K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)
-
@dygusuz1 çok garip. Size görüşme sonrası verdikleri kağıtta onaylandığına ya da red olduğuna dair bir şey yazıyor mu?
Soru formunu doldurarak sorun konsolosluğa bence. -
@merveyağmur onaylandı dedi konsolosluk pasaportum hala orada ?
-
@dygusuz1, içinde söyledi: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)
@merveyağmur onaylandı dedi konsolosluk pasaportum hala orada ?
konsolos ne dediyse odur. Site gec guncellenmis olabilir, eger dosyada bir problem varsa zaten konsolos sizi bilgilendirir bu konuda.
Pasaportla ilgili konsolosluga siteleri uzerinden yazin isterseniz. Gerci yurtdisi ucuslari kapali ama pasaportunuzu size gondermeleri daha uygun olur.
-
@crazycells Konsolosluk onaylandı dedi ve onay kağıdını verdi. Acaba korona illeti yüzünden mi göndermiyorlar 13 Mart’ta vizem onaylandı dendi 25 martta güncellenmiş ve reddedildi yazıyor.
-
@crazycells belge istemişlerdi seyahat ettiğim yerler diye onları da göndermiştim KKTC 2015 Te gidip yasal gidip gelmiştim.
-
@dygusuz1, içinde söyledi: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)
@crazycells belge istemişlerdi seyahat ettiğim yerler diye onları da göndermiştim KKTC 2015 Te gidip yasal gidip gelmiştim.
Eger belge istedilerse "gecici" olarak red ediliyor zaten dosya, dolayisiyla o sekilde gorunmesinde bir problem yok.
Eger pasaportunuz acil lazimsa konsolosluga yazin, size geri gondermeleri lazim pasaportu bu durumda.
-
@crazycells geçici red mi oluyor belge istedilerse peki neden geçici red filan yazmıyor ? Konsolos dosyayı karara bağladı ve reddetti diyor bu durum normal mi ?
Çok teşekkür ederim sağolun cevaplarınız için herşey için . -
@dygusuz1, içinde söyledi: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)
@crazycells geçici red mi oluyor belge istedilerse peki neden geçici red filan yazmıyor ? Konsolos dosyayı karara bağladı ve reddetti diyor bu durum normal mi ?
Çok teşekkür ederim sağolun cevaplarınız için herşey için .bilemiyorum neden oyle yazmadigini... belgeleri gondermezseniz dosyaniz red olacak, belgeleri yolladiysaniz ve konsolos dosyadaki tum belgelerin tamamlandigini dusunuyorsa dosyanizi onaylayacak. Dosyanizda eksik belge veya bilgi varsa o durumda dosyanin "onaylandiginin" yazmamasi normal.
-
@dygusuz1 @crazycells Kendiminkinden örnek vermem gerekirse; bir belgeyi beklediğimiz için halen benimki için de red yazıyor. Ama bu bana görüşme sırasında verdikleri kağıtta da yazıyor. O yüzden süpriz olmamıştı reddi görmek belgeler tamamlanana kadar.
-
@crazycells @merveyağmur Mail attım konsolosluğa bakalım ne denilecek ve birde virüs illeti yüzünden haberleşemiyoruz bence bakalım hayırlısı ne ise o olsun.
-
Arkadaslar merhaba. Ben k1 visa icin randevu aldim sistemden ve en erken 1 hazirana randevu alabildim sistemden. Benim sorum sudur ki; benim noa2 dosyam haziranda bitiyor yani expire oluyor. Ben dosyami nasil uzatabilirim. Konsolosluga mail attim daha cevap gelmedi? Yardimci olurmusnuz.
-
@lordgaladriel İçinde olduğumuz durumlardan ötürü yakın zamana randevu alamadığınız için bir yolunu bulurlar bence. Cevap verirler elbet size ve bizimle paylaşırsanız buradakiler için de iyi olur..
-
@lordgaladriel konsolosluk süreyi kendileri uzatıyor. Ben mulakata gittiğimde benim sürem dolmuştu. Olağan-üstü bir durum var onlar gerekli yardımı yapar. Siz yine de mail atın bildirin durumu
-
@Jossie, içinde söyledi: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)
Merhaba herkese.
Hepiniz umarim iyisinizdir... Benim icim daraliyor bekledikce, vaka sayisinin artisini gormek ekstra stress, evde oturmak da fena. Vize surecinde su doneme denk gelmek de ne bileyim... Ne sans ama

Arkadaslar, bizim dosyamiz konsolosluk kapanmadan once ankaraya gelmisti ready yaziyordu. Simdi ben onlardan email almadan ds160 dolduramiyorum oyle degil mi?
Bazi ulkelerde ready yazdiktan itibaren ds160 dolduruluyormus bizimkinden emin olmak icin size sorayim dedim, tesekkurler..Merhaba. Sizinle durumumuz ve tarihlerimiz hemen hemen aynı
bana 10 martta nvc den mail geldi daha sonra kontrol ettiğimde belgemin ankaraya geldiğini ve ready olduğunu gördüm - 16 mart en son update olarak görünüyor- maalesef o zamandan beri büyükelçilikten mail bekliyorum ama hala gelmedi. Malum virüs olayından dolayı bekledim ama acaba büyükelçiliğe mail atıp durumu sorgulasak mı diye düşünmeye başladım -
@el-nino-9 merhaba,
benim de ayni sekilde 16 martta update olarak gorunuyor case status ready oldu. O tarihten beri ben de beklemedeyim, onlardan mail gelmeden randevu almak istemedim cunku onlardan gelen maili de gorusmeye goturmem gerekiyormus.
Gecen hafta durum ile ilgili konsolosluga yazdim ama onlar covid-19 durumundan dolayi sadece acil emaillere geri donus sagladiklarini belirttiler.

-
@Jossie konsolosluklar da acil durum nedeni ile mülakatlara kapalı diye biliyorum randevu su dönemde alabileceğimizi sanmıyorum ama bu durum sonsuza kadar sürmeyecek az daha sabır
-
@graombze sonsuza kadar sürmeyecek tabii, elbet bitecek. Bu kadar yaklaşmışken bu durumun bizim sürecimizi uzatması şanssızlık oldu, sevdiğimden 1 gün ayrı kalmak dahi zorken ne zaman biteceği belli olmayan bir süreçte el kol bağlı beklemek inan çok zor...
-
@Jossie ben olağanüstü hal durumu bile yokken 5 ay mülakat bekledim 3 kere ertelendi mülakatım:) merak etme şuan yapılacak birşey yok ama yakında guzel günler gelicek. Seni çok iyi anlıyorum ama şuan dikkat etmen gereken şey sağlığın allahın izini ile herşey yakında düzelir.
-
Arkadaslar sizi gayet iyi anliyorum ama az daha sabredin. Gecen sene benle gamze tam yuzduk yuzduk kuyruguna gelmistik ki konsolosluklardaki calisan sayisi azaltdi ve sonra tatilleri basladi derken yaklasik 3 ay haybeye surecimiz uzamisti. Yani normal kosullarda da surec uzuyor dert etmeyin. Bir de vizeyi alir amaz da gitmiyoruz az daha kalip ailelerle vakit geciriyoruz turkiyenin tadini cikariyoruz ordan da iki ay koyduk desek temiz 5 ay

Biraz dayanin ve icinizk ferah tutun hepsi gececek. Mesela suanda benle gamze abd’deyiz ama sureclerimiz burda da hala devam ediyor ha orda kalmistik ha burda pek degisen birsey yok hatta orda kalsak en azindan isimize gucumuze bakardik ama birda calisma iznimiz bile daha gelmedi eli kolu bagli oturuyoruz. Buraya gelmenin tek artisi ssn ve abd ehliyeti almak oldu simdilik
En kisa zamanda su virus belasini sorunsunz skntisiz atlatir yolumuza devam ederiz umarim. Hepinize bu yolda basarilar dilerim. -
@akhilleus bence de suan dikkat edilmesi gerken tek sey saglik gerisi kolay. Suan ailemin yaninda olmak icin neler vermezdim:)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
21
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum
