[Arşiv] DV2018 Mülakat Deneyimleri
-
@semavi aynen sayin semavi ben de farkettim celiskiyi. Ayni linki yukaridaki post'ta paylastim. Turkiye'de vize alacak kisiler Ankara Konsoloslugu araciligiyla islemleri yapacagi icin konsoloslugun sitesini takip etmek daha dogru olur. Zaten sizin de belirttiginiz gibi, konsoloslugun cevresinde fotografcilar var, bir foto cekip gelmek 10-15 dakikayi bulur en fazla, dolayisiyla ortada cok telaslanacak bir durum yok. Ama yine de bu durumu farketmeniz iyi oldu, tekrardan tesekkurler.
-
2NL gelmeye başlamış ama benimki hala ortalıkta Yok.. 3 saat önce insanlar almaya başlamışlar.
-
@apostleoftruth eger Kasim ayinda bir mulakat tarihi aldiysaniz yakinda sizi de bilgilendirirler.
-
@crazycells yani şöyle; ben Kcc'yi aradım ve Kasım ayı mülakatları için sıradasınız dediler. Bu ayın sonuna kadar 2NL'inizi muhtemelen alırsınız ama garanti değil dediler. Yani böyle bir durumla hiç karşılaştınız Mı? Düşüncenizi merak ediyorum çok stresliyim !
-
@apostleoftruth Ankara Konsoloslugu mulakat icin yer olduguna dair onay verdikce kisileri alacaklardir. Stres yapmanizi gerektirecek bir durum yok, eger Kasim'da almazsaniz bir sonraki aya verirler.
-
Case no 43XX hala mail gelmedi, siteden de kontrol ediyorum nafile. Beklemekten başka çare yok. Kasım ayı mülakat tarihi belli olan arkadaşlar case no ları kaç binlerde yazabilir mi lütfen?
-
@crknms evet, henuz tum Kasim mulakatlarina bildirim gonderilmemis olabilir, o nedenle sabirla beklemek en iyisi :)
Ayrica belirtmis olayim... email adresinizi basvuru sirasinda istemeden de olsa yanlis yazmis olabilirsiniz, o nedenle eger bu ay kesin mulakat alacaginizi dusunuyorsaniz email beklemek yerine dvlottery sayfanizi kontrol edebilirsiniz. -
Arkadaşlar 2NL geldi. Herkes sabretsin ayın sonuna kadar vakit var.
-
sayin @apostleoftruth "2NL" degil de mulakat bildirimi ya da mulakat tarihi diyebilirsiniz :) 2NL diger sureclerden adapte edilmis ama DV sureci icin kullanilmasi artik o kadar da dogru olmayan bir terminoloji. 2012 yilindan bu yana ne 1. mektup ne de 2. mektup gonderilmiyor :) ayrica bizim forumumuzun jargonuna da uymadigindan insanlar anlamayabilirler :)
-
@crazycells valla dostum crazycell britsimon da falan farklı forumlarda da öyle konuşuyorduk alışkanlık haline gelmiş kusura bakma :)) bu arada şunu söylemeye çalıştım Kcc ye durumla ilgili mail atmıştım ve bana 7-10 gün beklemekte fayda var eğer bu süreç içerisinde gelmezse bizi arayın dediler. Bekleyen arkadaşlar az daha beklesinler.
-
Herkese merhaba,
2 Ekim sabahında görüşmem var. Yaklaşık bir haftadır yavaş yavaş belgeleri toplamakla meşgulum ve bitirdiğime inanıyorum. Burada daha önce gitmiş olan arkadaşlar olduğu için aşağıya şimdiye kadar topladığım belgeleri sıralayacağım, eğer eksik ya da yanlış bir şey varsa bana söylerlerse sevinirim. Şimdiden teşekkürler, herkese bol şans!
-Pasaport ( Yeni ve eski)
-Pasaportumu teslim alacağım PTT şubesi kayıt belgesi
-Sağlık raporu ve aşı belgesinin kopyası ( belki lazım olur diye )
-Diplomam ve fotokopisi
-Nüfus kayıt örneği ( kırmızı damgalı ve imzalı )
-Arşivli Adli Sivil Kaydı ( e-devletten çıkarttım )
-DS260 formunun confirmation sayfası
-Fotoğraf ( 2 adet 50x50 , küçük kare şeklinde )
-Banka hesap dökümleri ( imzalı ve damagalı yarısı TL diğer yarısı Dolar )
-
@thisisrandom kisinin durumuna gore gerekli belgeler degisebiliyor :) eger bekarsaniz ve adli sicil kaydiniz yoksa belgeler dogru gorunuyor :)
-
@crazycells DV2018 Mülakat Deneyimleri içinde söyledi:
@thisisrandom kisinin durumuna gore gerekli belgeler degisebiliyor :) eger bekarsaniz ve adli sicil kaydiniz yoksa belgeler dogru gorunuyor :)
Eski pasaportlara genelde bakmadıklarını söylüyor geçen sene kazananlar.
-
@arnblt amerikan vizesi varsa istiyorlar, yoksa sorun etmiyorlar. Abd vizesi olsa da goturmezseniz de problem degil, dosyanizi etkilemez.
-
eu ya kaç vize düşüyor ? diğer bölgelere kaç vize düşüyor ? eu ya 10 bin vize düşüyor desek 24xxx olan bizlerin şansı sıfır sanırım . doğru mu düşünüyorum acaba
-
@yekta tam olarak oyle olmuyor, cunku arada bosluklar var. listedeki her sayi bir kisiye karsilik gelmiyor... Su post'a bir bakin isterseniz:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/72/dv2018-2018-green-card-lotosu-aşamaları/9?page=1 -
Merhaba dostum @crazycells benim appointment mektubum geldi ama kafama birşey takıldı. Ne mail de ne de girdiğim dvstate adresinde hazırlamam gereken belgeler ile alakalı 1 tane bile bilgi Yok ? Sadece hazırlamam gereken belgeler ile alakalı travel.state' e yönlendiriyor. Bu normal mi ? Çünkü bildiğim kadarıyla önceden gönderilen maillerde bi dökümantasyon bilgisi veriliyordu.
-
@apostleoftruth ben de aynı seyi düşünüyordum..
-
@crazycells DV2018 Mülakat Deneyimleri içinde söyledi:
@yekta tam olarak oyle olmuyor, cunku arada bosluklar var. listedeki her sayi bir kisiye karsilik gelmiyor... Su post'a bir bakin isterseniz:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/72/dv2018-2018-green-card-lotosu-aşamaları/9?page=1Peki hocam şimdi benim numaram 24 binlerde atiyorum benim önümdeki 10 bin kişi ds260 doldurmadı . 14 binleri mülakata cagirdikları zaman banada davetiye gelir mi ?
-
@crazycells @FBazer bir de şunu sormak istiyorum PTT kaydı yaparken sunulan seçeneklerden hangisini seçmemiz gerekiyor ?
Green kart çekilişi için randevu almam/kayıt olmam hakkında bir bildirim aldım.
Ulusal Vize Merkezinden (NVC), Kentucky Konsolosluk Merkezinden (KCC), ya da Konsolosluk Bölümünden bir Konsolosluk görüşmesi randevu tarihi ve randevum için bu sitede kayıt yaptırma talimatı aldım.
Bu iki seçenek arasında kaldım. Help Please :))
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
36
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum