Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • @crazycells geçici red mi oluyor belge istedilerse peki neden geçici red filan yazmıyor ? Konsolos dosyayı karara bağladı ve reddetti diyor bu durum normal mi ?
    Çok teşekkür ederim sağolun cevaplarınız için herşey için .

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @dygusuz1, içinde söyledi: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)

    @crazycells geçici red mi oluyor belge istedilerse peki neden geçici red filan yazmıyor ? Konsolos dosyayı karara bağladı ve reddetti diyor bu durum normal mi ?
    Çok teşekkür ederim sağolun cevaplarınız için herşey için .

    bilemiyorum neden oyle yazmadigini... belgeleri gondermezseniz dosyaniz red olacak, belgeleri yolladiysaniz ve konsolos dosyadaki tum belgelerin tamamlandigini dusunuyorsa dosyanizi onaylayacak. Dosyanizda eksik belge veya bilgi varsa o durumda dosyanin "onaylandiginin" yazmamasi normal.


  • @dygusuz1 @crazycells Kendiminkinden örnek vermem gerekirse; bir belgeyi beklediğimiz için halen benimki için de red yazıyor. Ama bu bana görüşme sırasında verdikleri kağıtta da yazıyor. O yüzden süpriz olmamıştı reddi görmek belgeler tamamlanana kadar.


  • @crazycells @merveyağmur Mail attım konsolosluğa bakalım ne denilecek ve birde virüs illeti yüzünden haberleşemiyoruz bence bakalım hayırlısı ne ise o olsun.


  • Arkadaslar merhaba. Ben k1 visa icin randevu aldim sistemden ve en erken 1 hazirana randevu alabildim sistemden. Benim sorum sudur ki; benim noa2 dosyam haziranda bitiyor yani expire oluyor. Ben dosyami nasil uzatabilirim. Konsolosluga mail attim daha cevap gelmedi? Yardimci olurmusnuz.


  • @lordgaladriel İçinde olduğumuz durumlardan ötürü yakın zamana randevu alamadığınız için bir yolunu bulurlar bence. Cevap verirler elbet size ve bizimle paylaşırsanız buradakiler için de iyi olur..


  • @lordgaladriel konsolosluk süreyi kendileri uzatıyor. Ben mulakata gittiğimde benim sürem dolmuştu. Olağan-üstü bir durum var onlar gerekli yardımı yapar. Siz yine de mail atın bildirin durumu


  • @Jossie, içinde söyledi: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)

    Merhaba herkese.
    Hepiniz umarim iyisinizdir... Benim icim daraliyor bekledikce, vaka sayisinin artisini gormek ekstra stress, evde oturmak da fena. Vize surecinde su doneme denk gelmek de ne bileyim... Ne sans ama 😞 😞
    Arkadaslar, bizim dosyamiz konsolosluk kapanmadan once ankaraya gelmisti ready yaziyordu. Simdi ben onlardan email almadan ds160 dolduramiyorum oyle degil mi?
    Bazi ulkelerde ready yazdiktan itibaren ds160 dolduruluyormus bizimkinden emin olmak icin size sorayim dedim, tesekkurler..

    Merhaba. Sizinle durumumuz ve tarihlerimiz hemen hemen aynı 🙂 bana 10 martta nvc den mail geldi daha sonra kontrol ettiğimde belgemin ankaraya geldiğini ve ready olduğunu gördüm - 16 mart en son update olarak görünüyor- maalesef o zamandan beri büyükelçilikten mail bekliyorum ama hala gelmedi. Malum virüs olayından dolayı bekledim ama acaba büyükelçiliğe mail atıp durumu sorgulasak mı diye düşünmeye başladım


  • @el-nino-9 merhaba,
    benim de ayni sekilde 16 martta update olarak gorunuyor case status ready oldu. O tarihten beri ben de beklemedeyim, onlardan mail gelmeden randevu almak istemedim cunku onlardan gelen maili de gorusmeye goturmem gerekiyormus.
    Gecen hafta durum ile ilgili konsolosluga yazdim ama onlar covid-19 durumundan dolayi sadece acil emaillere geri donus sagladiklarini belirttiler.
    😞


  • @Jossie konsolosluklar da acil durum nedeni ile mülakatlara kapalı diye biliyorum randevu su dönemde alabileceğimizi sanmıyorum ama bu durum sonsuza kadar sürmeyecek az daha sabır


  • @graombze sonsuza kadar sürmeyecek tabii, elbet bitecek. Bu kadar yaklaşmışken bu durumun bizim sürecimizi uzatması şanssızlık oldu, sevdiğimden 1 gün ayrı kalmak dahi zorken ne zaman biteceği belli olmayan bir süreçte el kol bağlı beklemek inan çok zor...


  • @Jossie ben olağanüstü hal durumu bile yokken 5 ay mülakat bekledim 3 kere ertelendi mülakatım:) merak etme şuan yapılacak birşey yok ama yakında guzel günler gelicek. Seni çok iyi anlıyorum ama şuan dikkat etmen gereken şey sağlığın allahın izini ile herşey yakında düzelir.


  • Arkadaslar sizi gayet iyi anliyorum ama az daha sabredin. Gecen sene benle gamze tam yuzduk yuzduk kuyruguna gelmistik ki konsolosluklardaki calisan sayisi azaltdi ve sonra tatilleri basladi derken yaklasik 3 ay haybeye surecimiz uzamisti. Yani normal kosullarda da surec uzuyor dert etmeyin. Bir de vizeyi alir amaz da gitmiyoruz az daha kalip ailelerle vakit geciriyoruz turkiyenin tadini cikariyoruz ordan da iki ay koyduk desek temiz 5 ay 🙂
    Biraz dayanin ve icinizk ferah tutun hepsi gececek. Mesela suanda benle gamze abd’deyiz ama sureclerimiz burda da hala devam ediyor ha orda kalmistik ha burda pek degisen birsey yok hatta orda kalsak en azindan isimize gucumuze bakardik ama birda calisma iznimiz bile daha gelmedi eli kolu bagli oturuyoruz. Buraya gelmenin tek artisi ssn ve abd ehliyeti almak oldu simdilik 🙂
    En kisa zamanda su virus belasini sorunsunz skntisiz atlatir yolumuza devam ederiz umarim. Hepinize bu yolda basarilar dilerim.


  • @akhilleus bence de suan dikkat edilmesi gerken tek sey saglik gerisi kolay. Suan ailemin yaninda olmak icin neler vermezdim:)


  • @akhilleus @graombze ne demistik surec vizeyi alinca bitmiyor asil buraya geldikten sonra basliyor 🙂 insan tabi bunun farkina gelip de burada sureci baslatmadan varamiyor ya da inanmak istemiyor. @akhilleus @graombze sunu da eklemeden gecemicem su sureci bu olagan disi sartlarda Amerikali hayat arkadasiyla atlatan insan bu ulke de herseyi atlatir umarim hersey gonlunuzce olur 🙂


  • @Rookie şükürler olsun iyiyiz nerdeyse 1 yıl olacak ben geleli:)) çalışma ve seyahat izinlerin geldi greencard mülakatları bildiğiniz gibi iptal olduğu için çok yogunlasmiyoruz üstünde çünkü şu durumda çalışmayacağım ben Astım hastasiyim tamamen rob ikna olana kadar benim çalışma hayatım olmayacak sanırım umarım cabuk biter bu durum. Onun dışında tek sorunum ailemin yanında olmak isterdim:))) evet sen hep diyordun bak asıl buraya gelince başlayacak diye az çokta tahmin ettik tabii ama şükürler olsun çok iyiyim tek sorunum ailem den uzakta olmak herşey biran önce düzelir umarim.


  • @Rookie haklisin tabi, valla biz gelmeden once asagi yukari herseyin planini cikardik ve nelerle karsilasabilecegimizi az cok tahmim ederek hareket ettik. 6 ay oldu geleli, cok sukur iyi gidiyor iliskimiz insallah zeval gelmez. zaten koklu bi gecmisimiz vardi o nedenle ikimizin de kafasi rahat.
    Su zorlu surec de yine bizi buldu bir sekilde 🙂 ama sureci iyi atlatiyoruz ona gore aksiyon aldik bakalim. Insallah en kisa zamanda bu zorlu gunler gecer her sey guzel olur, sagligimiz yerinde olur ve hayatimiza en iyi sekilde devam ederiz.


  • Arkadaşlar instagram kullanıyorsanız TR saati ile akşam 9:30 da NY saati ile 14:30 da Coronavirüs döneminde göçmenlik,green card işlemleri ile ilgili Amerika’da yaşayan Türk göçmenlik avukatıyla canlı yayın olacak izlemek isterseniz bu linkten ulaşabilirsiniz 🙂


  • Arkadaslar 60 gunluk ban K vizelerini etkiliyormu bir bilginiz varmi?

  • Yasaklı

    @Ali-Naci-Okay, içinde söyledi: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)

    Arkadaslar 60 gunluk ban K vizelerini etkiliyormu bir bilginiz varmi?

    K vizeleri dediginiz "spouse/fiance" vizeleri, sanirim "immigrant" kategorisinde oluyor. Eger oyleyse etkilenme ihtimali olabilir.
    Bu sayfadan Immigrant ve Nonimmigrant vizeleri gorebilirsiniz.


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

70
Çevrimiçi

40.1k
Kullanıcı

4.3k
Konu

420.0k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum