yardımınız için.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

26

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum