Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @delikadir54 asil sizin isiniz gucunuz yok mu?


  • Sizce bu virüs yüzünden önümüzdeki yıllar da başvuru sayısı azalır mı yoksa aynı mı kalır?


  • Başvuru sayısı her geçen gün sayısı artar hocam. Virüs falan hak getire..


  • @dreamcountry, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

    Sizce bu virüs yüzünden önümüzdeki yıllar da başvuru sayısı azalır mı yoksa aynı mı kalır?

    Azalma olacagini hic sanmiyorum.boyle kriz donemlerinde yurt ici ve yurt disi göç hep artmis, hep umut olmustur.


  • @clourpoint aslinda bu soruya halihazirda abd de yasayanlarin cevap vermesi rehber olur.
    takip ettigim kadariyla tr ile kiyaslayinca + ve - ler bambaska.
    benim olcutum su isvec te yasayan kiz. once bize burda kimse yardim etmiyor dedi. sinir disi edilmesi gundem olunca 180 derece dondu. demek ki isvec her ne kadar bu krizde sinifta kalmissada gelecek icin beklenti orda.


  • @anesthetic Aslina bakarsan su siralar korona ile meşguluz.yatyoz kalkyoz covit19.baska gundem yok.bu gunler daha iyi gunlerimiz.salgin bitince bizi ve ulkemizi cok buyuk ekonomik bunalim bekliyor.etrafimizda tanidik eş dost bir sürü arkadasimiz bu surecte işsiz kaldi.bir cok is yeri firma kapandi.bu kapanan işyerlerinin yeniden acilip faaliyete gecmesi buyuk bir soru.boyle durumlarda imkanlari olanlarin geleceklerini diş ulkelerde aramasi dogal bir durum.mesala gecen bir yakinim didimde yazlik aldi.didim ingilizlerin çok rağbet ettiği bir ilçe.onlar bile evlerini satıp bulgaristan daha ucuz diye oralara tasiniyorlarmis.bunlar turist olduğu halde göç ediyorlarsa biz lerin göç etmesi normal diye düşünüyorum.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @anesthetic kulakları çınlasın @semavi amerika batıyor çamura saplandı bitti diyenlere karşı ağzını bozmamak için kendini zor tutuyor bunu yazan insanlar son canlı yayını seyretsinler orada yorum yazan yazıları okusunlar kredi öteleme de bankaların geçirdikleri faizleri ya da işverenler kredileri çektiler cepte para var eleman için de kısa vadeli yardım da aldılar. Konuştuğumuz ülke Türkiye ne der eskiler yazın yediğin hurmalar kışın devamını biliyorsun işte sorun burada sürekli kayırmaca var. Tabiki de bu kayırmadan kendi payına alanlar gitmez. En canlı örnek sevimli hayalet casper gibi dolaşan @Oktay-İbiş sorun ona yasak ama büyük marketler gece 11 kadar açık. Yani bir tarafta KARŞILIKSIZ direk çaaattt diye para veren bir ülke diğer tarafta hurma misali çıkaracak ülke sen hangisini seçersin. Bu arada ben esnafım siyasetle işim olmaz. Çünkü her kesimden müşterim var ben sadece gördüğümü yazarım.


  • Nerede amerika batiyormuş.kim diyorsa yanlis biliyor.devlet vatandasini birak dis ulkelerden gelen yabanci öğrencilere bile para yardimi yapti.onu da birak sadece delivery isiyle para kazanalara yardim etti.banka kresilerinde kokayliklar saglaniyor.kimse magdur edilmiyor.amerikayi begenmeyen gc icin basvurmasin kardesim o kadar.begenmeyen gitmesin.


  • DV 2021 ilk greencard başvurum, neden göç etmek ister 35 yaşında iyi bir kariyer sahibi evli 4 yaşında çocuğu olan biri neden herşeye 0 dan başlamak ister dünyanın öbür ucunda? Dar gelirli bir memur çocuğu olarak hep çalıştık, hep herşeyden kıstık çok şükür maddi olarak orta düzeyde biryerlere geldim, az biraz birikim yapma şansım da oldu çocuğumun iyi bir egitim alması için fakat farkına vardım ki artık birikim yapamıyorum hatta birikimden ufak ufak harcamaya başladım.. dengeler değişti yıllarca yapılan birikim bu ülkede aslında çok kısa sürede yitip gidecek kriz dönemlerinde gelir gider dengesizliği yüzünden.. İyi bir hayat sürmek herkesin hakkı eğer gerçekten bu güzel hayatı hakkettiğini düşünüyorsan. Herkes için hayırlısı ne ise o olsun..


  • Bakalım bu durumlar gitmek isteyenleri olumlu mu olumsuz mu etkiliyicek..

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @anesthetic @Erdemizmir sizlerin haberiniz olmadığı bir sayfa var orası uzun zamandır yaklaşık 6-7 aydır kimse yazmıyor. Orada ki yorumları okuyun ozaman neden gider sorusunu bir daha sormazsın

    https://yesilkartforum.com/forum/topic/312/amerika-ya-gitme-sebepleriniz/328?_=1588415581596&page=17


  • @rasul1995 daha önceki yıllarda sadece bir yıl, geri dönüş az olduğu için Eylül ayında tekrar çekiliş yaptılar o yüzden 06 Haziran 2020 tarihinde kazanmayanlar katılım numaralarını atmayıp saklasınlar derim çünkü bu yıl farklı bir yıl olacak... (coronavirus, yüksek kur vs.)


  • @Erdemizmir Dogru soyluyorsun kardesim.herkesin gitmek icin bir sebebi var.kimi çocuğum iyi bir eğitim alsın diyor,kimi iş imkanları kimi akademik kariyer kimi macera kimi bilmem ne olursa olsun buradaki hayatimizdan daha iyi olacağına ben şahsen inanıyorum.


  • @recebus 2005'te çıkmış mıydı size 🙂

  • ⭐⭐ Yasaklı

    Tıramb baskanın ekonomin zor durumdaymıs. Kardeş !!!! Türk halkı olarak sana Dağmad beradı gönderelim siz bize kemal dervişi göndermiştiniz.


  • @Erdemizmir, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

    DV 2021 ilk greencard başvurum, neden göç etmek ister 35 yaşında iyi bir kariyer sahibi evli 4 yaşında çocuğu olan biri neden herşeye 0 dan başlamak ister dünyanın öbür ucunda? Dar gelirli bir memur çocuğu olarak hep çalıştık, hep herşeyden kıstık çok şükür maddi olarak orta düzeyde biryerlere geldim, az biraz birikim yapma şansım da oldu çocuğumun iyi bir egitim alması için fakat farkına vardım ki artık birikim yapamıyorum hatta birikimden ufak ufak harcamaya başladım.. dengeler değişti yıllarca yapılan birikim bu ülkede aslında çok kısa sürede yitip gidecek kriz dönemlerinde gelir gider dengesizliği yüzünden.. İyi bir hayat sürmek herkesin hakkı eğer gerçekten bu güzel hayatı hakkettiğini düşünüyorsan. Herkes için hayırlısı ne ise o olsun..

    Çoğu insanın düşüncesi bu yönde sanırım. Para birimimiz yavaş yavaş eriyor, 1-2 sene önceki kuru bulamıyoruz, hayat pahalılığı gün geçtikçe artıyor. Evet sadece bizde böyle değil ama şu bir gerçek ki USD hala değerli bir para birimi ve değerlenmeye devam ediyor, bu değişmiyor. Ekonomik olarak istikrarlı bir yerde yaşamak çoğu insanın kurduğu bir hayal. Hepimiz hakkında hayırlısı olsun diyorum ben de.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @recebus bahsettiğiniz tekrar çekiliş bu mu çünkü eğer buysa nedeni başkaydı.

    Amerika Dışişleri Bakanlığı resmi web sitesi, 1 Mayıs 2011 tarihinde açıklanan DV 2012 Green Card başvuru sonuçlarının iptal edildiğini açıklamıştı.

    Yapılan yazılı açıklamada, bilgisayar sistemlerinde oluşan bir problem nedeni ile sonuçların geçersiz sayıldığı belirtilmişti.

    15 Temmuz'da çekiliş işlemleri yeniden düzenlendi ve kazanan adaylar yeniden belirlendi.


  • @ayvalik10 merhaba,
    evet DV2012 için iptal ve tekrar olmuştu,
    benim dediğim yıl farklı yıl DV2017 çekilişinde olmuştu...
    bilginize, saygılarımla...

    DV2017.PNG


  • @recebus DV2017 sürecinde, ikinci çekiliş bu duyuru ile açıklanmıştı...
    o yüzden bu yıl da farklı bir yıl olacak diye düşünüyorum...
    06 Haziran 2020 sonrası lütfen kimse katılım numarasını atmayıp saklasın...
    herkese bol şans diliyorum, herkes için o sene bu sene olsun...

    DV2017 - 2.PNG


  • @Rhonster vize almak gözünüzde neden bu kadar zor gözüküyor ki?
    vizeden kalacak yere, gittikten sonra da sürecinin devamı için sponsorluğa vs devam edecekmiş


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

101
Çevrimiçi

40.1k
Kullanıcı

4.3k
Konu

420.0k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum