Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

[Arşiv] DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari

• @MySea Hepsi var ama vize yok :) Onu da aliriz insallah.

• @iwrdr, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari

Arkadaslar edindigim bir bilgiyi paylasmak istiyorum. Buyukelciligin su anda randevu vermemesinin sebebi Turkiyedeki corona virus ve buna bagli alinan onlemeler ile ilgisi yokmus. Amerika. Baskani Trump’in aldigi karar gecerliligini yitirene kadar herhangi bir randevu verilmeyecekmis. Yani 24 Hazirana kadar bir beklenti icinde olmamamiz konusunda bilgi aldim. Umari aksi bir durum gelisir ve oncesinde baslar.

Bu arkadaşınız, konsolosluğun ne zaman mesaisine başlayacağını söylemiş mi? Onun için de mi bu kararın expired olmasını bekliyorlarmış acaba..

• Adresten konu açılmışken bende şunu sorabilir miyim? Bizim eşimle ikametlerimiz ayrı yerde gözüküyo yeni evlendiğimiz için henüz değiştirme fırsatı olmadan greencard çıktı. Adreslerimiz ayrı yerlerde gözüküyor. Sorun olurmu yoksa hiç kurcalamamak mı en iyisi .

• @turturine, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari

Adresten konu açılmışken bende şunu sorabilir miyim? Bizim eşimle ikametlerimiz ayrı yerde gözüküyo yeni evlendiğimiz için henüz değiştirme fırsatı olmadan greencard çıktı. Adreslerimiz ayrı yerlerde gözüküyor. Sorun olurmu yoksa hiç kurcalamamak mı en iyisi .

makul aciklamalariniz oldugu surece sorun olmaz...

• @Semihmete 5k, 10 k ne demek? cahiliğimi hoş görün lütfen şimdiden teşekkür ederim

• ⭐⭐

@Mustafa34 K = 1000$

• @Mustafa34, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari

@Semihmete 5k, 10 k ne demek? cahiliğimi hoş görün lütfen şimdiden teşekkür ederim

bin demek internet aleminin kısaltmalarından.

• @zinos su anda konsolosluk ve buyuk elcilik calisiyor. Mesai devam. Sadece bu islemleri yapmiyorlar. Evet sinirlamanin kalkmasi ile baslayacaklarmis. Tabi kisitlama uzatilmazsa. Su anda tek odaklanmamiz ve dua etmemiz gereken konu uzatilmamasi.

Herkese iyi bayramlar.

• ⭐⭐

@iwrdr dv2021 için başvuru yaptınız mı?

• @iwrdr kcc hic aradınızmı

• @iwrdr, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari

@zinos su anda konsolosluk ve buyuk elcilik calisiyor. Mesai devam. Sadece bu islemleri yapmiyorlar. Evet sinirlamanin kalkmasi ile baslayacaklarmis. Tabi kisitlama uzatilmazsa. Su anda tek odaklanmamiz ve dua etmemiz gereken konu uzatilmamasi.

Herkese iyi bayramlar.

Acil durumlar dışında konsolosluğu çalıştığı pek söylenmez; Amerikan hükümetine iş yapan inşaatçı bir abimiz uzun zamandır konsolosluğun çalışmaya başlamasını bekliyor, işleri aksamış durumda.

• U.S. embassye yazdım, travel statede Twitt attık, instagramdan yazdım, kccyi arıyoruz otomatik aynı cevap artık arayasım gelmiyor. Hiç kimsenin mi cevabı yok bize.

• ⭐⭐

@İrem-Güzel Bayramdan sonra güzel haberler alırız inşallah.

• Evrakları mayıs başında tekrar yolladım ve bu sefer detay bilgileri de ekledim. Öncesinde mail atıp sormuştum ne durumda evraklar diye herkese gelen mesaj geldi bana da. Aramayı da düşünmüyorum Kcc yi. Nasip kısmet olursa olur bu saatten sonra. Olmazsa da sağlık olsun ne yapalım. Çok yorucu bu bekleyiş, belirsizlik.

• Şuanda bütün numaralar current oldu dimi ?

• @dnzozdm evet

• ...........

• bir umutla bekleyeceğim eğer nasipde varsa kimse engel olamaz

• @usanyc yüksek case numaralara sıra gelmez mi dedi yani bu adamın da ne dediğini net anlayamıyorum DV lottery ile ilgili sadece basic konuları biliyor gibi geliyor bana.

• @İrem-Güzel Zaman kaybından dolayı tüm caselerin görüşmeye giremeyebileceğini , konsolosluk açıldığında randevu sıklıklarının ne şekilde ayarlanacağının da etkili olabileceğini ve süreç tekrar başladıktan sonra yorumlamanın daha doğru olduğunu söyledi kısaca.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

20

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k